Symbian Belle Ev Ekranı Artık S60v5 Lerde (Gdesk,SBPShell Değildir)

Sponsorlu Bağlantılar

kcsoft

kcsoft

Üye
arkadaşlar verilmiş olan qt zipinde 3 tane dosya var ben nokia qt yi kurmaya çalıştığımda dosya bozuk uyarısı veriyor halbuki ben tam indirdim qtleri sizdede hata veriyormu ?

anılbaran

anılbaran

Üye
kcsoft dosya bozuk uyarısı ilk önce bu işi pc den çıkartman lazım yani o zipi eger pc den çıkartıp hala o sorunu alıyosan daha önceden qt kurduysan bazı bileşenler kalmış olabilir diye düşünüyorum

kcsoft

kcsoft

Üye
kcsoft dosya bozuk uyarısı ilk önce bu işi pc den çıkartman lazım yani o zipi eger pc den çıkartıp hala o sorunu alıyosan daha önceden qt kurduysan bazı bileşenler kalmış olabilir diye düşünüyorum

saol kardeşim deneyeceğim

anılbaran

anılbaran

Üye
kcsoft özel mesajımı aldın mı sonuç

wRei

wRei

Üye
Programmı yapıyor yoksa belle sistemini port mu ediyor.

kcsoft

kcsoft

Üye
arkadaşlar c6v40 cfw kullananlarda qt lerde sorun veriyorsa bu qt leri kullanın bende hata vermedi telefon hafızasına kurun

anılbaran

anılbaran

Üye
benimkide c6v40 sorun olmadı bende bu qt nun son sürümüdürr 4.7.3

----------Eklendi @ 14:18:20 ---------- Yazıldı @ 14:17:00 ----------

Hangi program ne programı gdesk gibi flashmı yoksa spb gibi bişeymi türkçemi ve nasıl yüklüyoruz.
hayır onlarla alakası yok sen ilk önce verdigim qt yu kur bi ben sana anlatırım

galata7788

galata7788

Üye
arkadaşlar bende anna png ikon paketi var büyük oluyor küçültüyorum arkası şeffaf olmuyor siyah oluyor biri yardım edebilir mi?

anılbaran

anılbaran

Üye
firat1231

firat1231

Üye
ustalar bu dediginiz olayı orjinal v50 yazılımmlı 5230 uma kurabılırmıyım?

khytr89

khytr89

Üye
bu gerçek bir ev ekranı değil basit bir taklit uygulama. O yüzden bütün symbian v5 lere olur

firat1231

firat1231

Üye
yaw biri signed lısını yuklesın nolur bende sertifika yok opda ya yoladım ıstek sımdı onu bekleyemem :(

direkt olarak sertifika alabileceiğim bir site varmı imobile var ama o da cok karıısk hem opda ingilizce olmus anlıyorum opda yı ama onlarda gec verıyolar sertifikayı biri yardım etsin lütfen :ağlarım:

PureFood

PureFood

Üye
vay anasını dedım vıdeoya

firat1231

firat1231

Üye
yaw hadı bırı sertıfıkalatsn

firat1231

firat1231

Üye
yaw opda degısmıs imei mi girince hata veriyo yardım edin

Dtn

Üye
Güzel program sevdim ben ama sürümü güncellenip hataları giderilse daha iyi olacak

firat1231

firat1231

Üye
hoopp ustalar yukledım hersey gayet guzel ıyı gelıstırılırse mukkemmel olur dıyorum... ve bu ttpod xplorerr ın yerıne baska bısı koyamazmıyız??? yardım ederseniz sevinirim :)

Üst Alt