Telefonumu TeknoSA dan aldım sıfır garantili telefon.Acaba ilk şarj ederken mi hata yaptım bilmiyorum.İlk şarjın 24 saat durması gerektiğini söyleyenler var acaba bu ne kadar doğru.ben şarjı dolduktan sonra çıkarmıştım çünkü.Telefonla oynamıyorum demiştim ilk sorumda..
kardeş ben firmware güncellemesi yaparken
"seRrial port open error" die hata verdi napcam =( güncellenmioo
kardeş ben firmware güncellemesi yaparken
"seRrial port open error" die hata verdi napcam =( güncellenmioo
öyle birşey yok mazide kaldı artık inanmayın öyle şeylere adamlar kendi sitelerinde bile yazmış şarj doldu dedikten sonra çıkarıtcaksınız ben öyle yaptım gayette memnunum en az 2 gün gidiyor bataryam srekli kullanmama rağmen. zaten şarj doldu deikten sonra şarj almıyor telefon tekrar çıkartıp takarsanız alırTelefonumu TeknoSA dan aldım sıfır garantili telefon.Acaba ilk şarj ederken mi hata yaptım bilmiyorum.İlk şarjın 24 saat durması gerektiğini söyleyenler var acaba bu ne kadar doğru.ben şarjı dolduktan sonra çıkarmıştım çünkü.Telefonla oynamıyorum demiştim ilk sorumda..
naptin sen ya. o ilk sarj cok onemlidir. bataryayi sokluyosun. dusun ki bi balonu bi kere sisirceksin ve ilk sisirdigin kadar su koycaksin. yeni batarya al bence...
--------------- Ekleme ---------------
fw kiriktir
Arkadaşlar Acilen Yardıma İhtiyacım var kafayı yiyecem nolur yardım edin bana :![]()
ön kamerayı açmak için *#0*# yaptım ordan ön kamerayı gördüm. arada bakıyordum. diğer tuşlar ne işe yarıyor diye hepsine bastım geçen gün hepsine baktım melody sensor falan vs şeyler vardı en çıktım ordan.
kamerayı normal menüden açtım. açtım ama kamera daha önce tam ekran kamera iken şimdi büyük ama tam ekran değil tam kenarlar yapışık değil. boydan yine ekranı kaplıyor ama yanlardan sinema kesiği gibi hafiften kesikler olmuş. bu kamera ekranını tam ekran yapmaya çalıştım 2048*1536 çözünürlükte kamera tam ekran eskisi gibi olmuyor. yalnız kurcalarken çözünürlük w1.5m 1600*960 çözünürlükte kamera tam ekran oluyor. ben 3.2m 2048*1536 çözünürlükte eskisi gibi tam ekran olmasını istiyorum lütfen yardım edin.
sorun *#0*# bu kodu girip ön kameraya bakarken sadece yoktu. diğer tuşlara basıp neye yarıyormuş diye kurcalarken normal kameram da problem var nolur yardım edin kafayı yiyecem![]()
mesaj ekranında titreşim olmuyor arkadaslar ne yapmam gerekıyor acaba teşekkurler
arkadaşlar ben yeni aldım telefonu numara engelleme yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisinz?
Müzik çalar listedeki parçaları bitirdiğinde başa dönmüyor. bunun için ne yapmam gerekli acaba? ya da başka bi müzikçalar kullanma imkanı varmıdır?
"yeterli kaynak yok, uygulamaları kapatıp tekrar deneyin" hatası alıyorum dosyalarıma girince resimlere yaklaşınca filan böle bişi çıkıyor sorun nedir acaba?
resimlerimde,müzik çalarda fln bi dosyayı açtıktan sonra geri yapınca en başa dönüyor listenin.Samsung stardaki gibi en son kaldığımız yere gelmesini sağlayabilir miyiz?