Symbian Belle Ev Ekranı Artık S60v5 Lerde (Gdesk,SBPShell Değildir)

Sponsorlu Bağlantılar

Dtn

Üye
hoopp ustalar yukledım hersey gayet guzel ıyı gelıstırılırse mukkemmel olur dıyorum... ve bu ttpod xplorerr ın yerıne baska bısı koyamazmıyız??? yardım ederseniz sevinirim :)
5 ya da 6. sayfada var açıklaması,dönüp bir bak istersen

firat1231

firat1231

Üye
program ayarlarını söyliyim jbak taskman açtınız ordan sol menü ye girin/ayarlar/program ayarları/orda cıkan şeylerin cogua tik koyun simgeleri kapat diyen şeye tik koymanıza gerek digerlerine koyabildiniz kadar koyun

ayarlarını kayedin daha sonra tekrar jbaktasman na ilk girdinizde sol altaki menü ye tekrar girin ordan araclar girin/uygulama çalıştıra girin daha sonra orda uygulamalar gözükecektir orda istedininz uygulamanın üzerine gelin uygulama bilgisi deyin karsınıza o uygulamanın uid si çıkcaktır

HELAL OLSUN KARDESIM BENIM COK SAOL :oke::oke:

----------Eklendi @ 19:27:06 ---------- Yazıldı @ 19:18:37 ----------

5 ya da 6. sayfada var açıklaması,dönüp bir bak istersen

SANADA COK SAOL KARDESIM :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
önemli degil :D

firat1231

firat1231

Üye
geliştirilirse çok guzel olur bu arada 2. sayfaya bişey eklenmiyomu yaw? :hmmm

firat1231

firat1231

Üye
o zaman gelistirince eklenır heralde yani öyle olmalı diye dusunuyorm :)

Birde bunun geliştirilmiş versiyonu cıkarsa maxicepte konu acarlarmı acep :D

firat1231

firat1231

Üye
Yayınlarız merak etme :D

Bende O zaman eyvallah dıyorum

ayrıca bı sorum olacak vıdeoda adam arama yapmak ıcın ayrı bı yerı tıklıyo bende o yok yaw acaba orjınal yazılım yuklu oldugundan telde bazı seylere ızın vermıyo olabılırmı :)

LimePie

LimePie

Üye
vayy be 5800 için büyük gelişme :D

anılbaran

anılbaran

Üye
Bende O zaman eyvallah dıyorum ayrıca bı sorum olacak vıdeoda adam arama yapmak ıcın ayrı bı yerı tıklıyo bende o yok yaw acaba orjınal yazılım yuklu oldugundan telde bazı seylere ızın vermıyo olabılırmı :)
kimsede yok şuan adamın paylaştıı foruma baktım ingilizcemin yettigi kadar sanırsam fazla ram yedigini düşünmüş ve kaldırmış

yisyis

Üye
sertifika hatasi veryo signed olan arkads varsa gndereblr mi

Kedi Yavrusu

Üye
sertifika hatasi veryo signed olan arkads varsa gndereblr mi
yıl olmuş 2011 hala sertifika hatasıyla uğraşanlar var. millet imei ile aldı, imeiyi çinlilere vermeyenler kendi sertifikasını yazdı kullandı, ya da hack yaptı, hack yapmak istemeyenler kendi yazılımını çıkardı vs. Ve hala sertifika hatası diyen var. Ben nerelere gidem ey dostlar, siz söyleyin...

• Beğen
Tepkiler: stwnash

yisyis

Üye
bu mesaji yazmaktaki amacini dogru duzgn acklar msn arkdsm

firat1231

firat1231

Üye
kimsede yok şuan adamın paylaştıı foruma baktım ingilizcemin yettigi kadar sanırsam fazla ram yedigini düşünmüş ve kaldırmış

Hm.. Eyvallah aga bu arada yenı guncellememı gelcek 5230'a Symbian 5.0 falan diyolar 5800 a cıkmıcakmıs falan ???

yisyis

Üye
güya 26snda cikti ama sonradan iptal etmisler

qweewq112

Üye
sertifika hatası veriyo yaa :/

SilentOne

SilentOne

Üye
hala s60v5de hacksiz telefon warmı bide bu forum üyesi olupta

Üst Alt