Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian Belle Ev Ekranı Artık S60v5 Lerde (Gdesk,SBPShell Değildir)
hoopp ustalar yukledım hersey gayet guzel ıyı gelıstırılırse mukkemmel olur dıyorum... ve bu ttpod xplorerr ın yerıne baska bısı koyamazmıyız??? yardım ederseniz sevinirim
5 ya da 6. sayfada var açıklaması,dönüp bir bak istersen
firat1231
Üye
program ayarlarını söyliyim jbak taskman açtınız ordan sol menü ye girin/ayarlar/program ayarları/orda cıkan şeylerin cogua tik koyun simgeleri kapat diyen şeye tik koymanıza gerek digerlerine koyabildiniz kadar koyun
ayarlarını kayedin daha sonra tekrar jbaktasman na ilk girdinizde sol altaki menü ye tekrar girin ordan araclar girin/uygulama çalıştıra girin daha sonra orda uygulamalar gözükecektir orda istedininz uygulamanın üzerine gelin uygulama bilgisi deyin karsınıza o uygulamanın uid si çıkcaktır
ayrıca bı sorum olacak vıdeoda adam arama yapmak ıcın ayrı bı yerı tıklıyo bende o yok yaw acaba orjınal yazılım yuklu oldugundan telde bazı seylere ızın vermıyo olabılırmı
Bende O zaman eyvallah dıyorum ayrıca bı sorum olacak vıdeoda adam arama yapmak ıcın ayrı bı yerı tıklıyo bende o yok yaw acaba orjınal yazılım yuklu oldugundan telde bazı seylere ızın vermıyo olabılırmı
yıl olmuş 2011 hala sertifika hatasıyla uğraşanlar var. millet imei ile aldı, imeiyi çinlilere vermeyenler kendi sertifikasını yazdı kullandı, ya da hack yaptı, hack yapmak istemeyenler kendi yazılımını çıkardı vs. Ve hala sertifika hatası diyen var. Ben nerelere gidem ey dostlar, siz söyleyin...
yisyis
Üye
bu mesaji yazmaktaki amacini dogru duzgn acklar msn arkdsm