El~PisToLeRo
Üye
Xperia Neo Da Hafif Donmalar Oluyormuş Doğru mu
Bu telefonlarda donma falan olmaz 6600'dan bahsetmiyoruz.
Bu tarz laflar çok komik aslında.Almaya niyetin yoksa black al dostum ısınamazsan telefona memnun kalmazsın.
Xperia Neo Da Hafif Donmalar Oluyormuş Doğru mu
Çoğu Kişi Öle Diyor 2.3.4 Gelicekmiş O zmn Düzelir Diyolar Gönlüm Black Den Yana Ama Bilmiyorum Ki İşteBu telefonlarda donma falan olmaz 6600'dan bahsetmiyoruz.
Bu tarz laflar çok komik aslında.Almaya niyetin yoksa black al dostum ısınamazsan telefona memnun kalmazsın.
Lg Den Çok Daha Mı Yani Lg Alsam Çok Mu Hata Yapmış oLurumBlack'den yanaysa black al.Ama emin ol ikisi arasında yanlıs seçim olur.
Kötü mü olur hayır tabiki.Bu iki telefonda isteklerini karsılar.Zaten sana bu modelleri ben önerdim diye hatırlıyorum sen gio'yu arastırırken.
Yani ikiside çok iyi modeller ama Neo daha iyi performans bazında (özellikle senin isteklerini göz önünde bulundurursak).
Lg Den Çok Daha Mı Yani Lg Alsam Çok Mu Hata Yapmış oLurum
İnceledim Lg Biraz Daha Hoşuma Gitti Ama Neoda Alabilirim YaniKardeş optimus black de dediklerinin hepsini karşılıyor you tube ye gir bak acaba hangi oyunda kasma göstermiş ne zaman geçişlerinde kasmalar oluşmuş eğer gördüysen tmm derim optimus black azda olsa sorunlu bir telefon.Neo da oynanan tüm oyunları optimus black de kasmadan açar bundan şüphen olmasın.Ben optimus black kullanıyorum ama illa ki optimus black al demiyorum birde bazen herşeyden öncesi telefon u içine sindirmektir.İsterse neo daha iyi olsun sana tek tavsiyem teknomarket e git 2 telefonuda elinde denekarşılaştır 2 telefonda isteklerini yarıda bırakmaz.Ama şunu söyliyim optimus black in daha çok +ları var.
Tek +Sı adreno 205 grafik işlemcisi mi ?[video=youtube;_z_4qU7pljI]http://www.youtube.com/watch?v=_z_4qU7pljI[/video]
Telefonlar arasında pek fark yok tabiki.
Bana kalırsa en belirgin artısı neo'nun adreno 205 grafik islemcisi.
Tam senin aradıgın tarzda bir artı bu.Yani internette sana kolaylık saglar ve telefonun kendi oyunları olsun uygulamaları olsun daha akıcı konumda olur.Videoları daha hızlı açmaz ama kasma yapmaz takılma yapmaz kaydırma daha akıcı olur vs.
Tek +Sı adreno 205 grafik işlemcisi mi ?
Optimus Black Daha Akıcı Ama Neo Daha Hızlı Açtı
Hayır Neo Daha Hızlı Açtı Optimus Daha Akıcı Görmüyormusun ?Neo daha akıcı ve hızlı.
[video=youtube;_z_4qU7pljI]http://www.youtube.com/watch?v=_z_4qU7pljI[/video]
Hayır Neo Daha Hızlı Açtı Optimus Daha Akıcı Görmüyormusun ?
Su ana ekrandaki geçislere bak bi 
6.14 den sonra flash içerikli sitede donmalar oluyor neo da iyi bak Neo nun Ana Menu De Optimus Kdr Widgets Yok ondan Neyse Tek Fark Adreno 205 grafik İşlemcisi İmiş Lg Onu Ekranı iLe KapatırHocam iyimisin senSu ana ekrandaki geçislere bak bi
Anlasıldı senin aklında black var bence black al sen

Aynn Öle Zaten 6.14 Den Sonra Neo Donuo Ama Menude Daha Hızlı Hakkını YemiyelimYalnız Optimus'un parlak ekranı yanında Neo feci sönük kalmış.