Xperia Neo Mu Lg Optimus Black Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Xperia Neo Mu Lg Optimus Black Mi ?

• Lg Optimus Black

Kullanılan: 15 38.5%
  • Xperia Neo

Kullanılan: 24 61.5%

• Kullanılan toplam oy
    39
harun22

harun22

Üye
Galaxy S plus çok iyi. S2yle aynı hızda neredeyse...

asdas6

Üye
Arkadaşlar dün neoyu kurcaladım teknosada inanın teknosa yetkilisinin söylediği cevabı veriyorum, abi diyor neo ile optimus black aynılar, neo 2.3 kullanıyor optimus black 2.2 ama yakın zamanda kesinlikle çıkar.. ben gelen müşterilerime bile optimus black tavsiye ediyorum..... ekran kalitesi çok güzel gerçekten diyor sonrasında zaten nova display kullanıyor dedi.. aynı zamanda ön kamerası 2mp neo ise vga diyor.

Aynen bu tabirler. ötesini siz düşünün artık ;)

Benim anlamadığım 2mp kamera olunca ne oluyor? 3g hızı nedeniyle en fazla vga kalitesinde görüntülü görüşme yapabilirsin zaten ki görüntülü görüşme yapacağın da tartışılır. ayrıca nova ekranı çoğu kullanıcı şarjı yetmiyor diye kısıyor asdadsadasdasdas

ben de o bir halttan anlamayan teknosa yetkilisine şöyle cevap veriyim:

lg de 2 mp ön kamera mı varmış? neo da 8mp arka kamera var ve optimus gibi videoları basık çekmiyor
lg de parlak nova mı varmış? neo'nun camı çizilmez ekrandır, lg'nın camı kolayca çiziliyor.

----------Eklendi @ 12:10:18 ---------- Yazıldı @ 12:05:26 ----------

Yok böyle kötüleme yahu, iyi bildiğim cihazı tamamen sildin aklımdan resmen..

Bu 12 maddede kullanıcılar için çok kullanışlı G- hariç. Ön kamerası görüntülü görüşmede oldukça işe yarıyor o cümleni anlayamadım ön kamerası baska ne işe yarar bi cihazın ?
Nova display özlleiği gelişmiş bi sistemdir ve su ana dek optimus black kullandı sadece ben böyle biliyorum ve bu özellik sadece parlaklıkla alakalı değil sarj ömrünüde olumlu yönde etkiliyor.
Ayrıca en iyi ekran iphone 4 demişsinde hocam apple'nin 2010-2011 sezonunun ekranlarını LG üretiyordu..

Burdaki amacın LG'yi övmek veya baska bi markayı kötülemek değil. Birşey konuşuyorsanız doğruyu konuşun.

Doğru konuşuyorum zaten ama anlayanan.

Şuanki 3g ve internet bağlantın ile 2mp lik görüşme yapamazsın, o yine vga kalitesinde olur. 2mp ön kamera sadece göz boyama.
G tuşunun gereksiz olduğunu sadece ben değil, optimus black incelemesi yapan hemen hemen herkes söylüyor.
Nova istenileni veremedi, bu yüzden LG yeni çıkacak hiçbir modelinde bu teknolojiyi kullanmıyor. Çünkü nova siyahlıkları tam olarak kapatamaz ve grimsi gözükür. izlediğiniz video ve filmlerin çoğunda siyah bölgeler daha fazladır ve işin bütün esprisi kaçar.

bir retina ekranla veya amoled ile tek bir telefonda kullanılmış ve sevilmemiş bir novayı karşılaştırmak, asdasdasdasdafasf?

r.sinan

r.sinan

Üye
Benim anlamadığım 2mp kamera olunca ne oluyor? 3g hızı nedeniyle en fazla vga kalitesinde görüntülü görüşme yapabilirsin zaten ki görüntülü görüşme yapacağın da tartışılır. ayrıca nova ekranı çoğu kullanıcı şarjı yetmiyor diye kısıyor asdadsadasdasdas

ben de o bir halttan anlamayan teknosa yetkilisine şöyle cevap veriyim:

lg de 2 mp ön kamera mı varmış? neo da 8mp arka kamera var ve optimus gibi videoları basık çekmiyor
lg de parlak nova mı varmış? neo'nun camı çizilmez ekrandır, lg'nın camı kolayca çiziliyor.

sana katılıyorum kardeşim ön kamera isterseniz 8 mp olsun önemli olan 3 g hızı ve zaten karşıdaki kişi sizi en fazla 4 inçlik ekranda görecek mesela ipod touch 4 de ön kamera da vga ama harika gözüküyor önemli olan donanım ve gerçekten optimus un sarjı çok az gidiyor arkadaşımdan biliyorum...

harun22

harun22

Üye
optimusun 2mp kamerasını ayda yılda bir, neonun 8mp kamerasını neredeyse hergün kullanırsın.

JazzLe

JazzLe

Üye
optimusun 2mp kamerasını ayda yılda bir, neonun 8mp kamerasını neredeyse hergün kullanırsın.

Bravo sana kardeşim unutuyorsun ama Lg nin de gayet net çeken 5mp kamerası var isterse neo da 12mp kamera olsun 5mp bana yetiyor

Aman Allahım ya ön kamerayı arka kamera ile kıyaslıyolar :D:D:D

harun22

harun22

Üye
Kalitesini kıyaslamıyoruz sonuçta. hangi sıklıkla kullanıldığını kıyaslıyoruz bunda ilginç olan nedir?.

Lenneth

Üye
Hayırlı olsun :) 2 telefonda gayet güzel telefonlar, hangisini alsanız pişman olmayacaktınız bence :)

JazzLe

JazzLe

Üye
Asdas sende ne yaptın ya telefon u kullanmasam 3310 daha iyi dicem ya o dediklerine katılmıyorum.Telefon o kdr berbat olsa bu kdr çok alıcısı olurmuydu sonuçda deneyipde alıyoruz kıyaslıyoruz diüer telefonlarla cazip gelincede alıyoruz.

----------Eklendi @ 14:17:23 ---------- Yazıldı @ 14:08:56 ----------

Hayırlı olsun :) 2 telefonda gayet güzel telefonlar, hangisini alsanız pişman olmayacaktınız bence :)

Sana kesinlikle katılıyorum her ikiside iyi telefon iyi olmasa fiyatı 1.000 tL olmazdı 2 sininde.Eğer karar veremiyosan her ikisi arasında yazı tura at ne gelirse artık :D

61semih

61semih

Üye
ne olmus buralar ya bıurbırıne yakın telefonlar hakkında bıle bukadar farklı gorus cıkabılıyor demek :).

asdas6

Üye
optimusu kim önerirse şöyle diyor

"dünyanın ilk 2 mp lik ön kamerası ve nova display teknolojisi"

ya kardeşim, bunlar çok mu büyük özellik sanıyorsunuz? amoled novaya basar, kameralarım 5-2 (arka-ön) şeklinde olacağına 8-vga yı tercih ederim.

optimusun çok satılmasının nedeni, ekranının büyük olması, ve 2 mp ve novanın çok güzel bir şey olduğunu zanneden kişilerin iphone tarzı hava atmak için alması. optimus alanlar ne diyor "bir farkınız olsun" asdadasdad

ben 1000 tl parayı ya xperia neo ya veririm (8 mp kameralı 2.3 androidli hızlı bir telefona) ya da n8 alırım (evet symbian kötü ama 12 mp kamera ile olağanüstü ses sistemi (dobby surround) teknolojisi bulunuyor ve iphone gibi aluminyum kasa.

ben de telefon alacağım 1-2 gün içinde ve n8 mi xperia neo mu karar veremiyorum ama optimusu hiç düşünmedim bile...

Lenneth

Üye
Nova Display'e "çok güzel olduğunu zannediyorlar" aslında kötü demeye getiren birine Nova Display ile güneş altına çıkmasını tavsiye ederim.

----------Eklendi @ 23:27:24 ---------- Yazıldı @ 23:24:49 ----------

Kamera sizin için ihtiyaçsa iyi kamerası olan bir telefona bakarsınız, bir telefonun kamerasının 5 mp olması ve sizin ihtiyaçlarınızı karşılamaması onu kötü yapmaz.

Benim telefonun kamerası 5 mp ve flash'ı bile yok ama Neo'yuda Black'i de performans olarak katlar, 1199 lira N8'le aynı fiyat. Ama N8 kamera, multimedya telefonu. Televizyona bağla HDMI çıkışı ile, yanına al dijital makinası taşıma derdinden kurtul. N8 çok kötü bir telefon mu, hayır değil.

Önemli olan ihtiyaçlar kısaca. Ben işlemci gücü isterim, bir başkası kamera ister..

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Ben Bekliyicem En İyi Böyle Olmucak Herkes Birşey Diyor Arkadaş Belki 1 2 aya yeni telefon çıkar.

JazzLe

JazzLe

Üye
Kardeşim fotoğraf makinen yoksa n8 al derim.Bende var 12mp kamera işim olunca kullanıyorum.Optimus blackde kamera olmasada benim için fark etmez ben kamerası için almıyorum.Nova display,süper amoled den iyi diyen olmadı ki sen kendin bu tavırlara kapılıyorsun birde senin tek amacın optimus u kötülemek.Demişsin ya çok satılmasının nedeni ekranı büyük,2mp ön kamera ve nova teknolojisi demek ki millet bu özellikleri çok beğendi diğer telefonlardan iyi gördü optimus black i tercih etti.

"asdas6" bu saat den sonra tartışmaya gerek yok senin kötü demenle telefon kötü olmuyor.Sadece sana göre kötüdür.Alanlar gayet memnun ben görmedim memnun kalmayan birilerini Neo alanda memnun olur Lg Optimus Black alanda.

spawn92

Üye
xperia neo
+ yeni nesil scorpion cpu
+adreno 205 gpu
+daha yüksek çözünürlüklü BE teknolojili ekran
+8 mp ve + Exmor R cmos sensör ( karanlıkta çok daha başarılı)
+Hdmı
+Android 2.3.3 ve ekimde 2.3.4 ile 3D panorama,USB on the go,swype ve daha bir sürü yenilik
+xloud ile daha kaliteli yüksek ses
Lg optimus black
+nova display
+4.0 inç
+2mp ön kamera
Ben olsam kesinlikle xperia neo alırdım zira daha donanımlı çok daha güncel ve daha geç eskiyecek bir model lg'nin tek artısı nova ekranı oda çok şarj yediği için son parlaklıkta kullanmak çok zor ve renkler neo'ya göre çok daha abartılı gerçekçi renklerde neo daha iyi

Uruloki

Uruloki

Üye
xperia neo derim her türlü

pRime.

pRime.

Üye
Neo tavsiye ederim android 2.3 var en azından.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bu bilekçiler zorla aldırcak çocuga :D
Yav black hiç bildigim gibi degil dayı oglunda var benim daha önceleri kurcaladım biraz ana ekranlardaki kasmaları görmemistim bugün elime bi aldım rezalet 1 ghz islemcili telefona bakın :ehe 5800'da yok o yav :D
Ayrıca içten içe su 2mp ön kamera olayına tav oldum.Birisi der gereksiz hiç kullanmıyorum birisi der çok büyük artı
:d:

JazzLe

JazzLe

Üye
Yaw yapmayın ya bende var sorun yaşamadım o kdr oyun oynuyorum hiç kasma yok geçişlerde gayet güzel

Arkadaşım "qRumPy" alıcaksan Optimus Black teknosada indirim var 800tl sadece bugün e özelmiş al derim kaçırma İstanbulda isen İstanbulForum a git al.

harun22

harun22

Üye
800 tl ise Black alman mantıklı... ama diğer türlü ankette herşey belli oluyor.

JazzLe

JazzLe

Üye
Valla koşarak gitsin kapış kapış satılıyor benim arkadaş da aldı bugün beraber gittik kaçırmasın bu fırsatı.Ordaki adam diyor zaten akşam a kalmaz diye.

Üst Alt