fedaiman1126
Üye
selam dostlar monte ye hard format attıktan sonra ekran da yalnış karekter yazıp duruyo gidip gelior..çözüm varmı..
arkadaşım bak, ayarlar> akıllı kilit açma> uygulamaları başlat a gir ve ordan mesela mesajların olduğu satıra tıkla ve "s" karakterini seç sonra ekrana gel tuşu yandaki kilit tuşundan kilitle ve ekranda s çiz, tuşlar kapalıyken de mesajlara girersin, ben sadece mesajları dedim ama sen ayarlarsn onu işte rehbere kayıtlara falan da bu şekilde girebilirsin
Ve bu beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Telefonu modem olarak kullanamıyorum. Kies 1.5 yükledim pc ye ama telefon birtürlü bağlanmıyor kies modunda olduğu halde. sadece iki defa şans eseri bağlantı kurabildim ama bir daha olmadı. Üstelik program donuyor ve telefonu kapatıyor. telefonu tekrar başlatmak için bataryasını söküp takmak gerekiyor, yoksa açılmıyor. Telefonun işletim sistemi bozulacak diye pc ye bağlamaya korkuyorum artık, Ne yapabilirim?? Onun dışında telefon süper, beklentilerimi kesinlikle karşılıyor. Sadece bağlantı sorununu çözmem gerek. Yardımcı olursanız sevinirim...