Symbian Anna Yükledim Ve İncelemem ! Resimler Eklendi !

Sponsorlu Bağlantılar

oguzk582

Üye
su gamed kladörü kendi mi geliyor nasıl oluyor anlamadım kendim açtım klasör öyle çok yavaş açılıyo napıcam o klasör için

----------Eklendi @ 04:26:07 ---------- Yazıldı @ 04:25:50 ----------

games

mcnpl4

mcnpl4

Üye
anna da orjinal olarak var..

----------Eklendi @ 03:33:06 ---------- Yazıldı @ 03:31:09 ----------

suanki versiyonda yani pr1.2 de klasorler cok yavas aciliyor.. Ama anna da cok daha seri..

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
bu sefer anna cikisi kesin cunku resmi olarak nokia destek hattinin kendi agzindan duydum ben. Anna bu kadar beklettide belle cabuk cikacak herhalde cunku simdiden videolar resimlerortaya cikti,..

oguzk582

Üye
arkadasın c7sinde de görmüştüm ama

ipkry

ipkry

Üye
Bence en babası belle olacak anna falan hikaye yani bunun için sanırım 1 yıl daha beklenecek.. cok yazık :nono:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
belle simdiden goruntuler videolar sizdirdigina gore annadan oncedende yaziliyordu. Yani belleyi pek beklemeyecegiz Insallah :)

brifing

Üye
benim merak ettiğim navifirm de 22.14 sürümü çıkmadan ikiside görünüyodu yani 22.14 ve 24.1 sürümlerini kast ediyorum..şimdi sorum şu ki madem daha nokiadan bi update olayı çıkmadan nası oluyorda navifirmde bu tür üst versiyonları bulunuyor anlamış değilim ben:S bir de şunu sorcam muhammed yüce kardeşime ben de e7 war fakat annanın 22.14sürümünü oviden yükleyemedim çünkü telefonmu yurt dışından aldım..fakat navifirmden 24 ü mü yükleyim 22.14 mü onu sorcam..birde bende yine bişeyi dikkatimi çekti..22.14 ün e 7 için türkçesi yok fakat 24.1 in türkçesi bulunuyor..bunuda anlamış değilim..yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler..saygılarımla..

forbidden5

forbidden5

Üye
benim merak ettiğim navifirm de 22.14 sürümü çıkmadan ikiside görünüyodu yani 22.14 ve 24.1 sürümlerini kast ediyorum..şimdi sorum şu ki madem daha nokiadan bi update olayı çıkmadan nası oluyorda navifirmde bu tür üst versiyonları bulunuyor anlamış değilim ben:S bir de şunu sorcam muhammed yüce kardeşime ben de e7 war fakat annanın 22.14sürümünü oviden yükleyemedim çünkü telefonmu yurt dışından aldım..fakat navifirmden 24 ü mü yükleyim 22.14 mü onu sorcam..birde bende yine bişeyi dikkatimi çekti..22.14 ün e 7 için türkçesi yok fakat 24.1 in türkçesi bulunuyor..bunuda anlamış değilim..yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler..saygılarımla..
Ben cevaplıyım annanın çıkış versiyonu ülkelere göre değişikilik gösterdi belli sebeblerden dolayı ve türkiye için olan anna 24.1 aslında üst güncelleme filan sayılmaz oda anna buda çok az fark varsa vardır 22.14 kullanmadığımdan arada fark varmı bilmiyorum türkiye annası 24.1 dir tavsiye yüklemeden önce telefonu yedekleyip soft format attıkdan sonra yüklemeni öneririm ben öyle yaptım çok memnunum

brifing

Üye
Ben cevaplıyım annanın çıkış versiyonu ülkelere göre değişikilik gösterdi belli sebeblerden dolayı ve türkiye için olan anna 24.1 aslında üst güncelleme filan sayılmaz oda anna buda çok az fark varsa vardır 22.14 kullanmadığımdan arada fark varmı bilmiyorum türkiye annası 24.1 dir tavsiye yüklemeden önce telefonu yedekleyip soft format attıkdan sonra yüklemeni öneririm ben öyle yaptım çok memnunum
evet hocam bende onu dicektim 22.14ün ingilizce olarak görünüyor türkçesi olan 24.1 versiyonun var..bende onu yukledim telefona şimdi fakat bi sorum olcak yine..ovisuite bağladım 2 tane gerekli anna güncellemesi gösterdi 1/2 şeklinde bide 2 tane isteğe bağlı ovisuite ve sosyal ağ gösterdi bunun sebebi niye acaba?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
bu güncellemeler anna kuran herkese geliyor. Ben sızıntı anna yüklediğimde de bu güncellemeler vardı. Ben şu anda belle kullanıyorum. Ve N8 kullanan herkese öneririm :)

brifing

Üye
hocam ben e7 için belleyi bulamadım ki? var mı bi fikriniz?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
bulamazsınız da zaten. Belle şu an sadece N8 e ve 701 e var hocam :)

kaqan18

kaqan18

Üye
kardes temalar güzelmiş ha link versene :)

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
E7 için en yakın tarih resmi tarihtir bir geliime olmazsa o da bu yıl sonu gibi İnşallah :)

brifing

Üye
E7 için en yakın tarih resmi tarihtir bir geliime olmazsa o da bu yıl sonu gibi İnşallah :)
tamam üstad yardımlarından ötürü çok sağol bide son olarak bişeyi sorcam ben 24.01 yükledim sonra güncelleme fln yaptı telefon..fakat oviye bağladğmda bana güncelleme oldğunu gösterior giriorm yenilior tekrar o yuvarlak simge dönüor yani:P sonra dioki güncelleme yok..bunun nedeni tanıtılan sürüm 22 biz 24 yükledik onla mı alakalı acaba? çünkü telefondan kendisinden baktım güncellemeleri kontrol et die bulamadı bişi..

Üst Alt