qRumPy
Üye
Xperia Neo İle İnternetten Online Olarak Kasmadan Film,Dizi İzleyebilirmiyim?Travian Tarzı Browser Oyunlar Oynayabilirmiyim? Facebook ta oYun Oynayıp Chat Yapabilirmiyim ? İsteklerimi Yapabiliyorsa Alıcam Neo Yu

Xperia Neo İle İnternetten Online Olarak Kasmadan Film,Dizi İzleyebilirmiyim?Travian Tarzı Browser Oyunlar Oynayabilirmiyim? Facebook ta oYun Oynayıp Chat Yapabilirmiyim ? İsteklerimi Yapabiliyorsa Alıcam Neo Yu

Lg Optimus Black , Android işletim sistemi kullandığı için uygulamalar konusunda ücretsiz android marketten indirebiliyorsun. Bu pek eksiklik değil. Sadece Optimus Black'te değil. Android işletim sistemli bir çok smartphone'larda Radyo yok. İphone'da bile yok.
Optimus Black'in Türkiye'ye gelmesini Türkcell sağlıyor ,anlayacağın ondan gerek duyuyordur. 200 Mhz farkı olduğu için telefonu yerden yere vurmanın anlamı yok. 700 Nit Ekran parlaklığı Xperia'da varmı acaba??Xperia Neo'da kendiliğinden radyo var ve Optimus Black'tan en büyük özelliği Turkcell rom ile gelmiyor
Dediğim gibi almak için uygun bir smartphone . Ben Optimus Black'i almadan önce maxicep'e sordum. Biri bana dediki bu telefon iyi. 700 Nİt LCD ekran parlaklığı hiç bir telefonda yok. İlk 2 MP ön kamera bunda ve fiyatı gayet uygun. Almaya karar verirsen eğer beyazını al derim parmak izi belli olmuyor muş. Kesinlikle doğru bi karar.Özellik Bakımında Hangisi Daha İyi Lg Optimus Black Deyip Geçmeyelim + Ve - Leri Nelerdir?
----------Eklendi @ 15:10:28 ---------- Yazıldı @ 15:01:30 ----------
Optimus Black Alıcam Galiba Neo Nun Tek +sı Kamerası Gözüküyor Başka da Birşey Yok

Anroid İkiside Zaten Uygalama zengiliği farkı olacağını sanmıyorum
Yani ? Ne Alacağımı Bilmiyorum Çok Kararsızım :Soptimus black : 2.2
neo : 2.3 sürümü ama farkı var . Diğeri güncellencekmiş ama ne zaman olur bilinmez.
Ne oLarak Neo 2.3 oLduğu İçin mi Bunun İçinse Optimus Black ede GelecekNeo tartısmaya gerek yok.
Optimus'un uygulama bollgundan bahsedenler sanırım neo'nun da android oldugunu unutuyor.
Ayrıca Neo'da S.E'un kendi özel marketide var.
Ne oLarak Neo 2.3 oLduğu İçin mi Bunun İçinse Optimus Black ede Gelecek