Ovi Suite Güncelleme - internet Sorunu !!! Yardım !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

modacell

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Suite Güncelleme - internet Sorunu !!! Yardım !!!!
Arkadaşlar Merhaba internet olarak Turkcell Vınn kullanıyorum Ovisuit üzerinden güncelleme yapmak istiyorum Denediğimde Servise Bağlanılamıyor internet bağlantısını kontrol edin uyarısı alıyorum. Yani internet yokmuş gibi görüyor ama internetimde sıkıntı yok. anasayfada ovi mağaza da kullanılamıyor. Cep telefonunu modem olarak kullandığımda Ovi interneti görüyor faal kullanabiliyorum. Aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilern varsa yardım edebilirse çok iyi olur. (Win7 kullanıyorum.)

_ardaa

_ardaa

Üye
Şu birkaç gündür Nokia sunucuları çok yoğun o yüzden hata alıyorsun normaldir, o verdiği hatayı her bağlantı hatasında verir zaten iyi okuduysan servis geçici olarak devre dışı olabilir gibi şeyler de yazar uzun lafın kısası sorun sende değil yani.

modacell

Üye
    Konu Sahibi
Ama hiç bi zaman görmedi yani ovisuite internet hiç bağlı değilmiş gibi çalışıyo mesela vınn ile güncellemeleri kontrol et dediğimde hatayı alıyorum. hemen cep telefonundan internete bağlanıyorum sorunsuz çalışıyor.

_ardaa

_ardaa

Üye
Ovi suite açıldığında ana sayfa bölümünde ovi store üzerinde ki uygulama ve oyunlar reklamları gözüküyor mu?

modacell

Üye
    Konu Sahibi
hayır gözükmüyor vınn ile bağlandığımda. telefonla bağlandığımda onlar gözüküyor.

----------Eklendi @ 11:31:59 ---------- Yazıldı @ 11:27:29 ----------

Şuan denedim. "İnternet Bağlantısı Yok internete bağlı değilsiniz bağlantının etkin olduğundan emin olun ve tekrar deneyin" uyarısı verdi

_ardaa

_ardaa

Üye
Turkcell Müşteri Hizmetleri ile çözmeye çalıştın mı peki, benzer olaylar yaşanıyor çünkü

modacell

Üye
    Konu Sahibi
internet ile alakalı hiç bi sorunum yok sadece ovisuit ile

rafet383838

rafet383838

Üye
ovı suıteyı guncelle ıstersen bı belkı duzelır

zorbaa

Üye
ovi suit ile ilgili bende anna yukleyemedim baglanti hatasi veriyor ben gerci phonex ilede yukleyemedim ama oviyi bekliyorum

modacell

Üye
    Konu Sahibi
Ne yaptıysam olmuyor. Ovisuite son sürüm Pc ye format attım vınn ın en son sürümünü kurdum vs.vs. hala vınn bağlı iken Ovisuite internet bağlantısı yokmuş gibi görüyor. bugün yarın anna oviye düşecek ben nasıl C7 mi güncelleyeceğim:S bi yardım lütfen :D

modacell

Üye
    Konu Sahibi
yukarıı

_ardaa

_ardaa

Üye
Ovi Suite 3g bağlantısı desteklemiyor olabilir, Nokia Destek Hattına mail at.

modacell

Üye
    Konu Sahibi
Mail attım bakalım nokia ya 2 gün önce daha cevap gelmedi. Bekliyorum

ofdi

Üye
ne ovi suite ile ne de vınn ile alakalı bir durum değil bence , dikkat edersen ağ ve paylaşım merkesinde ağ bağdaştırıcılarında vınn bağdaştırıcısı gözükmüyor bence bununla alakalı bir durum ovi bağdaştırıcılardan hangisi bağlı olursa olsun onu algılıyor ama bağdaştırıcı yoksa internet yokmuş gibi görüyor. güncellemeni nokia software updater programı ile yap bence o hem görüyor hemde güncellemeyi daha seri yapıyor.

----------Eklendi @ 23:28:14 ---------- Yazıldı @ 21:58:30 ----------

ovi suitenin yeni güncellemesinde de o sorun düzelmiş gibi görünüyor

mikirikato

Üye
Arkadaşlar Merhaba internet olarak Turkcell Vınn kullanıyorum Ovisuit üzerinden güncelleme yapmak istiyorum Denediğimde Servise Bağlanılamıyor internet bağlantısını kontrol edin uyarısı alıyorum. Yani internet yokmuş gibi görüyor ama internetimde sıkıntı yok. anasayfada ovi mağaza da kullanılamıyor. Cep telefonunu modem olarak kullandığımda Ovi interneti görüyor faal kullanabiliyorum. Aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilern varsa yardım edebilirse çok iyi olur. (Win7 kullanıyorum.)

Aynı sorunu bende yaşadım aramadığım yer kalmadı en son nokia destek hattından geri dönüş oldu vınn da arada şebekenin zayıf olması çekim gücünün düşerek bağlantının kopma ihtimaline karşı nokia vınndan güncellemeyi iptal etmiş müşterilerinin sorun yaşamaması için

Takipçi Satın Al

Üst Alt