telefona firmvare atınca telefon garantiden çıkıyor fakat firmvare telefonu bozabilir mi ve ben bunu kendim yapabilir miyim +firmvare atınca telefona onu kaldırabiliyor muyuz??
hocam chat türü mesajlaşma proğram var mı? varsa pmden yazabilir misiniz,sürekli mesaj atan birisi olarak işime çok yarayacağını düşünüyorum.simdiden teşekkürler
yardımlarınızı bekliyorum.
http://www.maxicep.com/blogs/533/samsung-s5620-monte-ses-yukseltme.htmlS5620 sesini ve kulaklık sesini nasıl yükseltebilirim. Kodu falan varmı
Ya arkadaş ben de monte kullanıyorum allaha şükür şu ana kadar bir sıkıntım olmadı ve yok ta fakat Wi-fi bağlantısı olmadan youtube dan video izleyemiyorum bağlantı başarısız diyo internet paketim var fakat yine de başarısız diyo...bi de youtube hariç video izleyebileceğimiz bir site var mı ama yukarıdaki sorunu teşkil etmeyecek yardımınız için şimdiden allah razı olsun teşekkürler
kardeşim bendede monte var , tel ii güzel on numaraama gelgelelim face programında baglantı basarısız diyor cogu zaman . kendi programındada baglanmıyor bazen . yapılacak bse varmıdır ki . biran once cevap verrsen sevnrm uyuz etmeye basladı
![]()
eyvallah kardeşim. bn turkcell kullanıcısıyım ama vod ayarlarında bir sürü profil var hangisini seçmem gerekiyo![]()