Arkadaşlar dün neoyu kurcaladım teknosada inanın teknosa yetkilisinin söylediği cevabı veriyorum, abi diyor neo ile optimus black aynılar, neo 2.3 kullanıyor optimus black 2.2 ama yakın zamanda kesinlikle çıkar.. ben gelen müşterilerime bile optimus black tavsiye ediyorum..... ekran kalitesi çok güzel gerçekten diyor sonrasında zaten nova display kullanıyor dedi.. aynı zamanda ön kamerası 2mp neo ise vga diyor.
Aynen bu tabirler. ötesini siz düşünün artık
Benim anlamadığım 2mp kamera olunca ne oluyor? 3g hızı nedeniyle en fazla vga kalitesinde görüntülü görüşme yapabilirsin zaten ki görüntülü görüşme yapacağın da tartışılır. ayrıca nova ekranı çoğu kullanıcı şarjı yetmiyor diye kısıyor asdadsadasdasdas
ben de o bir halttan anlamayan teknosa yetkilisine şöyle cevap veriyim:
lg de 2 mp ön kamera mı varmış? neo da 8mp arka kamera var ve optimus gibi videoları basık çekmiyor
lg de parlak nova mı varmış? neo'nun camı çizilmez ekrandır, lg'nın camı kolayca çiziliyor.
----------Eklendi @ 12:10:18 ---------- Yazıldı @ 12:05:26 ----------
Yok böyle kötüleme yahu, iyi bildiğim cihazı tamamen sildin aklımdan resmen..
Bu 12 maddede kullanıcılar için çok kullanışlı G- hariç. Ön kamerası görüntülü görüşmede oldukça işe yarıyor o cümleni anlayamadım ön kamerası baska ne işe yarar bi cihazın ?
Nova display özlleiği gelişmiş bi sistemdir ve su ana dek optimus black kullandı sadece ben böyle biliyorum ve bu özellik sadece parlaklıkla alakalı değil sarj ömrünüde olumlu yönde etkiliyor.
Ayrıca en iyi ekran iphone 4 demişsinde hocam apple'nin 2010-2011 sezonunun ekranlarını LG üretiyordu..
Burdaki amacın LG'yi övmek veya baska bi markayı kötülemek değil. Birşey konuşuyorsanız doğruyu konuşun.
Doğru konuşuyorum zaten ama anlayanan.
Şuanki 3g ve internet bağlantın ile 2mp lik görüşme yapamazsın, o yine vga kalitesinde olur. 2mp ön kamera sadece göz boyama.
G tuşunun gereksiz olduğunu sadece ben değil, optimus black incelemesi yapan hemen hemen herkes söylüyor.
Nova istenileni veremedi, bu yüzden
LG yeni çıkacak hiçbir modelinde bu teknolojiyi kullanmıyor. Çünkü nova siyahlıkları tam olarak kapatamaz ve grimsi gözükür. izlediğiniz video ve filmlerin çoğunda siyah bölgeler daha fazladır ve işin bütün esprisi kaçar.
bir retina ekranla veya amoled ile tek bir telefonda kullanılmış ve sevilmemiş bir novayı karşılaştırmak, asdasdasdasdafasf?