Samsung gt-s5620 monte için sorularınız varsa buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

nhlysf

Üye
merhaba benım telefonumdan da konusurken ses gıtmıyor ama hoparlörden konuşabılıyorum neden olmuş olabılır acaba ...

MonteCCi

Üye
telefona firmvare atınca telefon garantiden çıkıyor fakat firmvare telefonu bozabilir mi ve ben bunu kendim yapabilir miyim +firmvare atınca telefona onu kaldırabiliyor muyuz??

berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi
telefona firmvare atınca telefon garantiden çıkıyor fakat firmvare telefonu bozabilir mi ve ben bunu kendim yapabilir miyim +firmvare atınca telefona onu kaldırabiliyor muyuz??

telefonuna uygun olmayn bir fw yüklersen çökebilir. o zaman samsung un merkezinden kendileri fw yüklüyorlar. ama uygun fw yi doğru bir şekilde kurduğun zaman bir sorun çıkmaz

fatihcanery

Üye
hocam chat türü mesajlaşma proğram var mı? varsa pmden yazabilir misiniz,sürekli mesaj atan birisi olarak işime çok yarayacağını düşünüyorum.simdiden teşekkürler

FeC!

FeC!

Üye
hocam chat türü mesajlaşma proğram var mı? varsa pmden yazabilir misiniz,sürekli mesaj atan birisi olarak işime çok yarayacağını düşünüyorum.simdiden teşekkürler

Telefonda palringo oluyor ama internet lazim birde arkadaslarininda o programi kullanmasi lazim.

saw55

Üye
böle YAZACAKSIN..

vOlKaN987

Üye
Arkadaşlar selam, 6 aydır kullanıyorum S5620 sorunsuzd ama 1 haftadır sorunlu, arayan kişi telefonun açık olmasına ragmen bana ulaşamıyor, arandıkdan 5-6 dakka sonra telesekreter (7542) mesaj geliyor.arandınız diye, telefonu kapatıp acınca düzeliyor ama bir süre sonra aynı sorun tekrarlıyor. telefonuservise gönderiyimmi :hmmm yardımlarınızı bekliyorum.:hmmm

jayistic

Üye
melodi ses yüksekliği son seviyedeyken saniye kısık başlayıp bir anda yükselerek çalmaya devam ediyor bende. bu durum niye böyle. bikaç kişiden dahha duymuştum aynı mevzuyu.. sizde de oluyor mu? çözümü varmıdır? teşekkürler

uzmanmak

Üye
S5620 sesini ve kulaklık sesini nasıl yükseltebilirim. Kodu falan varmı

sacranba

Üye
arkadaşlar selam. Montede operayı widget olarak kullanmam mümkün mü ? Bilgilendirirseniz sevinirim

alcohol free

Üye
kardeşim bendede monte var , tel ii güzel on numara :) ama gelgelelim face programında baglantı basarısız diyor cogu zaman . kendi programındada baglanmıyor bazen . yapılacak bse varmıdır ki . biran once cevap verrsen sevnrm uyuz etmeye basladı :)

fedaiman1126

Üye
Ya arkadaş ben de monte kullanıyorum allaha şükür şu ana kadar bir sıkıntım olmadı ve yok ta fakat Wi-fi bağlantısı olmadan youtube dan video izleyemiyorum bağlantı başarısız diyo internet paketim var fakat yine de başarısız diyo...bi de youtube hariç video izleyebileceğimiz bir site var mı ama yukarıdaki sorunu teşkil etmeyecek yardımınız için şimdiden allah razı olsun teşekkürler

mkeles84

Üye
Ya arkadaş ben de monte kullanıyorum allaha şükür şu ana kadar bir sıkıntım olmadı ve yok ta fakat Wi-fi bağlantısı olmadan youtube dan video izleyemiyorum bağlantı başarısız diyo internet paketim var fakat yine de başarısız diyo...bi de youtube hariç video izleyebileceğimiz bir site var mı ama yukarıdaki sorunu teşkil etmeyecek yardımınız için şimdiden allah razı olsun teşekkürler

Ayarlar-> Uygulama Ayarları -> Medya Oynatıcı -> VOD ayarları seç, orada hangi operatör'den internet kullanıyorsan o ayarı seç. Benim bildiğim bu kadar.

----------Eklendi @ 08:44:25 ---------- Yazıldı @ 08:41:49 ----------

kardeşim bendede monte var , tel ii güzel on numara :) ama gelgelelim face programında baglantı basarısız diyor cogu zaman . kendi programındada baglanmıyor bazen . yapılacak bse varmıdır ki . biran once cevap verrsen sevnrm uyuz etmeye basladı :)

Menüdeki facebook simgesine tıkla, orada "Facebook Profilleri" var ona tıkla (bağlanmaya çalışırsa iptal de), oradan hangi bağlantıyı kullanıyorsan internet için o ayarı seç

fedaiman1126

Üye
eyvallah kardeşim. bn turkcell kullanıcısıyım ama vod ayarlarında bir sürü profil var hangisini seçmem gerekiyo:P:

yasarkosucu

Üye
telefonun güncelleştirmesini yapıp yükseltme gibi bir şansımız varmı

gecelersensiz34

Üye
arkadaşlar merhaba benim şöyle bi sorum olucak arka plan yani duvar kağıdı 3 tane onu 6-7 tane nasıl yapıyoruz ? geçen gün bir tane sitede gördüm ama siteyi şuanda bulamıyorum :(

mkeles84

Üye
eyvallah kardeşim. bn turkcell kullanıcısıyım ama vod ayarlarında bir sürü profil var hangisini seçmem gerekiyo:P:

İsimlerini bilemem ama, kullanıcı adı:wap şifre:wap olan bir tane olması lazım. "INTERNET" isimi olabilir.

kralcx

Üye
beyler lutfen yardım edin operayı kurdum telefona ancak dailymotion gibi bir video sitesne qrdqmde aynen pc deki gibi ekranı verıor videoya tıkladıqımda ise flash player istiyor cok arastırdım ama bu sorunumu cozememdm yardımcı oalcak arkadas warmı ??

masske

masske

Üye
slm arkadaşlar monted orjinal fw leri nerden bulabiliriz , samsung un sitesinden ben bulamadım. :hmmm yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt