Samsung gt-s5620 monte için sorularınız varsa buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

bgrm78

Üye
dostum bana detaylı resimli olarak android teması yüklemesini anlatablirmisin telefonuma (monte) andro... teması yüklemek istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum

matador77

Üye
öncellikle öyle bir konu açtıgın için teşekkr ediyorum.
ben telefonumu ilk aldıgım gibi yapmak istiyorum format atarsam olur mu ? yoksa format atınca eski hale gelmeyip herşey silinyor mu?

starr22

Üye
...?:)

eragon1599

Üye
bendeki samsung monte kapı kenarına çarpması sonucu mic. bozuldu yönetici ayarların felan yapmaya çalışdım olmadı ses kaydı yapınca sürekli cızırtı geliyo üfleyince üfleme sesi net geliyo ama konuşma sesleri gelmiyo tel garantisi yok telefonculara verdik hiç biri yapamadı bu mic. bu nasıl olcak acaba ?

BlormPersy

Üye
Merhaba 1 yıldan fazla bir süredir monte kulllanıyorum ve uzun zamandır da arada bir telefonum kendi kendine kapanıp açılıyo. bazende sim kart çıkarıldı diyo kapanıyo açıldığında sim kart okumuyo. sim kartı çıkartıp tekrar takmak zorunda kalıyorum. bunun nedeni hakkında bir fikrin varmı? bu sorunu nasıl çözebilirim?
Teşekkürler :)

vedat2373

Üye
müzik listesinden şikayetciyim kardesım ben 300 tane muzık var ama bırını dınlemek ıstedıgımde bır saatım bulmakla gecıyor zaten dırek arama dıe bı bolum nasıl acabılırız yada farklı bır muzık calar yukleyebılırmıyız bu ıslemı yapabılen

ayyon

Üye
çok sayfa var bu soru soruldumu bilmiyorum ama benim sorum; orjinal türkçe bir firmware içerisine bütün firmware lerdeki özellikleri toplayamazmıyız? mesela route66, task manager, qwerty klavye gibi. bunu yapalım yeter :)

mc_muco_34

Üye
Kardeş senden bi isteğim olucak monteme skype yukledm metaınf ayarlarını yaprak touch yaptm ama programı actığımda tıklayamıyorm

53300

Üye
kies le monte güncellenmiyor. Kolay yolla güncelleme şansımız var mı?????:naughty:

cengo885

cengo885

Üye
s5620JTJL2 (en son sürüm)için mod varmı ve ya hero mod çalışırmı
:tşk:

berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi
hero mod yüklersen telefonuna böyle bir özelliğe sahip olabilirsin. ama şu an montenin öyle bir özelliği yok :)

----------Eklendi @ 19:25:11 ---------- Yazıldı @ 19:23:58 ----------

arkadaşım telefon ne yazık ki flash desteklemiyor. fklash istiyorsan android işletim sistemli bir telefon almanı öneririm.

----------Eklendi @ 19:26:21 ---------- Yazıldı @ 19:25:11 ----------

slm arkadaşlar monted orjinal fw leri nerden bulabiliriz , samsung un sitesinden ben bulamadım. :hmmm yardımcı olursanız sevinirim
forumu araştırırsan bulabilirsin

----------Eklendi @ 19:26:49 ---------- Yazıldı @ 19:26:21 ----------

dostum bana detaylı resimli olarak android teması yüklemesini anlatablirmisin telefonuma (monte) andro... teması yüklemek istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum
sitede hero mod diye aratırsan bulabilirsin

----------Eklendi @ 19:28:01 ---------- Yazıldı @ 19:26:49 ----------

öncellikle öyle bir konu açtıgın için teşekkr ediyorum.
ben telefonumu ilk aldıgım gibi yapmak istiyorum format atarsam olur mu ? yoksa format atınca eski hale gelmeyip herşey silinyor mu?
jtl2 yi tekrar kurabilirsin eski haline döner. ama flashlarken hafıza kartı ile sim kartını çıkartmayı untma

----------Eklendi @ 19:58:04 ---------- Yazıldı @ 19:28:01 ----------

bendeki samsung monte kapı kenarına çarpması sonucu mic. bozuldu yönetici ayarların felan yapmaya çalışdım olmadı ses kaydı yapınca sürekli cızırtı geliyo üfleyince üfleme sesi net geliyo ama konuşma sesleri gelmiyo tel garantisi yok telefonculara verdik hiç biri yapamadı bu mic. bu nasıl olcak acaba ?
telefon bozulduysa benim yeni tema yükle dicek halim yok :) garanti olmaması kötü olmuş

----------Eklendi @ 19:59:31 ---------- Yazıldı @ 19:58:04 ----------

Merhaba 1 yıldan fazla bir süredir monte kulllanıyorum ve uzun zamandır da arada bir telefonum kendi kendine kapanıp açılıyo. bazende sim kart çıkarıldı diyo kapanıyo açıldığında sim kart okumuyo. sim kartı çıkartıp tekrar takmak zorunda kalıyorum. bunun nedeni hakkında bir fikrin varmı? bu sorunu nasıl çözebilirim?
Teşekkürler :)
bende de vardı böyle bi sorun. sonra kendiğinden geöçti... temayı bidaha yükle şistersen

----------Eklendi @ 20:00:48 ---------- Yazıldı @ 19:59:31 ----------

müzik listesinden şikayetciyim kardesım ben 300 tane muzık var ama bırını dınlemek ıstedıgımde bır saatım bulmakla gecıyor zaten dırek arama dıe bı bolum nasıl acabılırız yada farklı bır muzık calar yukleyebılırmıyız bu ıslemı yapabılen
evet bu da telefonun eksilerinden biri. ben genelde son eklenenlerden buluyorum. bende zaten 2000 in üstünde şarkı var

DonVitoo

Üye
Her türlü aksesuar kılıf sd card ekran koruyucu, batarya kablo , şarz vsvs. birçok şeyi bulabileceginiz çin siteleri var uygun güzel. 15 gün içerisinde kargo ücretsiz geliyor.
1 dolara bile ürün satın alabilirsiniz kargo ücretsiz size teslim ediliyor. Bu konu da aşagıdaki linkte siteleri görebilirisiniz.

Bu sitede alışveris sitelerinin karşılaştırılmasınıda bulabilrisiniz.

İyi alışverişler

lucius-132

Üye
merhaba, benim telefonun SW versiyonu S5620JVJE1, CSC Versiyonu S5620OJVJE1. Wi-fi açmak için dokunduğumda "Activated" yazısı çıkar çıkmaz "registration failed" diye yazı çıkyor sonra activated yazısı kalıyor... no tuşu ile o yazı gidiyor ama tekrar wifiye girdiğimde açık görünüyor ama wifi çalışmıyor. ancek telefon kapatıp yeniden açarsam wifi kapanmış görünüyor.
*#62206526# yaptığımda wifi test mode'un alt satırında "fail to get MAC address" yazıyor. sorun yazılımla mı alakalı, donanım mı?

kadirozcan

kadirozcan

Üye
Cevapsız çağrı geldiği zaman, ekrandan çağrının kaydı silinmiyor.

Çıkış tuşuna basıyorum ekrandan gidiyor. Fakat ondan sonra bir cevapsız çağrı daha geldiğinde tekrar bir önceki cevapsız çağrı tekrar ekrana geliyor.

Başka monte kullanan arkadaşlara da baktım onlarda da aynı :(

Şimdiden teşekkür ederim :alkis

----------Eklendi @ 11:21:14 ---------- Yazıldı @ 11:17:12 ----------

Monte telefonu sis, java ve symbian uygulamalarından hangilerini destekliyor.

Ayrıca navigasyon olarak ne önerirsiniz. Önereceğiniz navigasyonun kullanımı ücretli midir ?

Şimdiden teşekkürler :bye2:

saw55

Üye
selam dostlar monte ye hard format attıktan sonra ekran da yalnış karekter yazıp duruyo gidip gelior..çözüm varmı..

ucut

Üye
Bu telefonda yerbildirimi yapmayı araştırdım ama bi sonuca varamadım. Montede facebookta yer bildirimi yapabiliyor muyuz?

cakalcarlos1234

Üye
merhaba benım telefonumdan da konusurken ses gıtmıyor ama hoparlörden konuşabılıyorum neden olmuş olabılır acaba ...

Punchline11

Punchline11

Üye
benim samsung monte s5620 var mp3 test menüzünden nasıl ses yükseltebilirim gizli kodu giriyorum test menü açılıyor ama oraya girince ne yapacağım admin menüsünün ni yabancı bir forumdan aldım girebiliyorum ama ordada bişe yok eskiden J-700 vardı rahatça sesini yükseltmiştim ama bunda bulamadım yardım edermisin

murat2414

Üye
ben yaklaşık 2 ay önce sıfır aldım ama telefonun yazılımı çok eski onu güncelleştirmek istiyorum. Ama garantiye gönderipte 1 ay sonrada gelmesini istemiyorum. Yani kendi gücellemek istiyorum. En son sürümünü ve nasıl güncelleyeceğim konusunda yardım istiyorum.

Üst Alt