söylediklerimin şaka olduğunu biliyorsun ne dedim profilde seni sinir edicem yoksa her meslek kutsaldır hemşirede lazım doktorda öncekileri okuyanlarda beni yanlış tanıyacak şakalaştığımızı söyleyelim bari![]()

demekki doktorluk ona nasip değilmiş doktor 6 yıl okul okudu zor bi alanda okudu diye havalı mı olması lazım? kimse şunu unutmasın insanların hayatlarını kurtarmıyorlar insanların hayatlarının kurtulmasına vesile oluyorlar insanların hayatları ellerinde değil 2 yıl veya 4 yıl daha fazla okul okumuş diye hemşireye saldırmaya hakkı yok emin ol o ameliyathanedekilerden biri olsaydım o doktoru kimse elimden alamazdı istediği birşeyi o hemşire vermemişse başka hemşirede var ondan istesin o başkasından istese ölür mü? bu arada senn de mi adın murat?tıp diğer hiçbir bölüme benzemez,o bölümden mezun kolayda etmezler adamı sen bilmiyor diyerek geçebilirsin ama biliyordur yani:=)
şimdi sen diyorsun ya yok bilmiyor yok etmiyor falan filan diye o zaman bende sana sorarım neden doktor olmadın tuba diyem buna ne cevap vereceksin
bir hemşire asla bir doktorla baş edemez nöbetleri pratisyen doktorla tuttuğun için onlara kendinle arana pek bi fark koymuyor gibisin ama adamın uzman olması durumunda aranızda baya fark olucak![]()
gümbürtü derken ban mı atarlar![]()
:
demekki doktorluk ona nasip değilmiş doktor 6 yıl okul okudu zor bi alanda okudu diye havalı mı olması lazım? kimse şunu unutmasın insanların hayatlarını kurtarmıyorlar insanların hayatlarının kurtulmasına vesile oluyorlar insanların hayatları ellerinde değil 2 yıl veya 4 yıl daha fazla okul okumuş diye hemşireye saldırmaya hakkı yok emin ol o ameliyathanedekilerden biri olsaydım o doktoru kimse elimden alamazdı istediği birşeyi o hemşire vermemişse başka hemşirede var ondan istesin o başkasından istese ölür mü? bu arada senn de mi adın murat?
ceza:

herkes görevinin hakkını verecek orda sana katılıyorum ama doktorun saldırmasından daha yanlış bişi var mı burda?
burda tubayla yazdıklarımızın çoğu şaka öncelikle bunu belirteyim.Doktorun saldırması yanlış ama hemşirenin de o anda canım istemiyor vermiyorum deme şansı yok.Herkes görevinin hakkını verecek doktoru da hemşiresi de.
herkes görevinin hakkını verecek orda sana katılıyorum ama doktorun saldırmasından daha yanlış bişi var mı burda?
muratttttt