N8 Öldü, Dead Phone İşlemiyor, Hiç Açılmıyor (Titreme yok)

Sponsorlu Bağlantılar

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
N8 Öldü, Dead Phone İşlemiyor, Hiç Açılmıyor (Titreme yok)
Eve yeni geldim, hemen şu orjinal anna nasılmış bi bakayım diye navifirmden euro2 indirdim. Cihazda belle yüklüydü ilk önce 11.5'e döneyim sonra annaya geçeyim dedim. Çok çok çok epic bir hata verdi, daha önce görmemiştim, o anda nasıl olsa dead phone ile düzelir diye screen shot almadım, ve inanamıyorum şu anda, telefon öldü derdik, dead phone atardık düzelirdi. İşlemiyor buna birşey. Sanırım tek yol garanti, hatta adamlara Galaxy s le takas edin diyecem zaten her flashtan sonra bad blocks diye uyarı veriyordu sanırım o yüzden oldu, cihaz hatalı çıktı. Ulan teknosa hiç adam olmayacan ha.

----------Eklendi @ 09:34:49 ---------- Yazıldı @ 09:02:35 ----------

nasıl oldu bilmiyorum ama öylesine bi açmayı deneyeyim dedim açıldı, içimdende bozulsa bari diye geçiyordu tüh. En azından arakart yenilenirdi :D:D

----------Eklendi @ 09:35:07 ---------- Yazıldı @ 09:34:49 ----------

şu an dead phone atıyorum bakalı ne olcak

----------Eklendi @ 09:39:19 ---------- Yazıldı @ 09:35:07 ----------

oh be gerçekten nasıl oldu bir fikrim yok ama düzeldi telefonun psikolojisi, eğer sizede olursa yarım saat telefonu kendi haline bırakın kafasını dinlesin biraz, o zaman düzeliyor. Adamlar ne telefon yapmış psikolojisi bile var.

• Beğen
Tepkiler: distakjo

pRime.

pRime.

Üye
Geçmiş olsun. :D

FastBreaker

FastBreaker

Üye
düzeldiğini sevindim geçmiş olsun :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bana da olmuştu:) dead başarısız oldu ve bi sürre sonra kendi kendine açıldı:ehe

osmancan007

Üye
yardımmm!!!
firmware update yaparken programming complete dedikten sonra bağlantı hatası verdi .telefon acılmıyor sadece bi kere titriyor dead phone flashing yaparken de aynı hatayı alıyorum .hata bu:

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F153 - Flash: Unable to communicate with the device after flashing. Check USB connections!

SilentOne

SilentOne

Üye
telefonu şarj et hafıza kartına biçim at sonra bidaha flashla

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Birde benim telefonda ne zaman fiash atsam "Asic CMT: NAND status reported bad blocks" hayasını alıyorum, bu ne acaba bilen var mı?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
yardımmm!!!
firmware update yaparken programming complete dedikten sonra bağlantı hatası verdi .telefon acılmıyor sadece bi kere titriyor dead phone flashing yaparken de aynı hatayı alıyorum .hata bu:

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware: Firmware updating failed. Error 0x8401F153 - Flash: Unable to communicate with the device after flashing. Check USB connections!

Bu sorunun aynisi bendede oldu..telefon hic acilmiyor ve dead flash atarken sonuna yaklasinca yukardaki sizin dediginiz hatayi veriyordu.Cozumu (bende oyleydi) siz galiba yeni bir firmware ustune eski firmware yuklemye calisiyorsunuz ve telefon communicate yani baglantiyi kesiyor..telefonunuzda daha once hangi surum yukluyse onunla flashlayin cozuklecekytir..ben boyle cozdum..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes gecmiş olsun ii yırtmıssın wala...bundan snra bu kadar oynama bnce telefonla makina şizofren oldu :D :D

• Beğen
Tepkiler: Qiwah

osmancan007

Üye
ben hala çözemedim her yolu denedim aynı hatayı veriyor

_ardaa

_ardaa

Üye
Birde benim telefonda ne zaman fiash atsam "Asic CMT: NAND status reported bad blocks" hayasını alıyorum, bu ne acaba bilen var mı?

Tüm hafızaları biçimlendir o zaman bu hatayı almazsın muhtemelen, hatalı blok var NAND bellekte, harddisk'te ki bad sector gibi düşünebilirsin.

osmancan007

Üye
acılmayan telefonu nasıl biçimlendircez

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
acılmayan telefonu nasıl biçimlendircez

arkadaşım sen telefonu yarın saat sessiz bir odaya koyup dinlendir bak nasıl kendine geliyor telefon :D bence şimdi navifirmden 24.1 olan bir sürümü indir ve yükle çok büyük ihtimalle düzelir. Sonra 11.5 e dönüp 22.14 e geçersin.

birmot

birmot

Üye
telefonu ölüyken şarj aleti ile şarja bağlayın daha sonra şarjda iken açma kapama tuşuna basılı tutun bir kere titredikten sonra bırakmayın üç kere daha titreyince bırakın bu şekilde önce pcden ölü flash için hazırlık yapın ama telefonu bilgisayara bağlamayın daha sonra flash atma seçeneğini seçin bilgisayar telefon bağlı olmadığı için uyarı verir verince daha önce flash atmadığınız bir usb çıkışını kullanarak telefonu pc ye bağlayın fakat virüs programı kapalı olsun birde en son attığınız versiyonu atın mesela belle yüklüyse belle ile bu işi yapın yoksa düşük versiyonlarda telefon tekrar açılmıyor daha sonra işlem telefonu düzeltiyor ben bu şekilde halletmiştim yarım saat falan beklemek gerekmiyor telefonun açılması için

• Beğen
Tepkiler: Pale_Rider

osmancan007

Üye
hangi versiyon vardı hatırlamıyorum en son ovi den güncelleme yapmıstım .

Pale_Rider

Pale_Rider

Üye
telefonu ölüyken şarj aleti ile şarja bağlayın daha sonra şarjda iken açma kapama tuşuna basılı tutun bir kere titredikten sonra bırakmayın üç kere daha titreyince bırakın bu şekilde önce pcden ölü flash için hazırlık yapın ama telefonu bilgisayara bağlamayın daha sonra flash atma seçeneğini seçin bilgisayar telefon bağlı olmadığı için uyarı verir verince daha önce flash atmadığınız bir usb çıkışını kullanarak telefonu pc ye bağlayın fakat virüs programı kapalı olsun birde en son attığınız versiyonu atın mesela belle yüklüyse belle ile bu işi yapın yoksa düşük versiyonlarda telefon tekrar açılmıyor daha sonra işlem telefonu düzeltiyor ben bu şekilde halletmiştim yarım saat falan beklemek gerekmiyor telefonun açılması için

2 gündür gözüme uyku girmiyordu. sayende şimdi rahat rahat uyuyabilirim. çok çok sağol.

seyfipasa

seyfipasa

Üye
geçmiş olsun :D

osmancan007

Üye
3 gündür denemediğim yöntem kalmadı hala aynı .programming complete dio ondan sonra 25 den geri sayıyo kafayı yicem artık

birmot

birmot

Üye
3 gündür denemediğim yöntem kalmadı hala aynı .programming complete dio ondan sonra 25 den geri sayıyo kafayı yicem artık

farklı versiyon deneme en son flashladığın versiyonu kullan birde 25 geri sayması telefonun romuna bilgisayarın ulaşamamasından usb girişi falan değiştir

osmancan007

Üye
4 usb girişi var hepsini denedim usb rom u yüklerken aygıt çıkarılmış diyor .telfen açılmıyo hangi versiyon vardı onu nasıl öğrenicem

Üst Alt