Dampierre
Üye
N8 Öldü, Dead Phone İşlemiyor, Hiç Açılmıyor (Titreme yok)
Eve yeni geldim, hemen şu orjinal anna nasılmış bi bakayım diye navifirmden euro2 indirdim. Cihazda belle yüklüydü ilk önce 11.5'e döneyim sonra annaya geçeyim dedim. Çok çok çok epic bir hata verdi, daha önce görmemiştim, o anda nasıl olsa dead phone ile düzelir diye screen shot almadım, ve inanamıyorum şu anda, telefon öldü derdik, dead phone atardık düzelirdi. İşlemiyor buna birşey. Sanırım tek yol garanti, hatta adamlara Galaxy s le takas edin diyecem zaten her flashtan sonra bad blocks diye uyarı veriyordu sanırım o yüzden oldu, cihaz hatalı çıktı. Ulan teknosa hiç adam olmayacan ha.
----------Eklendi @ 09:34:49 ---------- Yazıldı @ 09:02:35 ----------
nasıl oldu bilmiyorum ama öylesine bi açmayı deneyeyim dedim açıldı, içimdende bozulsa bari diye geçiyordu tüh. En azından arakart yenilenirdi

----------Eklendi @ 09:35:07 ---------- Yazıldı @ 09:34:49 ----------
şu an dead phone atıyorum bakalı ne olcak
----------Eklendi @ 09:39:19 ---------- Yazıldı @ 09:35:07 ----------
oh be gerçekten nasıl oldu bir fikrim yok ama düzeldi telefonun psikolojisi, eğer sizede olursa yarım saat telefonu kendi haline bırakın kafasını dinlesin biraz, o zaman düzeliyor. Adamlar ne telefon yapmış psikolojisi bile var.
----------Eklendi @ 09:34:49 ---------- Yazıldı @ 09:02:35 ----------
nasıl oldu bilmiyorum ama öylesine bi açmayı deneyeyim dedim açıldı, içimdende bozulsa bari diye geçiyordu tüh. En azından arakart yenilenirdi

----------Eklendi @ 09:35:07 ---------- Yazıldı @ 09:34:49 ----------
şu an dead phone atıyorum bakalı ne olcak
----------Eklendi @ 09:39:19 ---------- Yazıldı @ 09:35:07 ----------
oh be gerçekten nasıl oldu bir fikrim yok ama düzeldi telefonun psikolojisi, eğer sizede olursa yarım saat telefonu kendi haline bırakın kafasını dinlesin biraz, o zaman düzeliyor. Adamlar ne telefon yapmış psikolojisi bile var.
dead başarısız oldu ve bi sürre sonra kendi kendine açıldı