kurtarın beni annadan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
kurtarın beni annadan
arkadaşlar artık telefonu kullanamaz duruma geldim. devamlı reset atmaya başladı telefonum. şarjım 5 saat ancak yetiyor. galerilere erişemiyorum.. bir önceki yazılım sürümüyle dead phone olarak flash atsam eski sürüme dönebilirmiyim... Lanet olsun annaya bu güncellemeyle gül gibi çalışan telefonumdan soğudum ya. lanet ediyorum güncellediğim güne.

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
onu yapamıyorum. o yazılımı indiremiyorum. çünkü telefonum devamlı reset atıyor ve internetim kesiliyor. o yüzden soruyorum bir önceki sürümle dead phone yapsam döner mi.

onur027

onur027

Üye
onu yapamıyorum. o yazılımı indiremiyorum. çünkü telefonum devamlı reset atıyor ve internetim kesiliyor. o yüzden soruyorum bir önceki sürümle dead phone yapsam döner mi.

hattı nı ve hafıza kartını çıkartıp telefonu aç.ve uygulama yöneticisinden en son yüklediğim uygulamaları kaldır.bi dene.ondan sonra eski yazılıma geri dön.

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
uygulama falan yüklü değil telefonda hard format attım halen aynı tas aynı haman takılıyor kapanıp açılıyor devamlı.

HakanTRKZ

HakanTRKZ

Üye
Reşwan kardeşimizin dediği gibi yap.yaptıktan sonra telefon eski haline dönerse "veri sil geri yükle" seçeneğinden birde telefonun kendisinden format at...
umarım düzelir...

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
yazılımı defalarca yükledim bütün dosyalarla ama düzelme olmadı bir türlü. pr14.2 ye de geri yüklemek için 11.15 sürümü gerekli onuda telefon devamlı kapanıp açıldığı için yapamıyorum dorum şu. direk 14.2 sürümünü yüklesem geri dönebilirmiyim diye soruyorum ben

fnldstntn

Üye
Direk 14,2 ye donemezsin yapmaya kalkarsan telefomun bu sefer hepten coker sen en iyisi servise gotur

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Direk 14,2 ye donemezsin yapmaya kalkarsan telefomun bu sefer hepten coker sen en iyisi servise gotur
nedemek donulmuyor istedin versiyona donebilirsin.forumu incelemiyorsunuz heralde:aha:

----------Eklendi @ 02:44:31 ---------- Yazıldı @ 02:42:20 ----------

arkadaslar size birsey anlaticam bakalim ne diyeceksiniz.anna geldide turkce dilinde problem var.oyle boyle degil buyuk bir problem programlar yuklenmiyor yada yuklenirken iptal ediyor.nokia ilettim bu sorunu beni aradilar.dedikleri global dillerde yukleyin diyorlar tekrar turkceye donun diyorlar tamamda ozamanda yukledigin programlar kayboluyor gorunmuyor.yani sorunu halletmeye calisir demediler.heralde nokiadan vazgecem bakalim turkiye guncellemeside gelsinde ozaman ne diyecekler merak ediyorum bekliyorum

burakcakay

burakcakay

Üye
Arkadasım benzer sorunlar var bendede 4 gün önce anna yükledim. 1 yıldır reset atmayan telefon saat başı reset atıyor bazen yarım saatte bir. Şarj 2-3 gün rahat giderken yarım gün anca yetiyor ya da bir günü zar zor buluyor. Ama bunların haricinde telefonda takılma falan yok fişek gibi hızlandı. Tarayıcı hızlı, seri. Telefon genel olarak güçlendi ama bu iki sorun telefondan beni resmen soğuttu. Tek beklediğim Türkçe Anna. Çıksın bakalım bugün yarın, da onunla flashlıycam sorun çözülür diye umuyorum. Eğer problemler devam ederse downgrade yapmak çok mantıksız geliyor. İnşallah devam etmez ama devam etti diyelim servise veririm heralde en kötü ihtimal.

Dampierre

Dampierre

Üye
çin annası taş gibi maşallah, hiçbir sorunum yok

ATAŞTAN

Üye
Arkadaşım meraba benim 1.4 sürümün deyken tel taş gibiydi ama nezaman annayı yükledikten sonra kendi kendine reset atmaya başladı kafasına göre 5 dakkada bir bazen saatte bir ama tekrardan oviden annayı yükleyip ve hard formatı attıktan sonra allaha şükür bi haftadır tık demiyor bunu dene bence benimde telde bitane bile uygulama yoktu yani işe yaradı boşuna servise veripte günlerce servis kapısı bekleme birader bian öyle bi olduki teli yere vurup kırıcaktım ya müzik dinliyorum ana ekranda müzikten çıktıktan sonra en son ne dinlediğin gözüküyor cebime koyup tekrar elime aldığımda orası kendini yeniliyordu normalde müziğin ismi yazar yani o 5 dakka içinde reset atıyordu o derece bence tekrardan annayı yükle kardeşim ve direk hartı bas gitsin nazar deymesin şimdi canavar gibi oldu şarj okadar yoğun kallandığım halde 2 günü deviriyorum şimdi reset atarken o günü zor kapatıyordum nerdeyse dediğimi birdaha yap

burakcal2

Üye
bu sorunlar sadece N8 lerdemi oluyor acaba.Ben kendi C7 me ve arkadasimin E7 sine anna yukledim ve cok memnunuz.sarj sureleri uzadi ve telefonlar super hizlandi ve ayrica telefonun ekran parlakliklari bile artti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt