C5-03'ü kırmak için nedenlerim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LeaD3R

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
C5-03'ü kırmak için nedenlerim
Arkadaşlar telefonu alalı 2 ayı geçti

1 hafta önce hafifcik bi suyla teması oldu (cidden çok az)

Dokunmatiği arada bir çalışmıyor 2 saat bekleyip 10-15 kere vurunca düzeliyor :vur bu şekilde vurunca

GPS e bağlanmıyor 10 dk bekledim gene bağlanmadı :off:

zaten yavaş kalıyo

Haritalardayken hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp yeniden deneyin diyo
bu hardformattan sonra düzeldi bu sefer hafıza kartındaki uygulamalatın çoğunu görmüyo :ah

napayım bi tavsiye verin................. KIRAYIM MI TELEFONU??? :ağlarım:

estorak

estorak

Üye
benim de n73 suyla temas etmişti ve birçok sorun yaşamıştım bence elden çıkar daha fazla sorun çıkarmadan

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Telefona hard format attıysan hafıza kartındaki kişisel bilgileri yedekleyip hafıza kartına da format atmalısın ki kalıntı dosyalar telefonu yavaşlatmasın.

Telefonunu servise bir göster, sıvı teması ile parçalar ıslanmış olabilir. Bu da telefonun ömrünü ya bitirir ya da azaltır.

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
Kardeşim 2 ay olmuş bu zamana kadar kırmadığın hata. Ben bu telefonu alalı bir ay oldu artık bu telefonu görünce diğer kamerasız ve mp3 çalmayan işletim sistemi ile yakından uzaktan alakası olmayan telefonlar daha bi hoş gelio gözüme .
Hani bilmeyen bi insan bu telefonu dokunmatik sanıcak ama gel gör ki .....
:hmmm.Telefonu en kısa sürede elimden çıkarmaya bakıyorum artık. Bu zamana kadar samsung star dan çektim şimdide bu ..Lan bitanemi doğru karar verip iyi bi telefon alamam yaww.. Ama artık alırsam iPhone 4-5-6-7-8-9 ne olursa artık. Ne nokia nede başkası gidip iPhone alıcam. vay arkadaş iki satır yazı yazacaktım - atık içimde nekadar birikmişse - bi ton şey yazdım. Yani benim görüşüm bu telefon suya düştü flan demişin eğer satılmıcak durumdaysa kır gitsin hem ona verdiğin paranın acısını çıkartırsın ( geçmişin intikamı yani ).. hemde hemde ... ıı.. hemde hem-de.... -buraya yazıcak bişi bulamadım- hemde telefonsuz kalırsın..:aman2:

• Beğen
Tepkiler: brk38
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Arada Benim De Duvara Fırlatasım Geliyor

anılbaran

anılbaran

Üye
azıcak ta olsa helebi dokunmatik c.ihaz ise su cok az temas ettiyse bile cok zararı olur arkadasta ilk partlardan bi 5230 vardı yagmurda giderken 2 dk cıkardı arasıra ekranda sorun cıkıyodu acıkcası suya temas ettiyse az da olsa sorunlar cıkar

Joker.

Joker.

Üye
arkadaşlar ben hazuzdan çıktım teli elime aldım saçımdan su damladı tam ekranın alt kısmına ama bişi olmadi şaşirdin .S

Krofessional

LeaD3R

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
hard formattan sonra düzeldi gps bozukluğu ama yinede kırcam:naughty:

fw atmayı denicem olmazsa :bye2:

'Patron

'Patron

Üye
brtvcl yuh o imza ne ya

• Beğen
Tepkiler: BrtLVcL
Turan

Turan

Üye
telin tipine bkinca guzel gorunuyo meger ici cürükmüs :ehe

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Dün Klavyeyi Kırdım :(

gkykrm

Üye
bugün herkes bişey kırmak istior :D

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
ebuddyy internet x plore gibi programları açtıgım zaman telefon kitlenio donuo tus açıp kapatılıo ama işlem yapılmıo basılı tutup kapatıom sarjı desen msn e takılıom 3-4 saatte bitio berbat bi telefon 500 tl verip aldıgım a pismanım

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Telefon Zaten Çatlak:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: By_GaBLiN
Del Rey

Del Rey

Üye
Benden mi kaynaklanıyor yoksa benim telefon 256 MB RAM'le birlikte mi geldi? Telefonumda tek bir takılma bile olmuyor. (Biraz yeni açtığımda oluyor, 4-5 saniyede geçiyor.) Sorun olursa onu da çözüyorum zaten.

Bu arada, bende de garip birşey var. 3 gündür ne bilgisayara ne de şarja taktım telefonu, ama oyun/internet hep oynadım. Şarj hâlâ tam görünüyor :/

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Ekranın Altı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...