N8 Öldü, Dead Phone İşlemiyor, Hiç Açılmıyor (Titreme yok)

Sponsorlu Bağlantılar

yesrip2

yesrip2

Üye
3 gündür denemediğim yöntem kalmadı hala aynı .programming complete dio ondan sonra 25 den geri sayıyo kafayı yicem artık

bende de aynı sorun var bir türlü çözemedim yahu yok mu böyle tam bir çözüm sunan.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
bende de aynı sorun var bir türlü çözemedim yahu yok mu böyle tam bir çözüm sunan.

Kardes hangi surumu yuklemye calisiyorsunuz? euro2 mi? (ayni hata bendede oldu bi turlu yuklenmedi hep arkadasin dedigi gibi 25 ten asagi sayiyor tam sona gelirken tekrar deneyin diye hata veriyordu.Ben butun sumleri alman ingiliz ne varsa denedim olmadi..sonra 24 surumu yukledim oldu..simdi normal ama ordada tr yok..bende dil dosyalarini degistirip sorunu hallettim)

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
ben anlamıyorum, ne zaman bir konu açıp daha sonra konunun gereksiz olduğunu farketsem (birinde konu kilitlensim dedim, ona rağmen:D) ya da çözsem sorunumu, o konuda o kadar çok mesaj oluyor ki aklım almıyor. ne zaman önemli bir sorunum olsa o mesaj sayısını görmüyorum :D

Ayrıca 25'ten geri sayma sorunu tamamen yüksek fw den daha düşüğe flashlama sırasında çıkan birşey kendi gözlemlerime göre, 24.1 i yükle sonra 11.5'e geç, oradan da 22.14'e sorunun düzelecektir.

osmancan007

Üye
çözdüm ben sorunumu önce scandinavia yükledim sonra en güncel türkiye sürümünü yükledim oldu

kadirov2004

Üye
arkadaslar aynı sorun bendede var bgun ovi den guncelledım telefon ingililizce oldu daha önce türkçe yuklemiştim aynısını yaptım 25 ten geri sayıyor ve telefon hiç acılmıyor ne yapabılırım acil yardım lütfen

delrico

delrico

Emekli Yönetici
arkadaşım hard format at yeter

biougur

Üye

selamlar _
rm-675 059B7V7 cokia c7 telefonumda 12 versiyon vardı, 14,02versiyonu yükledim kullanıyordum. ancak batery life diye bir program yükledim 2-3 gün kullandıktan sonra aplication error yazmaya başladı ve akabinde telefon açılmaz oldu.

şuan açılışta phone startup failed . contact the retailer yazıyor.
erzurumda telefonculardan yardım alamadım , telefon yurtdışı oldugundan olsa gerek hiçbiri yapamadı/yapmadı.

cihaza en son 22 ve 24 versiyon annaları yükledim (phoenix ile 2011.04v....) ancak sorun yine aynı ne yapacagım bilemiyorum.

görüşlerinizi beklemekteyim.şimdiden teşekkür ederim.
slm.

poginaliii

Üye
Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?

HRESULT 0x8421001c (-2078212068)

Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry. bu hatayı çözebilirmisiniz ?

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?

HRESULT 0x8421001c (-2078212068)

Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry. bu hatayı çözebilirmisiniz ?

üst versiyondan alt versiyona geçmeye çalışırken oldu bu galiba, 24.1 olan anna versiyonunu yüklemeyi bir deneyin.

serkanet

Üye
25 den geri sayması önemli değil usb den çekin açın normal kullanmanız lazım ama eğer gelmesin istiyorsanız flashlama kısmında öptions dedikten sonra flash öncesi ve flash sonrası modu değiştirme seçeneklerinin 2 sini seçmeniz lazım ve telefonu normal modda flashlamanız lazım belle yüklemeye çalışıyorsanız bellede test modu olmadığı için geçemiyor ve cihazı kaybettiği için geri sayıma düşüyor ama orjinal yazılımda geri sayıma düşmemesi lazım

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
mekanı yeni dönüşüm kutusunda olsun

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
kaç aylık, sorunu çözülen konuyu neden hortlatıyorsunuz

LimePie

LimePie

Üye
arkadaşlar telefon oyuncak değilki telefon konuşmaya mesajlaşmaya yarar yani boşuna yazılım atıpta bozmaya gerek yok...:oke:yanlış anlamayın ha kızmadım sadece gerçekler :)

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Ucuz atlatmışsın geçmiş olsun :D

Üst Alt