Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian Belle Ev Ekranı Artık S60v5 Lerde (Gdesk,SBPShell Değildir)
Sponsorlu Bağlantılar
kcsoft
Üye
arkadaşlar verilmiş olan qt zipinde 3 tane dosya var ben nokia qt yi kurmaya çalıştığımda dosya bozuk uyarısı veriyor halbuki ben tam indirdim qtleri sizdede hata veriyormu ?
anılbaran
Üye
kcsoft dosya bozuk uyarısı ilk önce bu işi pc den çıkartman lazım yani o zipi eger pc den çıkartıp hala o sorunu alıyosan daha önceden qt kurduysan bazı bileşenler kalmış olabilir diye düşünüyorum
kcsoft dosya bozuk uyarısı ilk önce bu işi pc den çıkartman lazım yani o zipi eger pc den çıkartıp hala o sorunu alıyosan daha önceden qt kurduysan bazı bileşenler kalmış olabilir diye düşünüyorum
bu gerçek bir ev ekranı değil basit bir taklit uygulama. O yüzden bütün symbian v5 lere olur
firat1231
Üye
yaw biri signed lısını yuklesın nolur bende sertifika yok opda ya yoladım ıstek sımdı onu bekleyemem
direkt olarak sertifika alabileceiğim bir site varmı imobile var ama o da cok karıısk hem opda ingilizce olmus anlıyorum opda yı ama onlarda gec verıyolar sertifikayı biri yardım etsin lütfen
PureFood
Üye
vay anasını dedım vıdeoya
firat1231
Üye
yaw hadı bırı sertıfıkalatsn
firat1231
Üye
yaw opda degısmıs imei mi girince hata veriyo yardım edin
Dtn
Üye
Güzel program sevdim ben ama sürümü güncellenip hataları giderilse daha iyi olacak
firat1231
Üye
hoopp ustalar yukledım hersey gayet guzel ıyı gelıstırılırse mukkemmel olur dıyorum... ve bu ttpod xplorerr ın yerıne baska bısı koyamazmıyız??? yardım ederseniz sevinirim