Xperia Neo Mu Lg Optimus Black Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Xperia Neo Mu Lg Optimus Black Mi ?

• Lg Optimus Black

Kullanılan: 15 38.5%
  • Xperia Neo

Kullanılan: 24 61.5%

• Kullanılan toplam oy
    39
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yok Yaa Neo Da Alırım Gerçi :D Ama Ekran Cansız Değilmi ? Bide 205 Adreno Daha İyi Tm Ama Neo Nun Yaptığı Herşeyi O Da Yapar Öyle DEĞİLMİ ? Neonun Ekran Biraz Daha Yükseltilmez mi yaw :D

Her telefonun kral oldugu unsurlar vardır black kral degil ama ekranı iyi :D
Neo'yu da böyle kabul edeceksin.Ama o kasılma haricinde sana tavsiyem yine neo yine neo.
Telefonun genel kullanımı menüde geçeceginden blackteki o ne lagtır arkadas :D

Galaxy minide yok la o kasma :D

baranselona

baranselona

Üye
evet LG de menüdeki o kasma çok fena göründü gözüme... gerçekten çok fena bi şey...

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Tm Beyler Neo Ya Dönüyorum Neo Ne Kdr Da Güzel Telefon Böle :D :D Doğru Söylüyorsunuz Aslında asdas6 İçimi Bayılttı Aslında Doğruda Söylüyor Ben Kafayı Neo Ya Çevirim :D

uribaju

uribaju

Üye
ekran parlaklığını kalitesini çok seviyorsan nokia 701e bak 1ghz işlemci 512 mb ram clearblack ekran,nfc ve daha fazlası..

futbol123

futbol123

Üye
ikiside iyi telefon

harun22

harun22

Üye
Neo'nun ekranı blackten aşağı değilki: Bravia engine var ve renkleri olduğu gibi verme özelliği var. Ne çok cırtlak ne çok sönük yani olduğu gibi.

----------Eklendi @ 08:15:08 ---------- Yazıldı @ 08:03:15 ----------

Bravia Engine nedir diye soracak olursan izle :

[video=youtube;B14Rle4s6tI]http://www.youtube.com/watch?v=B14Rle4s6tI[/video]

fireman87

fireman87

Üye
Senin telefondan falan anladığın yok, bizi de uğraştırma git Optimus al, yakışır.

Madem önyargın var? Neden konu açıp insanları uğraştırıyorsun?

1) Optimus Black'ın 2 mp ön kamerası varmış... 2 mp kaliteyle 3g görüşme yapamazsın, geç...
2) Optimus'un ekranı daha parlakmış, şarjı bir gün bile yetmediği için o ekranın parlaklığını kısıyor bütün kullanıcıları, sonra da Nova ekranımız var diye hava atıyorlar asdasdadasd
3) Rezalet 5mp bir kamerası var Optimus'un, video çekimi ise rezalet.
4) SAR değeri çok yüksek.
5) Malzeme kalitesi güzel değil, ekranı kolayca çizilebilir.
6) Boyutu fazla büyük.
7) G tuşu çok anlamsız ve kullanışsız.
8) Hala 2.2 kullanıyor, 1-2 ay sonra güncellenince anca şimdinin androidine erişicen ama o zamanda millet icecream kullanıyor olacak.
9) Ses kalitesi kötü
10) Menü geçişleri takılıyor.
11) Radyosu yok.
12) Turkcell uygulamarı çok rezzalet. Rom değiştirirsen de garantiden çıkar.

Tamam şimdi git optimus al.

Not: Ekranda en iyi iphone4, samsung s2 ve N8'dir.

Yok böyle kötüleme yahu, iyi bildiğim cihazı tamamen sildin aklımdan resmen..

Bu 12 maddede kullanıcılar için çok kullanışlı G- hariç. Ön kamerası görüntülü görüşmede oldukça işe yarıyor o cümleni anlayamadım ön kamerası baska ne işe yarar bi cihazın ?
Nova display özlleiği gelişmiş bi sistemdir ve su ana dek optimus black kullandı sadece ben böyle biliyorum ve bu özellik sadece parlaklıkla alakalı değil sarj ömrünüde olumlu yönde etkiliyor.
Ayrıca en iyi ekran iphone 4 demişsinde hocam apple'nin 2010-2011 sezonunun ekranlarını LG üretiyordu..

Burdaki amacın LG'yi övmek veya baska bi markayı kötülemek değil. Birşey konuşuyorsanız doğruyu konuşun.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Neo Biraz Daha Önde Gibi Duruyor :D

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Bi Ara Kurcaladım Sanki Ama O Neo Dildi Galiba Arc Dı :D

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşlar dün neoyu kurcaladım teknosada inanın teknosa yetkilisinin söylediği cevabı veriyorum, abi diyor neo ile optimus black aynılar, neo 2.3 kullanıyor optimus black 2.2 ama yakın zamanda kesinlikle çıkar.. ben gelen müşterilerime bile optimus black tavsiye ediyorum..... ekran kalitesi çok güzel gerçekten diyor sonrasında zaten nova display kullanıyor dedi.. aynı zamanda ön kamerası 2mp neo ise vga diyor.

Aynen bu tabirler. ötesini siz düşünün artık ;)

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Valla Bilmiyorum Ya oFF ben Black Kullandım 10/8 bir puan aldı benden neo yu kullanmadım [h=2]Samsung i9003 Galaxy SL NASIL ?[/h]

fireman87

fireman87

Üye
Sana iyi geldiyse al o zaman, sonuc olarak sen kullanıcaksın.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Neo yuda Kullanmam Lazım

Masha

Masha

Üye
Arkadaşlar dün neoyu kurcaladım teknosada inanın teknosa yetkilisinin söylediği cevabı veriyorum, abi diyor neo ile optimus black aynılar, neo 2.3 kullanıyor optimus black 2.2 ama yakın zamanda kesinlikle çıkar.. ben gelen müşterilerime bile optimus black tavsiye ediyorum..... ekran kalitesi çok güzel gerçekten diyor sonrasında zaten nova display kullanıyor dedi.. aynı zamanda ön kamerası 2mp neo ise vga diyor.

Aynen bu tabirler. ötesini siz düşünün artık ;)
Doğru demiş. Optimus Black ile neo arasında ikisininde üstün olduğu özellikler mevcut. Herşey donanım değil ekran kalitesi ve tasarımıda göz önünde bulundurmak gerek.

Valla Bilmiyorum Ya oFF ben Black Kullandım 10/8 bir puan aldı benden neo yu kullanmadım Samsung i9003 Galaxy SL NASIL ?
Senin kafan çok karışık. Almak konusunda tereddüt yaşıyorsun. Bence en iyisi teknoloji markete gidip bir göz gezdirmek :)

• Beğen
Tepkiler: JazzLe
technoshark

technoshark

Üye
tabiki orası öyle kendin göz gezdir sonuçta vereceğim para azbuz birşey değil.

fireman87

fireman87

Üye

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Bana Videolarda Çok Sönük Geldi Optimus Black Daha İyi Duruyor Bu Civarlarda Başka Telefon Yokmu ?

technoshark

technoshark

Üye
arkadaşım , başka telefon var tabiki olmaz olurmu.. sen paradan haber ver (:

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Bu Fiyatlarda İşte

Üst Alt