Samsung gt-s5620 monte için sorularınız varsa buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

fedaiman1126

Üye
selam dostlar monte ye hard format attıktan sonra ekran da yalnış karekter yazıp duruyo gidip gelior..çözüm varmı..

arkadaşım bak, ayarlar> akıllı kilit açma> uygulamaları başlat a gir ve ordan mesela mesajların olduğu satıra tıkla ve "s" karakterini seç sonra ekrana gel tuşu yandaki kilit tuşundan kilitle ve ekranda s çiz, tuşlar kapalıyken de mesajlara girersin, ben sadece mesajları dedim ama sen ayarlarsn onu işte rehbere kayıtlara falan da bu şekilde girebilirsin

makkaveli

makkaveli

Üye
arkadaşlar s5620 kurdu olan ve 2. menü de senkronize et olayı nasıl oluyo , tıklıyom sync profil , sync kategori , url gibi şeyler işte ...
ne için ne işe yarıyo , bana nasıl olluyo sölerseniz çok sevinirim exchange activesync ve eposta tmm , wifisiz video da izliyom (boltsuz) normal tarayıcıdan yani , tv desen tmm , tlfon 2012 güncellemesi de yaptım , tek eksiği senkronize et :S , söleyin de yapayım ne yazcam nasıl yapcam ... ben yapmıştım basmıştım sync başlıcak dedi devam dedim kod çözme hatası diyo , monte kurdu olan ve çözmüş biri yollasın facebook : Ozkanjo Shahin ... yollayın buraya arkadaşlık msj atın açıkça anlatırsınız ... :S

Hakan kancak

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]slm flas player nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim tşklr[/SIZE][/COLOR]

alper0100

Üye
arkadaslar bende mesaj veya yazı yazma bolumunde arkaplandakı rengı degıstırmek ıstıyorum nasıl yapabılırım ??

cagrikhan

Üye
Meraba, bir iki hafta önce gt-s5620 aldım ama bir sorunum var. :( Ve bu beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Telefonu modem olarak kullanamıyorum. Kies 1.5 yükledim pc ye ama telefon birtürlü bağlanmıyor kies modunda olduğu halde. sadece iki defa şans eseri bağlantı kurabildim ama bir daha olmadı. Üstelik program donuyor ve telefonu kapatıyor. telefonu tekrar başlatmak için bataryasını söküp takmak gerekiyor, yoksa açılmıyor. Telefonun işletim sistemi bozulacak diye pc ye bağlamaya korkuyorum artık, Ne yapabilirim?? Onun dışında telefon süper, beklentilerimi kesinlikle karşılıyor. Sadece bağlantı sorununu çözmem gerek. Yardımcı olursanız sevinirim...

Hüseyin ataş

Üye
ya arkadaşlar bu telefona nasıl flash player yüklenir? varsa bir link:-] tel :5620 monte

tayfun_x1

Üye
Sesini gümbür gümbûr yükseltmek istiyorum ama birtürlü yükseltemedim yardimcı olun bana

- - - Eklendi - - -

Berkay kardeş ben samsung montenin kulaklık sesinin gümbür gümbür çıkmasını istiyorum Yardımcı olurmusun kardeş

Snr_xl_20

Üye
samsung gts 5620 ye windows aero yu nasıl atarız

kundas

Üye
kimse yokmu

Shenın.eserın

Üye
S'a arkadaşla youtube den izledim samsung monte 5620 tema yükleniyor hemde çok çeşit bilen varsa bir yardım etsin lütfen :)

cagri87

Üye
firmware attıktan sonra s5620 telefonumun 3g çekim gücü ço çok azaldı. Ama 2g şebeke de sorunsuz olarak çalışıyor nasıl bir çözüm önerirsiniz?

bberry09

Üye
Arkadaslar telefonuma frimware atmak istiyorum ama nasil aticam ve ne aticam bilmiyorum yardim ederseniz sevinirim soyle sekilli fln olsun stabil calisan arkadaslar lutfen

nokia66806680

Üye
s5620 mjf1 türkçe değil nasıl türkçeleştiririm yardımcı olurmusunuz veya türkçe s5620 mjf1 firmwaresi nerden indiririm link.. tşkler şimdiden

felipemaho

Üye
bu modele uygun keyif, hatta zevk verici bir satranç oyunu?

hemelo

Üye
ne oyun ne de program indiremiyorum

unreliable91

Üye
sim kart çıkarıldı diyor bide hafıza kartını okumuyor önceden böyle bişi yapmıyodu

ayperican

Üye
nasıl şifre kırılır?

ewrenn123

ewrenn123

Üye
bu telefonun internet geçmişine nerden bakılıyor yav ?

- - - Eklendi - - -

Üst Alt