Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 Kamera güncellemesi
Sponsorlu Bağlantılar
yildiranm
Üye
Konu Sahibi
N8 Kamera güncellemesi
arkadaşlar nokia beta lab N8 için deneysel bir kamera güncellemesi yayıladı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
_ardaa
Üye
Built-in demiş yani dahili kamera uygulaması bu, hem ui değişmiş hem 30 fps caf eklenmiş, ben bunu güncelleme olarak bekliyordum Beta Labs'ın geliştireceğini tahmin etmemiştim.
Dampierre
Üye
şu an indiriyorum ama görünüşü belledeki gibi olmuş
o.basar86
Üye
indirdim henüz test etme fırsatımız olmadı. Bilgilendirme için teşekkür ederiz hocam.
ozggurr
Üye
betalabs calisiyor, N8 kullanicilari cosuyor...
yildiranm
Üye
Konu Sahibi
rica ederim.
komando04
Üye
s'a ya kardeş ben kurdum eskisine göre sanki daha bulanık gibi gördüm.bit hızı da düşmüş yükselmesi lazım değilmiydi.bide 30fps olduğunu ve caf eklendiğini nereden anlayacagiz teşekkürler şimdiden
Uruloki
Üye
ben linki göremedim beta labs da anna olanlar mı kuruyor çünkü sw uptade filan diyordu da
_ardaa
Üye
Evet Hasan Anna olanlar kurabiliyor sadece.
Uruloki
Üye
yani sende bekliyorsun arda ya birde bugün gelecekti yalan bak ben hala resmiyi bekliyorum
_ardaa
Üye
Evet bende beklemedeyim, bugünü gözden çıkardım zaten yarın belki gelir acelemiz yok zaten biraz sorunluymuş galiba, Ovi üzerinden güncelleyenler bile sorun yaşamış.
komando04
Üye
yok n8i olan herkez yükleyebilir anna ile alakası yok uroloki benimde anna yok ama ben kurdum
This camera update is for the Nokia N8 with Symbian Anna. If you do not yet have Symbian Anna, you can check for it at
or from your device Tools -> SW update.
yani Anna değilse sistemin güncelle demiş.
peki 30fps ve caf aktif mi kurulmuş madem test edin öğrenelim biz de, Anna için diyor özellikle.
Uruloki
Üye
evet arda şu an bende yükledim ve çalıştı yanlız serdar caf için yakın çekime al cameraproda daha iyi netlemesi süper ya bu
catdog136
Üye
anna gerekli diyor.
amtcn
Üye
Ben yüklemeye çalıştım yüklenemiyor dahili bleşen dedi ?
komando04
Üye
tamam uroloki teşekkürler gerçekten güzel ama normal çekimde eskisinden farkı yok gibi duruyor hatta sanki eskiden daha iyidi bide bit hızı düşünce daha kötü çektiğini biliyorum bununda bit hızı düşmüş 30fpsyide göremedim ben
polluxea♪
Üye
arkadaslar sorunsuz calscaksa indiryorum ??
Uruloki
Üye
arkadaşlar azıcık kasabiliyor bazen birde serdar pc den bak kmplayer filan varsa ordan bakabilirsin birde tam deneyemedim ben deneyince yazarım kaliteyi filan