Xperia Neo Mu Lg Optimus Black Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

• Lg Optimus Black

Kullanılan: 15 38.5%
  • Xperia Neo

Kullanılan: 24 61.5%

• Kullanılan toplam oy
    39

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Nedenleriyle Beraber Yazarsanız Aydınlanmış Oluruz...

anılbaran

anılbaran

Üye
neo daha iyi gibi duruyo özellikleri de hos bide sonyericson iyidir ben video ıncelemesin izledim güzeldi

Lenneth

Üye
Neo.

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]bana göre tasarım olarak lg. Neo nun görünüşü ve kamera yeri pek hoşuma gitmedi açıkçası.[/SIZE][/COLOR]

Puck

Puck

Üye
Neo'yu daha bugün aldım daha hiç bi sorunum yok herşey güzel ..

Hem android hemde kamerası 8mp olması ayrı bi özellik bence .

61semih

61semih

Üye
lg nın beyazı dehşet ya

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Tip olarak neo daha iyi donanım olarak da eşdeğer sayılırlar kamerası neo'nun daha iyidir.

asdas6

Üye
neo al.

ayrıca optimus black önüne gelenin elinde oldu türkiye'de. bu sayede farkın olur.

fireman87

fireman87

Üye
Neo özelliklerindeki verilen değerleri gösteremiyor.. Bunu anlamak için kullanmanız gerek. Bir alışveriş merkezinde iki cihazıda deneyin.. LG gerek tasarım olarak gerek içerik olarak iyi bi cihaz.. Gpu işlemci vesaire neo daha önde.. Black'in ekran parlaklığı var ek olarak nova ekran. Ön kamerası var mesela 2mp baska aklıma gelen.. Güncelleme yapmadılar hala 2.2 froyodolar.. Dediğim gibi iki cihazıda gidip denemen gerek.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo Nun Tipi Hoşuma Gitmiyor Pek Özellik Olarak Neo Daha Mı İyi ?

Masha

Masha

Üye
Optimus Black daha iyi bence. Kullanıyorum diye değil. Neo'nun tek farkı kamerasının 8 MP olması. Tasarım ve kalite olarak Lg derim.Ayrıca Lg Optimus Black'te 2 MP Ön kamerası mevcut. Neo videolarında gördüğüm ekranlar arasındaki geçişlerdeki anlık takılmalar. Optimus Black yağ gibi kayarken Neo anlık olarak kasılıyor sanki. Karar senin Tavsiyem Optimus Black'ten yana.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum Ki Ya Napsam ?

bertek

Üye
sanırım lg de radyo yok doğru ise bence büyük eksiklik

Masha

Masha

Üye
sanırım lg de radyo yok doğru ise bence büyük eksiklik
Lg Optimus Black , Android işletim sistemi kullandığı için uygulamalar konusunda ücretsiz android marketten indirebiliyorsun. Bu pek eksiklik değil. Sadece Optimus Black'te değil. Android işletim sistemli bir çok smartphone'larda Radyo yok. İphone'da bile yok.

greenmile

greenmile

Üye
tabiki neo bunun tartışmasını yapmak bile ayıp

• Beğen
Tepkiler: cihan3454
harun22

harun22

Üye
Galaxy S Plus öneririm. Ama ikisi arasında kaldıysan Neo. Kamerası ve sesi daha iyi.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Optimus Black De Menü Geçişlerinde Hafif Donmalar Olabilyormuş Doğru Mu ? Xperia Daha Hızlı Ve Flash Player DESTEĞİ daha İyiymiş

Lenneth

Üye
Optimus Black De Menü Geçişlerinde Hafif Donmalar Olabilyormuş Doğru Mu ? Xperia Daha Hızlı Ve Flash Player DESTEĞİ daha İyiymiş

LG yazılıma pek önem vermez, LG'nin telefonlarının arayüzü pek başarılı değil o yüzden. Xperia'daki grafik işlemci flash'lar için özel tasarlanmış Adreno 205, o yüzden daha iyidir flash konusundada.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
LG yazılıma pek önem vermez, LG'nin telefonlarının arayüzü pek başarılı değil o yüzden. Xperia'daki grafik işlemci flash'lar için özel tasarlanmış Adreno 205, o yüzden daha iyidir flash konusundada.
Yani Neo Optimus Black'e Göre Biraz Daha İyi

Üst Alt