Samsung gt-s5620 monte için sorularınız varsa buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

murat2414

Üye
arkadaşlar ben fw yükleyeceğim ancak biliyorsunuz ki fwden sonra herşey siliniyor onları yedeklemenin bir yolu var mı oyunları filan

myfatihh

Üye
kardeş ii geceler telefonun haporlör sesini nasıl yükseltebilirim

knbrgl

Üye
Hocam öncelikle böyle bir başlık açtığın için teşekkürler.Genel olarak sorularımı şöyle sıralayayım :
1) Bluetooth'dan başka bir telefona dosya gönderme yapamıyorum . Bunu denediğim sırada 'Erişilemiyor , Telefonu sil ' tarzında bir mesaj alıyorum
2) Telefonum zaman zaman donuyor ,
3) İnternet geçmişini , çerezleri vs. silmeme rağmen telefonumla bir siteye girdiğimde hafıza çok dolu , sayfa düzgün görüntülenemeyebilir diyor .
Bunların çözümü için yardımcı olursan şimdiden teşekkürler .

rucuer2000

Üye
işletim sistemi değiştirilyomu değişirilyorsa nerden bulabilirim

uzayfaresi

Üye
ben q klavye yüklettim ama şöyle bir şey oldu, telefon kapalıyken artık alarmı çalmıyor. sorunun ondan kaynaklandığını düşünüyorum..? kaldırmak istiyorum. nasıl yapa bilirim bilginiz var mı ?

DavidOFF13

Üye
Kardeşim telefonu havuza düşürdüm, hasar gördü.çıkardım 2 gün bekledim, sonra telefonu açtım, ekran falan gitmiş renkler birbirine girmiş.Her neyse ben fotoğrafları kardeşimin telefona gönderiyordum bluetoothla, fakat bir anda telefon kapandı ve bir daha da açılmadı.arada bir dıt dıt ses geliyor o kadar başka hiçbir şey yok.Telefon içerisindeki bilgilere ulaşabilmek için ne yapabilirim? USB ile bilgsiayardan bağlanmayı deniyorum fakat malum, telefonun açılıp samsung kies falan diye onaylamam gerekiyor.USB kablosu ile bu telefona bağlanmanın başka bir yöntemi var mı aceba ? yardımcı olursan çok memnun olurum

çokobaş

Üye
Cevapsız çağrı geldiği zaman, ekrandan çağrının kaydı silinmiyor.

Çıkış tuşuna basıyorum ekrandan gidiyor. Fakat ondan sonra bir cevapsız çağrı daha geldiğinde tekrar bir önceki cevapsız çağrı tekrar ekrana geliyor.

Başka monte kullanan arkadaşlara da baktım onlarda da aynı :(

Şimdiden teşekkür ederim :alkis

----------Eklendi @ 11:21:14 ---------- Yazıldı @ 11:17:12 ----------

Monte telefonu sis, java ve symbian uygulamalarından hangilerini destekliyor.

Ayrıca navigasyon olarak ne önerirsiniz. Önereceğiniz navigasyonun kullanımı ücretli midir ?

Şimdiden teşekkürler :bye2:
menüdeki günlükler bölümünden kayıtları silersen gider

üçbaş

Üye
Slmlar arkadaşlar. De Monte kullanıcısıyım. Çoklu mesaj gönderirken en fazla 10 kişiye gönderiyor. Bayram mesajını 200 kişiye gönderdirirken eziyet oluyor. Bunu tek hamlede yollama şansımız var mı ? Yardımcı olabilecek arkadaşım var mı?? Saygılar...

Rehber'e girip ordan mesajı yollarsan tüm listeye yollayabilirsin...

owert

Üye
internete girerken 3g nin bulunduğu noktada dünya resmi beliriyo zamanla dünyanın üstünde kilit resmide çıktı ve çok yavaşladı yardımcı olursanız çok sevinirim tşk ederim şimdiden

----------Eklendi @ 19:11:07 ---------- Yazıldı @ 19:09:58 ----------

samsung s5620 monte :))

mscohce

Üye
Telefonu nasıl güncelliyeceğim genişce anlatırmısın.

fly_jack

Üye
nasıl hallettin hocam gps olayını yardımcı olur musun?

----------Eklendi @ 02:01:08 ---------- Yazıldı @ 01:59:45 ----------

evet gerçekten de bu başlığı açan arkadaş çok ilgiliymiş!!!! 26,10,11 de attığım mesajlara bile henüz cevap verilmemiş...gerçekten de ÇOK İLGİLİ !!! moderatörümüze teşekkür edelim, ondan sonra da nasıl olsa cevaplanmayacak sorunumuza geçelim ! ha belki bu telefondan anlayan bir arkadaş halimize acır da cevap verir...

1- Önceleri facebook yer bildirimi butonu telefonun İnternet tarayıcısından girdiğimizde karşımıza çıkmıyordu, dün akşam karşıma çıktı ama bastığımda "yükleniyor" diyor ve dakikalarca (ancak 39 dakika dayanabildim) yükleniyor uyarısı ile ekran bembeyaz şekilde bekliyor...bu uygulamayı kullanabilecek miyiz?
2- GPS bağlantı kurduğumda yaklaşık 900 metre hata payı ile yer buluyor, benim sorum mavi nokta imgesi yerine konumumuzu " ===>" "OK" şeklinde sağa dön sola dön ileri git komutları ile kullanılabilen GPS, bizim şu anda kullandığımız GPS midir? ben konumumu hiç ok şeklinde göremedim, yol tarifi al dediğimde yazı şeklinde döküyor beni anlık olarak yönlendiremiyor...
3- BOLT ve OPERA MİNİ yi kullanamıyorum. Bolt de, Opera mini  de yüklerken donuyor...Bir de OPERA 11 kurmak istiyorum ama hep OPERA MİNİ kurmaya yönlendiriyor...bunun çözümü nedir acaba?

Teşekkürler

----------Eklendi @ 09:50:23 ---------- Yazıldı @ 09:35:31 ----------

kendi sorularıma 444 77 11 den aldığım bilgilerle cevap vereyim...

1- Facebook yer bildirimi butonunun gözükmesi tamamen Facebook ile ilgili bir durummuş, daha önce gözükmemesinin nedeni Facebook Yer Bildirimi uygulamasının monte de kullanılmasına İZİN VERMEMESİ, şu anda butonun gözükmesi ise yakında bu uygulamanın Facebook tarafından MONTE de kullanılmasına İZİN VERİLECEĞİ içinmiş. Herhangi bir program indirmenize gerek yoktur, indirseniz de FACEBOOK İZİN VERMEDİĞİ sürece KULLANAMAZSINIZ...Eh yakında kullanacağız demek ki...

2- GPS bağlantısı telefonun özelliği kapsamında sadece kullandığımız şekilde izin veriyor, işletim sistemini değiştirmediğimiz sürece bu şekilde kullanmaya devam.

3- Opera Mini ve BOLT u soramadım, yasal olup olmadığı hakkında fikrim yoktu, cevap alacağımı da sanmıyorum zaten :)

----------Eklendi @ 10:04:18 ---------- Yazıldı @ 09:50:23 ----------

<br><br>kendi sorularıma 444 77 11 den aldığım bilgilerle cevap vereyim...<br><br>1- Facebook yer bildirimi butonunun gözükmesi tamamen Facebook ile ilgili bir durummuş, daha önce gözükmemesinin nedeni Facebook Yer Bildirimi uygulamasının monte de kullanılmasına İZİN VERMEMESİ, şu anda butonun gözükmesi ise yakında bu uygulamanın Facebook tarafından MONTE de kullanılmasına İZİN VERİLECEĞİ içinmiş. Herhangi bir program indirmenize gerek yoktur, indirseniz de FACEBOOK İZİN VERMEDİĞİ sürece KULLANAMAZSINIZ...Eh yakında kullanacağız demek ki...<br><br>2- GPS bağlantısı telefonun özelliği kapsamında sadece kullandığımız şekilde izin veriyor, işletim sistemini değiştirmediğimiz sürece bu şekilde kullanmaya devam.<br><br>3- Opera Mini ve BOLT u soramadım, yasal olup olmadığı hakkında fikrim yoktu, cevap alacağımı da sanmıyorum zaten :)

----------Eklendi @ 10:04:40 ---------- Yazıldı @ 10:04:18 ----------

heydeee müjdemi isterim yer bildirimi kullanılıyoooooo :D
nasıl kullanıyorsun yardım lütfen

borax26

Üye
yes tusuna bas ekranda çağrı uyarısı warken her defasında.

senolsenol1

Üye
bana rusca en son frimware lazim :(

Turkan_h

Üye
Merhaba bende bi soru var *0#*# kodu ile on kamerayı açtım ve sonra normal kamerayı açtığımda fotoğrafların boyutu hiç bir şekilde büyümüyor ne olur yardımcı olun

taygunaltan

Üye
Arkadaslar monte'de pc'den mesaj atma-alma islemini gerçekleştirebilcegim güzel bi program varmı? Mobiledit var, gönderdigim mesajların sonunda reklam atiyor. Yapıp denediginiz bi program varsa yardımcı olursanırz çok makbule geçer

break_35

Üye
Hocam monte yatay klavye fw yukledim KAMERA BASARISIZ hatası alıyorum.nerdese butun fw tkrr yukledm sonuc aynı.kırmak uzereyim teli.nolur yardmcı olun

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Hocam monte yatay klavye fw yukledim KAMERA BASARISIZ hatası alıyorum.nerdese butun fw tkrr yukledm sonuc aynı.kırmak uzereyim teli.nolur yardmcı olun
Format atıp FW yi baştan kurmayı dene istersen.

serif671yilmaz

Üye
slm bir yıldır 5620 monte kullanıyorum internetten google maps haritalar 3.0.2 orjinalde vardı ben bunu yükselteyim derken 2.3.2 ye düşürdüm şimdi bunu düzeltemiyorum haritaları açınca dokunmatik özelliği bile desteklemiyor artık bu nu nasıl eski haline getirebilirim. şimdiden teşekkür ederim

abraham_halil

Üye
s.a
kardeş benim monte son bir iki aydır mp4 çalıştırmıyor lütfen yardım edermisiniz
birde fabrika ayarlarına döndüm içinden bir program silinmiş sanırım tuş kilitliyken elimi ekrana sürünce YANLIŞ KARAKTER diye bir uyarı çıkıyor.
ACİL ACİL ACİL !!!!!
[email protected]

Jeeday

Üye
bu cihazda biriken smsleri pcye aktarmak istiyorum. Orijinal cd ile gelen Kies'i yükledik. Bütün mesajları görüyoruz fakar içerikleri boş çıkıyor. Yeni Kies'te de sms aktarma menüsü yok. Bir çare arıyorum mesaj kutusu doldu....

Üst Alt