youtube ve facebook tan video izleyebilme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serhat1763

Üye
    Konu Sahibi
youtube ve facebook tan video izleyebilme
bu program flash playeri içinde barındıran bir tarayıcı youtube v.b sitelerden video seyredebilirsini

KELGER

KELGER

Üye
hakkatmi kardeş

serhat1763

Üye
    Konu Sahibi
vodafone 945 te video izlerken hata veriyordu flash player yükledim olmadı bu tarayıcıyla youtube de video izliyorum

xinsurer

xinsurer

Üye
Androidde youtube'da video izlemede sorun yoktu zaten..

serhat1763

Üye
    Konu Sahibi
bazı modellerde flash player yükleme sorunu var ve video izlenilemiyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:hmmm

aadilenn

Üye

arkadaşlar çok aradım ve sonunda buldum, ÇOK UĞRAŞTIĞIM İÇİN SEVABINA MİLLET UĞRAŞMASIN DİYE PAYLASAYIM DEDİM

KELGER

KELGER

Üye
Androidde youtube'da video izlemede sorun yoktu zaten..
,

evet arkadaşlar zaten android in endüşük telefonu bile youtube ve facebook tan video izleyebilir.

----------Eklendi @ 16:55:31 ---------- Yazıldı @ 16:50:44 ----------

arkadaşlar çok aradım ve sonunda buldum, ÇOK UĞRAŞTIĞIM İÇİN SEVABINA MİLLET UĞRAŞMASIN DİYE PAYLASAYIM DEDİM

----------Eklendi @ 15:12:06 ---------- Yazıldı @ 15:11:40 ----------

----------Eklendi @ 15:12:26 ---------- Yazıldı @ 15:12:06 ----------

----------Eklendi @ 15:12:54 ---------- Yazıldı @ 15:12:26 ----------

----------Eklendi @ 15:13:18 ---------- Yazıldı @ 15:12:54 ----------

Kardeş ne 30 kere aynı şeyi yazmışsın zaten izliyoruz tüm sitelerden bide senin verdiğin pro bir işe yaramaz .
onun v4 sürümü çıkalı 6 ay oldu.
Eski sürümü ararsan tabiki çok uğraşırsın ben sana söyleyeyim puffin i yükle daha çok işe yarar.
Yada uc browser 8.0.5 veya 8.2 + adobe flash player 10.3 ü yükle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt