c6 01 allah rızası için yardım edin ya delircem yoksa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
peki tekrar pr 1.2 ye dönmenin yolu varmı ?

onur_Q7

onur_Q7

Üye
O konuda bi bilgim yok malesef :(

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ya bi telefonun dururken şarjı bitermi hiç oynamadım öyle duruyor 3 diş azalmış gelde sinir olma :off:

y n s c n

y n s c n

Üye
ya bi telefonun dururken şarjı bitermi hiç oynamadım öyle duruyor 3 diş azalmış gelde sinir olma :off:

Bende olsaydı o cihaz duvara atıp parçalardım sinirden, bi telefonda en tahammül edemiceğim şey sarjının aniden azalması..

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
gokhan6078

gokhan6078

Üye
siz annadan şikayetçisiniz ben daha annaya geçemedim nolacak of ya

• Beğen
gokhan6078

gokhan6078

Üye
merak ediyorum zaten geçemiyorum bu gidişlede çok zor ama eskişehire gidecem genpa teknis servisinden hemen yazılım attıracam karabük ilinde yok o yüzden attıramıyorum

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
merak ediyorum zaten geçemiyorum bu gidişlede çok zor ama eskişehire gidecem genpa teknis servisinden hemen yazılım attıracam karabük ilinde yok o yüzden attıramıyorum

geçte gör ... yı senide görürüm

gokhan6078

gokhan6078

Üye
Kingmor senin adında Gökhan sanırsam bakm şey dene ovi ile tekrardan sürümü yükle annayı bişiler yanlış falan mı yüklendi acaba o yüzden de telefon kendikendine şarj tüketiyor olabilir bide bi program var ovide enerji bişi aklıma gelmiyor telefondan ne kadar elektrikl tükendiğini gösteriyo digital olarak ona bakarak kontrol edersin durumları

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kingmor senin adında Gökhan sanırsam bakm şey dene ovi ile tekrardan sürümü yükle annayı bişiler yanlış falan mı yüklendi acaba o yüzden de telefon kendikendine şarj tüketiyor olabilir bide bi program var ovide enerji bişi aklıma gelmiyor telefondan ne kadar elektrikl tükendiğini gösteriyo digital olarak ona bakarak kontrol edersin durumları

yanlış yüklenme imkansız herşeyi doğru yaptım *#0000# yaptıgımda symbian anna 24.001 çıkıyor

gokhan6078

gokhan6078

Üye
olsun herşey doğru olsada nolacak tekrar şansını dene sonuçta her anna yükleyenlerde bu bataryanın az gitme sorunu yok denemede yarar var ben hergün deniyorum her gün ovi cihaz kurtarma hatası çıkıyo artık umudum tükendi

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
olsun herşey doğru olsada nolacak tekrar şansını dene sonuçta her anna yükleyenlerde bu bataryanın az gitme sorunu yok denemede yarar var ben hergün deniyorum her gün ovi cihaz kurtarma hatası çıkıyo artık umudum tükendi

tekrar yüklenmiyor kardeşim

gokhan6078

gokhan6078

Üye
hım o zaman iş kötü işte benim n79 vardı ondada üzerindeki sürümü yeniden yükleme seçeneği geliyordu ovi günceleme yaptırınca o yüzden dedim
tekrar yeniden yükle yoksa senin tel servislik dediğin gibi böyle olmaz 6-7 saatte şarj mı bitermiş ben günde 3 saat video izliyorum 2 gn rahat gidiyor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
bence sende vazgeç bu sevdadan

gokhan6078

gokhan6078

Üye
ya vazgeçemiyorum ki :D Bu anna var ya anna ah ulan ah senin derdin anna benim derdim anna gel telleri takas edek:D

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ya vazgeçemiyorum ki :D Bu anna var ya anna ah ulan ah senin derdin anna benim derdim anna gel telleri takas edek:D

olur
hemen kargo benden garantisi var daha 2 hafta oldu alalı jiletini bile üstünde alda gör ... yı 5 6 saat şarj yeter sana :ehe

gokhan6078

gokhan6078

Üye
senle iyi muhabbet oluyor msn adresini veriyim ekle arada sohbet ederiz [email protected] ne dersin ?

----------Eklendi @ 15:33:04 ---------- Yazıldı @ 15:31:24 ----------

çözeriz senin sorunu kısa sürede kısmetse

• Beğen
gokhan6078

gokhan6078

Üye
sonunca yükledim annayı :) oh be

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
bende servise verdim eski yazılım + yeni batarya :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt