forumu araştırırsan bulabilirsinslm arkadaşlar monted orjinal fw leri nerden bulabiliriz , samsung un sitesinden ben bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim
sitede hero mod diye aratırsan bulabilirsindostum bana detaylı resimli olarak android teması yüklemesini anlatablirmisin telefonuma (monte) andro... teması yüklemek istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum
jtl2 yi tekrar kurabilirsin eski haline döner. ama flashlarken hafıza kartı ile sim kartını çıkartmayı untmaöncellikle öyle bir konu açtıgın için teşekkr ediyorum.
ben telefonumu ilk aldıgım gibi yapmak istiyorum format atarsam olur mu ? yoksa format atınca eski hale gelmeyip herşey silinyor mu?
telefon bozulduysa benim yeni tema yükle dicek halim yokbendeki samsung monte kapı kenarına çarpması sonucu mic. bozuldu yönetici ayarların felan yapmaya çalışdım olmadı ses kaydı yapınca sürekli cızırtı geliyo üfleyince üfleme sesi net geliyo ama konuşma sesleri gelmiyo tel garantisi yok telefonculara verdik hiç biri yapamadı bu mic. bu nasıl olcak acaba ?
garanti olmaması kötü olmuşbende de vardı böyle bi sorun. sonra kendiğinden geöçti... temayı bidaha yükle şistersenMerhaba 1 yıldan fazla bir süredir monte kulllanıyorum ve uzun zamandır da arada bir telefonum kendi kendine kapanıp açılıyo. bazende sim kart çıkarıldı diyo kapanıyo açıldığında sim kart okumuyo. sim kartı çıkartıp tekrar takmak zorunda kalıyorum. bunun nedeni hakkında bir fikrin varmı? bu sorunu nasıl çözebilirim?
Teşekkürler![]()
evet bu da telefonun eksilerinden biri. ben genelde son eklenenlerden buluyorum. bende zaten 2000 in üstünde şarkı varmüzik listesinden şikayetciyim kardesım ben 300 tane muzık var ama bırını dınlemek ıstedıgımde bır saatım bulmakla gecıyor zaten dırek arama dıe bı bolum nasıl acabılırız yada farklı bır muzık calar yukleyebılırmıyız bu ıslemı yapabılen