Ameliyatta doktor- hemşire kavgası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
veee muratı sinir etmeyı basardım .d
cekılebılırım :tşk:

greenmile

greenmile

Üye
kazanan benim sinir olansa sensin:ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
yook ben kendımı bılıyorum :ehe: söyledıklerıne güldüm gectım he murat he :D

greenmile

greenmile

Üye
söylediklerimin şaka olduğunu biliyorsun ne dedim profilde seni sinir edicem yoksa her meslek kutsaldır hemşirede lazım doktorda öncekileri okuyanlarda beni yanlış tanıyacak şakalaştığımızı söyleyelim bari :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
söylediklerimin şaka olduğunu biliyorsun ne dedim profilde seni sinir edicem yoksa her meslek kutsaldır hemşirede lazım doktorda öncekileri okuyanlarda beni yanlış tanıyacak şakalaştığımızı söyleyelim bari :D

bencede gümbürtüye gtme sonra :D
tabıkı de
:tşk:

__xXx__

__xXx__

Üye
tıp diğer hiçbir bölüme benzemez,o bölümden mezun kolayda etmezler adamı sen bilmiyor diyerek geçebilirsin ama biliyordur yani:=)

şimdi sen diyorsun ya yok bilmiyor yok etmiyor falan filan diye o zaman bende sana sorarım neden doktor olmadın tuba diyem buna ne cevap vereceksin:D

bir hemşire asla bir doktorla baş edemez nöbetleri pratisyen doktorla tuttuğun için onlara kendinle arana pek bi fark koymuyor gibisin ama adamın uzman olması durumunda aranızda baya fark olucak :D
demekki doktorluk ona nasip değilmiş doktor 6 yıl okul okudu zor bi alanda okudu diye havalı mı olması lazım? kimse şunu unutmasın insanların hayatlarını kurtarmıyorlar insanların hayatlarının kurtulmasına vesile oluyorlar insanların hayatları ellerinde değil 2 yıl veya 4 yıl daha fazla okul okumuş diye hemşireye saldırmaya hakkı yok emin ol o ameliyathanedekilerden biri olsaydım o doktoru kimse elimden alamazdı istediği birşeyi o hemşire vermemişse başka hemşirede var ondan istesin o başkasından istese ölür mü? bu arada senn de mi adın murat?

greenmile

greenmile

Üye
gümbürtü derken ban mı atarlar:ehe

greenmile

greenmile

Üye

demekki doktorluk ona nasip değilmiş doktor 6 yıl okul okudu zor bi alanda okudu diye havalı mı olması lazım? kimse şunu unutmasın insanların hayatlarını kurtarmıyorlar insanların hayatlarının kurtulmasına vesile oluyorlar insanların hayatları ellerinde değil 2 yıl veya 4 yıl daha fazla okul okumuş diye hemşireye saldırmaya hakkı yok emin ol o ameliyathanedekilerden biri olsaydım o doktoru kimse elimden alamazdı istediği birşeyi o hemşire vermemişse başka hemşirede var ondan istesin o başkasından istese ölür mü? bu arada senn de mi adın murat?

burda tubayla yazdıklarımızın çoğu şaka öncelikle bunu belirteyim.Doktorun saldırması yanlış ama hemşirenin de o anda canım istemiyor vermiyorum deme şansı yok.Herkes görevinin hakkını verecek doktoru da hemşiresi de.

----------Eklendi @ 20:53:49 ---------- Yazıldı @ 20:52:52 ----------

en ufak bi ceza alayım bir daha girmem şu foruma gidere gider:)

__xXx__

__xXx__

Üye

burda tubayla yazdıklarımızın çoğu şaka öncelikle bunu belirteyim.Doktorun saldırması yanlış ama hemşirenin de o anda canım istemiyor vermiyorum deme şansı yok.Herkes görevinin hakkını verecek doktoru da hemşiresi de.
herkes görevinin hakkını verecek orda sana katılıyorum ama doktorun saldırmasından daha yanlış bişi var mı burda?

greenmile

greenmile

Üye

herkes görevinin hakkını verecek orda sana katılıyorum ama doktorun saldırmasından daha yanlış bişi var mı burda?

doktorun saldırması başlı başına yanlış zaten bunu savunmuyorum ben birincisi kadın olduğu için ikincisi görev başında olduğu için ama biri sana avrat küfür etse sen o kişiye saldırsan burda tek suçlu sen mi olursun birde olayın bu yönü var

__xXx__

__xXx__

Üye
iyi de ortada doktora küfredildiği yönünde bilgi yok onu nerden çıkardın?

greenmile

greenmile

Üye
örnek verdim sadece sonuçta aralarında geçenleri tam bir şekilde bilmiyoruz değil mi?

__xXx__

__xXx__

Üye
hıııııı

greenmile

greenmile

Üye
hemşireler bizim baş tacımız ama türkiyedeki hemşirelerde pek iş yok :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
muratttttt

• Beğen
Tepkiler: greenmile
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...