Lg Optimus G Orjinal Rom

Sponsorlu Bağlantılar

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus G Orjinal Rom
Selamlar arkadaşlar.
Telefona CyanogenMod yükledim root da attım tabi. Ama keşke yapmasaydım. Google Play açılmıyor. Bazı oyunlarda bazen windows daki mavi ekran gibi hata veriyor. Bu root dan da korkuyorum artık bu hataları verdikçe. Root'u ve CyanogenMod'u kaldırmak istiyorum. Orjinal rom istiyorum. Kısacası Telefonu ilk aldığım günkü gibi olsun istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler!Acaba Şu işlemleri yapsam olu mu?

Telefonunuzu root yaptiniz ve garanti disi kaldi tekrar garanti.kapsamina girmesini istiyorsaniz asagida anlatacaklarimi yapmaniz yeterli

Bu programlari.indirmemiz.gerekiyor.islemlere baslamak.icin

1. LG KDZ Updater Programını indirin.


2. LG Serverlarından telefonunuza uygun en son sürüm .KDZ dosyasını bilgisayarınıza indirmeye yarıyacak program.

Original+LG+Firmware.rar indirelim


3. Bu dosyayı sadece soft brick durumundan kurtulmak isteyenler indirsin(indirmeniz yarariniza olacaktir)

wipe.rar indirelim


******** ******** *******
1.Şimdi nasıl yapacağımızı anlatayım, öncelikle telefonumuza uygun son sürüm .KDZ yüklüyoruz. Daha sonra kdz updater programını çalıştırıyoruz.
2.Burada önemli olan adım kdz updater progrmın ayarlarını düzgün yapmak ve telefonu donwnload mod'a alabilmek.

3.kdz updater ayarları basit

Type: 3GQCT
Phone Mode: CS_Emergency

olacak şekilde ayarlıyoruz ve yükleyeceğimiz .kdz dosyasının yeri gösteriyoruz. Şimdi telefonu donwload mod'a alalım, bunun için ses açma + ses kapama tuşlarına aynı anda basarken PC ye bağlı olan USB kablosunu telefona takıyoruz ve telefon ekranında download mod yazısını görmüşseniz bu işlemde tamamdır.

4.Artık tek yapmanız gereken KDZ Updater'den START yapmak ve beklemek parametre sayımı 100 e kadar gelmeden hiçbir şekilde telefonu sökmeyin zaten telefon kendi açılıyor. Sıfır gibi Garantili LG Optimus G'niz hazir.

BURAYİ.MUTLAKA OKUYUN ONEMLİ
(YANİ ACİLİS EKRANİNDA KALANLAR)
Not: Soft brick durumu yaşayan arkadaşlar bu işlemleri yaptıktan sonra Wipe.rar klasörünün içindeki wipe.bat uzantılı dosyayı çalıştırın ve telefonuz açılacaktır.

Alıntıdır!Dün gece telefona bir şey yükleyecektim baktım sd card diye dosya açılmış. Bu telefona sd card takılmıyor kendi hafızası var 30 GB 25 GB bize kalıyo. İçinde de music diye klasör vardı onun içide boştu, ben de gıcık oldum sildim. Sonra telefondaki her şey silinmiş. Oyunların dataları resimler vb. Bir şey olur mu sizce? Bir de şu asıl sorunuma yardım ederseniz çok sevinirim.
 


enesrsln

enesrsln

Üye
Kardeş KDZ Updater 1 GB'tan büyük kdz dosyalarını çıkartırken hata veriyor. Ve maalesef 1 GB'tan küçük Türkiye kdz'si yok. O yüzden şuradaki linkten Singappur kdz dosyanı indir.Daha sonra kdz updater ile birlikte o kdz'yi yükle. Yukarıdaki anlatımdan yararlanabilirsin. KDZ yükleme işlemini yaptıktan sonra telefonun açıldıktan sonra yani Telefonu LG PC Suite'e bağla güncelleme mevcut diyecek. Oradan güncelle ve telefonun orijinal türkiye romuyla açılsın. Singapur KDZ :

Not: Bu işlemleri yaparken telefonunuza gelebilecek zararlardan siz sorumlusunuz.
 
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Yapılışını biraz daha açık anlatabilir misiniz?Bende bir tane kdz dosyası var. Daha önce bir arkadaş yardımcı oluyordu ama yapmaya cesaret edememiştim. Ama ne KDZ si bilmiyorum. İnternetten indirmiştim programla değil.
 
enesrsln

enesrsln

Üye
Yapılışını biraz daha açık anlatabilir misiniz?Bende bir tane kdz dosyası var. Daha önce bir arkadaş yardımcı oluyordu ama yapmaya cesaret edememiştim. Ama ne KDZ si bilmiyorum. İnternetten indirmiştim programla değil.
Yukarıda anlatılmış zaten. Sadece 1. adımdaki kdz dosyası indirin bölümünü atla benim sana verdiğim linkteki kdz dosyasını yükle. Geriye kalan adımlar aynı.
 
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Orasını anladım. 4. adımdan sonra telefon açılacak ve güncelleme var diyecek ben de kabul edeceğim değil mi?
 
enesrsln

enesrsln

Üye
Hayır. Telefonun açıldıktan normal bir şekilde açıldıktan sonra kurulum sihirbazı çıkacak ( Hani format filan atınca çıkıyor ya yeşil android simgesi,dil seçin filan diyor) Kurlum sihirbazını hallettikten sonra. telefonun normal bir şekilde açılmış olacak. Daha sonra pc'ne LG PC Suite programını indir ve kur. Telefonunu pc'ye bağla ve LG pc suite'i aç. LG pc suite güncelleme var diyecek. Oradan güncelle.Hayır. Telefonun açıldıktan normal bir şekilde açıldıktan sonra kurulum sihirbazı çıkacak ( Hani format filan atınca çıkıyor ya yeşil android simgesi,dil seçin filan diyor) Kurlum sihirbazını hallettikten sonra. telefonun normal bir şekilde açılmış olacak. Daha sonra pc'ne LG PC Suite programını indir ve kur. Telefonunu pc'ye bağla ve LG pc suite'i aç. LG pc suite güncelleme var diyecek. Oradan güncelle.
 
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Tamam anladim. Ama senin verdigin kdz dosyasi 10f diye bitiyor. Benim cm yi kurmama yardim eden arkadasa kaldirmami sordum o da bana 10b indirtmisti. Ama o benim telefonun bazi bilgilerini isteyip gostermisti. 10b olup olmadigi konusunda emin degilim hatirlamiyorum. Ama bilgisayarda kayitli. Hangisini kullanmaliyim. Bi de siz singapur rom u dediniz anlamadim.
 


Üst Alt