C5-03'ü kırmak için nedenlerim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
keşke ilk suyla temas ettiği zaman pirinç dolu bir kutunun içine koysaydın.

Krofessional

keşke ilk suyla temas ettiği zaman pirinç dolu bir kutunun içine koysaydın.
işe yaramaz bi yöntem

----------Eklendi @ 21:14:34 ---------- Yazıldı @ 21:12:00 ----------

Arkadaşlar telefonu alalı 2 ayı geçti

1 hafta önce hafifcik bi suyla teması oldu (cidden çok az)

Dokunmatiği arada bir çalışmıyor 2 saat bekleyip 10-15 kere vurunca düzeliyor :vur bu şekilde vurunca

GPS e bağlanmıyor 10 dk bekledim gene bağlanmadı :off:

zaten yavaş kalıyo

Haritalardayken hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp yeniden deneyin diyo
bu hardformattan sonra düzeldi bu sefer hafıza kartındaki uygulamalatın çoğunu görmüyo :ah

napayım bi tavsiye verin................. KIRAYIM MI TELEFONU??? :ağlarım:

tamamen senin hatan kendini suçla öl otobüsün önüne atla ama telefona zarar verme birincisi telefonun suda ne isi var ? 10-15 kere vurmak nasıl bi mantık telefon bu duvar değil!
gps sadece açık havada var ve türkiyede her yerde çekmez! haritaları açarken 20 mb ram tüketiyo blowla eski kurduklarını görmez tabi winxp ye 7 yaptıktan sonra programlar açlıomu beyin bedava

Del Rey

Del Rey

Üye
işe yaramaz bi yöntem

5800'larda işe yarar ama C5-03'lerde işe yaradığını görmedim. Daha hassas bir yapısı var bizim telefonun.

LeaD3R

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
işe yaramaz bi yöntem

----------Eklendi @ 21:14:34 ---------- Yazıldı @ 21:12:00 ----------

tamamen senin hatan kendini suçla öl otobüsün önüne atla ama telefona zarar verme birincisi telefonun suda ne isi var ? 10-15 kere vurmak nasıl bi mantık telefon bu duvar değil!
gps sadece açık havada var ve türkiyede her yerde çekmez! haritaları açarken 20 mb ram tüketiyo blowla eski kurduklarını görmez tabi winxp ye 7 yaptıktan sonra programlar açlıomu beyin bedava

win 7 kurunca açılıyo ben çok açtım
tel suda deildi az bi temas oldu 2-3 damla falan :bye2:
duvar demedim ama vurunca çalışıyo :d:

Uqur5445

Üye
benim arkadasta t10vardı denizdeyken kumsalda yere dustu az bise su girdi teli verdik yapıma 1 ay sonra masraf 340lira yapalım mı dediler arkadasta aldı kırdi telefon zate okadar etmez

b_gundem

b_gundem

Üye
arkadaşım kendi hatalarından dolayı telefonu suçlaman yersiz... bende var gayet mrmnunum içinde şuan 3 navigasyon programı ayrıca 30 tane program yüklü gayet stabil... tek sorunum nokia ovi ile program atmaya calısınca hata kodu 300 diye bir sorunla karsılasıyorum onunda çözümüne yaklaştım

ecel54

ecel54

Üye
ben 5800 yağmurlu havada kullanıyorum ekra su oluyor ama şu ana kadar bi sorun olmadı :)

Masterthone

Masterthone

Üye
C5-03 ten gram memnun değilim aldığım güne lanet olsun.. :vur böle bedevi bi sürüm daha yook :aman2: ne adam gibi bi cfw var nede şu lanet telin nokia tarafından yüklenen şifresi kırıldı ki port yapabileLİM... NE de adam gibi bi günceLleme var :off: SeN den NefreeT EDİYORUM NOKİAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :off:

nub

nub

Üye
Benim telefon suyla kanka oldu hicbişe yok.hatta bazen ıslak mendille siliyom :D

Secret26

Secret26

Üye
Ben de nefret ediyorum kardeşim benim c5-03 ten lanet olsun aldığım güne :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...