*Lg Optimus Black Hakkında*

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
*Lg Optimus Black Hakkında*
En Yakın Zaman da Lg Optimus Black Almayı Düşünüyorum Sizce Nasıl Telefon? Telefondan Beklentilerim Şunlar;
1.İnternetten Online Olarak Kasmadan Dizi Ve Film İzlemek
2.Oyun Ve Uygulama Bolluğu Hd Oyunlar Vs.
3.Online Travian Tarzı Bazı Browser Oyunlar Oynayabilmek
4.Facebook'ta Oyun Oynamak Ve Chat Yapmak Kısacası Pc Niyetine Kullanıcam

BUNLARI LG OPTİMUS BLACK TAM ANLAMIYLA YAPABİLİR Mİ? Veya 900 Tl yi Geçmeyecek İsteklerimi Tam Anlamıyla Yapabilecek Daha İyi Bir Telefon Varmı ?

asdas6

Üye
Optimus Black fazla kaliteli bir telefon değil, ama dediklerinin hepsini yapar.

Ama bunları Xperia Neo da yapar, N8 de yapar, Samsung SL de yapar.. hepside 900 tl civarı, ayrıca kamera kaliteleri daha iyi, ve ikisi çizilmez ekran gorilla glass

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Optimus Black fazla kaliteli bir telefon değil, ama dediklerinin hepsini yapar.

Ama bunları Xperia Neo da yapar, N8 de yapar, Samsung SL de yapar.. hepside 900 tl civarı, ayrıca kamera kaliteleri daha iyi, ve ikisi çizilmez ekran gorilla glass
Lg Optimus Black Kaliteli Değilmi? N8 Almam Da. Galaxy Sl Ve Neo Daha Mı İyi ?

Lenneth

Üye
Galaxy SL'e bakardım ben ve Android 2.3 ile gelen bir telefon alırdım.

asdas6

Üye
Lg Optimus Black Kaliteli Değilmi? N8 Almam Da. Galaxy Sl Ve Neo Daha Mı İyi ?

Bak şimdi, genel olarka işlemcileri benzer telefonlar hepsi. Evet Lg, Android 2.2 ile geliyor ama kısa bir süre içinde 2.3'e güncellenecek yani o konuda bir sıkıntın olmasın. Ayrıca Xperia da 2.3 ile geliyor.

Şimdi farklara bakalım:

Samsung SL Gorilla Glass yani çok zor çizilen bir camdan yapılıyor.
Xperia Neo'da özel kristal bir katmandan yapılıyor, onun da çizilmesi zor - ama Gorilla Glass daha güçlü.
Optimus Black ekranı normal ekran, kolayca çizilebilir, çok dikkat etmen lazım.

Hepsinin ekran kalitesi genel olarak aynı.
Ama ekstradan Optimus'da Nova teknolojisi var, güneş ışığı altında daha parlak gösteriyor.

Kamera olarak Samsung SL ve Optimus dandik. 5 mp kameraları var ama çok iyi çekim yapamıyorlar. Optimus videoları basık çekiyor.
Xperia Neo ise 8 mp ve özel gece çekimli kamerası ile çok daha üstün düzeyde. Gelecek modellerin hepsi (iphone 5, n9) 8 mp kamera ile çıkacağı için, kolay kolay kamera kalitesi eskimeyecek bir telefon

Xperia Neo'nun menü geçişleri Optimus Black'dan daha hızlı. Optimus biraz kasar.

Optimus'da özel olarak 2 mp ön kamera var ama ayna amaçlı kullanmadıktan sonra pek işe yaramıyor, çünkü 3g de 2 mp veri zor iş.

Dayanıklılık olarak üçü de oldukça hassas ve kırılmaya müsait telefonlar. İstemiyorsun gerçi ama karşılaştırıyım yinede n8 mesela aliminyum kaplamadır düşürsen de fazla hasar görmez, ama bir optimusu veya sl i düşürürsen çatlaması büyük ihtimal.

Üçünün de malzeme kalitesi fazla güzel değil.

fireman87

fireman87

Üye
Galaxy SL'de genel sıkıntılar var, hatta bir forumda bu sorunlar 20 sayfayı geçmekte.. Xperia NEO Ve Optimus black arasında düşünmen gerekiyor.. İkisinide denemeden alma sakın.

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Napsam Bilmiyorum Valla ikisinide İnceledim Optimus Black Daha İyi Gibi Neo Nun Tipi Fazla İyi Değil

Ocean258

Ocean258

Üye
hocam o yazdıgın tum ozellıklerı rahatlıkla yapabılıyorsun.. ben'de kullanıyorum.. ekran kalıtesı ve parlaklıgına hayran olacaksın soyleyeyım bastan :) tasarı guzel.. şarj suresi ve wifi hızı bı cok telefona gore cok daha ıyı şarjı daha uzun gıtsın ıstıosan gereksız uygulamaları sıl cok ıse yarıyor.. Android 2.2 froyo yuklu yakında guncellemesı gelecek oyun ve uygulama konusunda sıkıntı yasamıyorsn bu yuzden google market'ten bedava hepsı. fıyatına gore en ıyı smartphone bence. tavsıye ederım

61semih

61semih

Üye
bence al bu telefonu beyazına da bak derım beyazı gercekten super

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt