n8 öldü dead phone yaparken hata alıyorum!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmancan007

Üye
    Konu Sahibi
n8 öldü dead phone yaparken hata alıyorum!!!!
yardımmm!!!
firmware update yaparken programming complete dedikten sonra bağlantı hatası verdi .telefon acılmıyor sadece bi kere titriyor dead phone flashing yaparken de aynı hatayı alıyorum .hata bu:

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F153 - Flash: Unable to communicate with the device after flashing. Check USB connections!

----------Eklendi @ 11:48:59 ---------- Yazıldı @ 11:39:31 ----------

yok mu yardım edecek kimse

PriZm

PriZm

Üye
sanırım telefonun flash atarken şarjı bitmiş. şarj etmeyi denedinmi?

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen knka şarjı bitmiş olabilir yada flash dosyalarında bir sıkıntıda olabilir

osmancan007

Üye
    Konu Sahibi
denedim yandaki ışığı yanıp sönüyo flashlarken

osmancan007

Üye
    Konu Sahibi
3 ayrı flash dosyası denedim şarjdan sonra düzelir mi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
phoenixi yönetici olarak çalıştırmayı denesene:)

karamandalina

Üye
RM-596 scadinavia sürümünü dene. Ben belle yüklemiştim beta olduğundan sevmedim ve pr1.2 ye flashlamak istedim. Telefon öldü. Baya uğraştım ama açılmadı. Sonra dediğim sürümü flashladım ve kurtardım. telefon pr1.0 oldu. Sonrada oviden pr1.2 ye güncelledim. sonra hard format ve telefon eski haline döndü. Tavsiyem flashla uğraşmayın zaten bellenin bile öyle ahım şahım bir fazlası yok. Telefonu riske attığınıza bile deymez paşa kullanın zamanı gelince zaten güncelleyeceksiniz oviden.

osmancan007

Üye
    Konu Sahibi
ERROR: Programming error reported for asic CMT
-- Error Type 0x01
-- Error Specifier 0x06
-- Offending Addr 0x00000000
-- Expected content 0x0000FFFF
-- Detected content 0x0000FFFF
bu hatayı veriyor

ЯReiS

ЯReiS

Üye
bu hata:Telefonunuzda yuklu olan yeni versiyonun uzerine eski bir surum yuklemeye calisiyorsunuz..baglanti hatasi veriyor..
telde yuklu olan surum ile dead flash yapin acilacaktir..100%

ali-yk

Üye
RM-596 scadinavia sürümünü dene. Ben belle yüklemiştim beta olduğundan sevmedim ve pr1.2 ye flashlamak istedim. Telefon öldü. Baya uğraştım ama açılmadı. Sonra dediğim sürümü flashladım ve kurtardım. telefon pr1.0 oldu. Sonrada oviden pr1.2 ye güncelledim. sonra hard format ve telefon eski haline döndü. Tavsiyem flashla uğraşmayın zaten bellenin bile öyle ahım şahım bir fazlası yok. Telefonu riske attığınıza bile deymez paşa kullanın zamanı gelince zaten güncelleyeceksiniz oviden.

aynısı bana oldu o sürümü flashladım düzeldi sonra istediğim alman sürümünü kurdum anna sorun çıkmadı bencede tek çözüm bu diğer herşeyi yaptım olmadı ama böyle düzeldi

Arşimet28

Üye
:D elime bi ara lg android telefon geçmişti. Rom atarken uçmuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...