Xperia Neo Mu Lg Optimus Black Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Xperia Neo Mu Lg Optimus Black Mi ?

• Lg Optimus Black

Kullanılan: 15 38.5%
  • Xperia Neo

Kullanılan: 24 61.5%

• Kullanılan toplam oy
    39

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi

Ben bu telefonu kız arkadasıma aldım black'i, ekranının bi nova özelliği var gübeşli havada tam parlaklık veriyor, ön kamerası var 2mp, wifi direckt diye bi özelliği var internete diğer cihazlardan 2 kat daha hızlı giriyor, onun dışındada hatırlayamıyorum tasarımını zaten biliyosun cezbedici.
Evet Neonun +ları Neler Peki ?

'Patron

'Patron

Üye
kamera = SE

fireman87

fireman87

Üye
Evet Neonun +ları Neler Peki ?

Neo'nun artıları ise işlemcisi,rami,sesi ve kamerası.. Ama dediğim gibi aralarında büyük fark yok. Az bi farkla önde bazı karşılaştırma videolarını izleyebilirsin.

JazzLe

JazzLe

Üye
Lg nin +Ları
+Ekranı
+Ön kamerası
+G Sensör ( G Sensör ne diye sorucaksan eğer videoya bak)
+Wifi Direct
+Pil ömrü(az da olsa fark ediyor).
aklıma gelen bunlar eksileri ise
-Turkcel rom u ile gelmesi
-Ekran camı gorilla glass değilmiş.(Ama ekran koruyucu alırsın olur biter.

• Beğen
Tepkiler: Masha

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo Yu İstediğimiz Gibi Kişiselleştirebiliyormus Tema Masaüstü Vs. Mavi Ekran Kötü Duruoda :D Siyah Tema Var Yani Dimi :D

Puck

Puck

Üye
Lg Optimus Black , Android işletim sistemi kullandığı için uygulamalar konusunda ücretsiz android marketten indirebiliyorsun. Bu pek eksiklik değil. Sadece Optimus Black'te değil. Android işletim sistemli bir çok smartphone'larda Radyo yok. İphone'da bile yok.

Neo'da var FM radyo :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Xperia Neo Yu İstediğimiz Gibi Kişiselleştirebiliyormus Tema Masaüstü Vs. Mavi Ekran Kötü Duruoda :D Siyah Tema Var Yani Dimi :D

İki telefonuda kisisellestirebilirsin.
İki telefonda harika ama iki telefon arasında kaldıgında kullananların yorumlarını pek dinleme tamam örnek al ama kullanan adam alma demez sana zaten memnundur black'ten.Ben ne diyorum bak neo'da adreno 205 grafik islemci var.İnternette film izlerken bu grafik islemcinin yararını çok göreceksin.Özellikle 2.3 tarayıcıda önemli güncellestirmeler getiriyor.

Optimus black güzel telefon ama neo'ya bütçen yeterse mukayese bile etmem ben olsam.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
İki telefonuda kisisellestirebilirsin.
İki telefonda harika ama iki telefon arasında kaldıgında kullananların yorumlarını pek dinleme tamam örnek al ama kullanan adam alma demez sana zaten memnundur black'ten.Ben ne diyorum bak neo'da adreno 205 grafik islemci var.İnternette film izlerken bu grafik islemcinin yararını çok göreceksin.Özellikle 2.3 tarayıcıda önemli güncellestirmeler getiriyor.

Optimus black güzel telefon ama neo'ya bütçen yeterse mukayese bile etmem ben olsam.
Lg nin Grafik İşlemcisi Kaç Tüm Aradaki Farkları Söylesene Ben 1 tane video izledim neo oyunda donuyor Ya bu telefonları nasıl karşılaştırabilirim detaylı olarak mesela adreno 205 grafik işlemcisi hiç bi yerde yazmıyor :D

----------Eklendi @ 18:42:59 ---------- Yazıldı @ 18:41:47 ----------

İşlemci Aynı 2sindede 1 ghz yazıo ram 512 ikisindede aynı fark yok gibi :S

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lg nin Grafik İşlemcisi Kaç Tüm Aradaki Farkları Söylesene Ben 1 tane video izledim neo oyunda donuyor Ya bu telefonları nasıl karşılaştırabilirim detaylı olarak mesela adreno 205 grafik işlemcisi hiç bi yerde yazmıyor :D

----------Eklendi @ 18:42:59 ---------- Yazıldı @ 18:41:47 ----------

İşlemci Aynı 2sindede 1 ghz yazıo ram 512 ikisindede aynı fark yok gibi :S

O oyunda neo donarsa black hayli hayli donar.Black powerVR sgx 530 grafik islemcisi kullanıyor.
Adreno 205 bu grafik islemciden daha üstün.Telefon karsılastırma isini bence bosver çünkü bu saydıklarım nedir ne degildir bilmiyosun.
Yada biraz daha bekle arastır sonra al.Ama ikisi arasında kesinlikle neo.

Lenneth

Üye
Adreno 205'in flash performans getirisi Optimus'taki SGX 530 GPU'dan kesinlikle daha iyidir.

Optimus Black 2.2 ile geldiği için web tarayıcısında GPU'dan faydalanamıyor zaten, incelemelerinde flash'lı içeriklerin telefonu kastığı belirtilmiş. Siz flash içeriklere önem veriyorsanız Adreno 205 GPU'lu Neo'yu tercih etmelisiniz.

Optimus Black tasarım telefonu, donanım olarak biraz zayıf kalıyor Neo'ya göre.

harun22

harun22

Üye
ekran boyutu farkı var.

Optimus: 4 inch
Neo: 3.7 inch. @Lenneth inde dediği gibi optimus black bizınıs telefonu. Neo yu tek gecerim diyerek aradan cekiliyorum :D. Bir de sakın eline alıp kurcalamadan alma telefonu :oke:

Lenneth

Üye
Optimus'ta güzel bir telefon ama dediğim gibi LG'nin telefonlarında yazılımları baştan savma yapması yüzünden kaybediyor .

JazzLe

JazzLe

Üye
Ben optimus kullanıyorum 1 tane sorun göremedim telefonda ne geçişlerinde nede oyunlarında kardeşim sen en iyisi bir teknomarket e git ikisinide eline al dene yoksa herkez kendi kullandığı telefon u büyütür gözünde bence 2 telefonda farklı özellikleriyle birbirlerini solluyor.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan İsteklerim Şunlar;
1.İnternetten Online Olarak İyi Görüntüde Kasılmadan Dizi Film Seyretmek
2.Online Travian Tarzı Browser Oyunlar Oynamak
3.Yoğun Flash İçerikli Sitelerde Kasılmadan Gezinmek
4.Hd Oyunlar Vb Bunları En İyi Yerine Getirecek iki Telefondan Birini Almak İstiyorum En İyi Hangisi Yapar ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Telefondan İsteklerim Şunlar;
1.İnternetten Online Olarak İyi Görüntüde Kasılmadan Dizi Film Seyretmek
2.Online Travian Tarzı Browser Oyunlar Oynamak
3.Yoğun Flash İçerikli Sitelerde Kasılmadan Gezinmek
4.Hd Oyunlar Vb Bunları En İyi Yerine Getirecek iki Telefondan Birini Almak İstiyorum En İyi Hangisi Yapar ?

Bu isteklerine karsın en az 10 tane mesaj attım

--Neo--

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Da Lg Dio Uyuz Oluyorum Kafam Karışıyo :@

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Lenneth

qRumPy