N8 Kamera güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

marsoy

marsoy

Üye
kurdum test sürüşüne çıktım bazen bulanıklaşıyo yakın çekmde ama düzeltrler beğendm açıkçası bilgilendren arkadaşa tşklerrrr

full force

full force

Üye
arkadaşlar ben kurarken güncelleştirme hatası diyor ne yapmalıyım

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes nsl bi hata weryo ?

_ardaa

_ardaa

Üye
henüz kurma zaten 30fps çekmiyor yeni güncelleme gelecek.

Uruloki

Uruloki

Üye
30fps modu eklendi indirme linki

betalabs.nokia.com/apps/camera-update/download_and_installation?oauth_consumer_=74a64ac6c3d4b6e6197c9a335c97523b&oauth_token=yyTdQWLeDaAhW0Y5H4jCFAd50fOUdlasJ9m4dvQgS2a6Dzwi&oauth_nonce=kqiAptVuqxjI%2BxU%2BT6zajNclW4M%3D&oauth_signature_method=HMAC-SHA1&oauth_signature=MEcOH1Zay8Lx1WW0bayHiifpLmA%3D&oauth_timestamp=1314097868&oauth_version=1.0

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
hasan abi bu caf özelliği tam olarak ne oluyor bu güncellemeyi biraz anlatırmısın kafam karıştıda...

OzGuRKnowN

Üye
Nokia Beta Labs Nokia Camera Application v9.23(6) S^3 (N8) Signed [Update: 23.08.11]

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
Uruloki

Uruloki

Üye
caf sürekli odaklanma demek yani videonun net çıkması demek fakat şöyle bir durum var bu fixed focus olayı normalde diyelim 2 metre uzaklık için net bir video sunuyordu zaten ki karşılaştırma videoarındada N8 hayli eziyordu bu özelliğiyle rakiplerini fakat yeni gelen bu özelliği ile yakın çekimde netleme yapabiliyorsun fakat şöylede bir durum var yakın mesefa net ama 2metreyi çekmek isteyince bulanıklaşıyor orası sorun biraz işte belki onuda düzeltirler

pRime.

pRime.

Üye
CAF = Continuous Auto Focus

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
caf sürekli odaklanma demek yani videonun net çıkması demek fakat şöyle bir durum var bu fixed focus olayı normalde diyelim 2 metre uzaklık için net bir video sunuyordu zaten ki karşılaştırma videoarındada N8 hayli eziyordu bu özelliğiyle rakiplerini fakat yeni gelen bu özelliği ile yakın çekimde netleme yapabiliyorsun fakat şöylede bir durum var yakın mesefa net ama 2metreyi çekmek isteyince bulanıklaşıyor orası sorun biraz işte belki onuda düzeltirler

bilgin için teşekkür ederim hasan abi bu arada bi dipnot:aldığım bir bilgiye göre anna güncellemesi türkiyeye resmi olarak çıktıktan kısa bir süre sonra kamera güncellemesi resmi olarak yayınlancakmış fakat kameradaki lensi üreten firma olan carl zeiss tan ölçümleri bekliyorlarmış...

gourme

Üye
benim telde anna yok henüz ama kurdum çalışıyo buton grafikleri dışında fazla bi fark yakalayamadım ilk bakışta...bi de videoya yakın çekim eklenmiş...

full force

full force

Üye
programla sanki videodaki zoom artmış gibi

Eric_draven

Üye
belle kullanıyorum. Güncellemeyle herhangi bir programa gerek kalmıyor. Video mesela kendiliğinden 30 fps artı olarakta video ya micro mod eklemiş

saracg

saracg

Üye
ya arkadaşlar micro modunda çekim yaparken bu AF iyi hoşta. videoyu sessiz bir ortamda çekerseniz yine de odaklanma sesi "tıkır tıkır" duyuluyo az da olsa fark edebildinizmi?

alparslan46

Üye
arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak.daha önce n8 e kamera için mod yüklemiştim ve 12m de çektiğim her resim 8 mb oluyordu yaklaşık.anna yükladikten sonra bu kamera güncellemesinide kurdum çektiğim resmin boyutu 1 mb aradaki fark nedir acaba

Uruloki

Uruloki

Üye
yüklediğin mod silindide ondan

Uruloki

Uruloki

Üye
ya açıkcası modda 200x zoom yapınca filan belli oluyor kalite farkı o da çok küçük bir miktar yüklemene değmez

alparslan46

Üye
tşk

Takipçi Satın Al

Üst Alt