Nokia resmi sayfası anna bugun dedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzk582

Üye
    Konu Sahibi
Nokia resmi sayfası anna bugun dedi
twitter nokia sayfası bugun Gelicek diyor

Evet Nokia ile konuşma resmim buda

Omer_07

Üye
Evet gelmeye başlamış bile :D Hayırlı olsun :D

dinopis01

Üye
EURO germany sürümünü yüklerseniz türkçe desteği var.Telefon otomatik türkçe olarak açılıyor.Türkiye sürümü yayınlanmamış.Çin annasına göre daha kararlı olmuş

Omer_07

Üye
[h=3]"Where and when?[/h]Countries that will receive their updates this week include the following:
Belgium, China, Czech Republic, Denmark, Egypt, Finland, Germany, India, Indonesia, Kuwait, Norway, Poland, Russia, Sweden, Thailand, UAE, the UK, and more
Other countries are mostly confirmed for the next three weeks.
Enjoy your newly-refreshed phone, Symbian^3 users. And there’s more to come…"
Ohooo bize daha gelmez bu :(

_ardaa

_ardaa

Üye
Evet bugünden itibaren diyor yani boşuna Alman sürümüyle uğraşmayın Ovi'de bugün yada yarın görünür artık.

Diğer ülkeler için önümüzde ki 3 hafta içinde diyor bu diğer ülkeler içinde biz de varız.

Masha

Masha

Üye
Hadi hayırlı olsun :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
bu arada caf ve 30fps varmış

Anußis

Anußis

Üye
Evet bugünden itibaren diyor yani boşuna Alman sürümüyle uğraşmayın Ovi'de bugün yada yarın görünür artık.

Diğer ülkeler için önümüzde ki 3 hafta içinde diyor bu diğer ülkeler içinde biz de varız.

hocam zaten product kodumuz değişmediki ben euro2 kurdum product kodum aynı ve türkçe desteği var problemsiz oviye falan girincede sorun yok . TR olarak gelenide o gelince kurarız sorun yok ama naviye artık düştükten sonra beklemeye gerekte yok

Utku

Utku

Üye
bize daha 1ay gelmez bu

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ya bu 3 hafta muhabbeti nerden cıktı şimdi :S arkadaşlar navifirm'den yüklesek sorn olmaz demi yani baglantı kesilip falan telefon ortada ölü şekilde kalmaaz demi beyler ? eğer sakıncası ve tehlikesi yoksa germany versiyonunu yükleyeceğim artık

_ardaa

_ardaa

Üye
ya bu 3 hafta muhabbeti nerden cıktı şimdi :S arkadaşlar navifirm'den yüklesek sorn olmaz demi yani baglantı kesilip falan telefon ortada ölü şekilde kalmaaz demi beyler ? eğer sakıncası ve tehlikesi yoksa germany versiyonunu yükleyeceğim artık

Yarıda kesilirse tekrar dead phone olarak flashlıyorsun, sorun yaşama ihtimalin var tabi ama illa yaşarsın diye birşey de yok, şansına kalmış tabi ama ovi kadar sağlıklı değil, 3 hafta Nokia resmi açıklaması 3 hafta içinde çıkmayan ülkelere de çıkacakmış.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
hımm desenize en kötü ihtimalle bayram hediyesi olur ancak bu bize :D ya simdi navifirmi falan pek bilmiyorum yapıp riskede girmek istemiyorum cünki laptopdayım wi-fi'den giriyorum sürekli bi kesilirse bağlantım ondan korkuyorum,neyse bu kadar sabrettk 10 15 gün daha sabrederm gelmezsede zaten c7mi satmayı düşünüyorum artık..anna gelirse eylüle kadar tamamdr,yoksa eylülün ilk 2 3 günnde satışını yapıp yeni bir telefon arayacağım sanırım :/

_ardaa

_ardaa

Üye
hımm desenize en kötü ihtimalle bayram hediyesi olur ancak bu bize :D ya simdi navifirmi falan pek bilmiyorum yapıp riskede girmek istemiyorum cünki laptopdayım wi-fi'den giriyorum sürekli bi kesilirse bağlantım ondan korkuyorum,neyse bu kadar sabrettk 10 15 gün daha sabrederm gelmezsede zaten c7mi satmayı düşünüyorum artık..anna gelirse eylüle kadar tamamdr,yoksa eylülün ilk 2 3 günnde satışını yapıp yeni bir telefon arayacağım sanırım :/

wi-fi bağlantının kesilmesi önemli değil, zaten önce bilgisayarına dosyaları indiriyorsun sonra istersen interneti kes önemli değil, ama tabi daha önce girmediysen bulaşma bence de dediğin gibi 10-15 gün daha en fazla beklersin tabi kesin değil önümüzde ki 3 hafta içinde diyor resmi açıklama yani yarın da gelebilir 3 hafta sonrada, sabırlı olmak iyidir:D

FastBreaker

FastBreaker

Üye
arkadaşlar konuyla alakası yok ama ufak bi sorum var konu açıp kirlilik yaratmak istemedim,şimdi bu annada ev ekranlarında geçiş değişti ekran değişirken öbür ekrandaki ikonları görebiliyoruz peki bu durum duvar kağıdında da geçerlimi? tıpkı samsung starlardaki gibi ? umarım sorumu anlamışsınızdır.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye

alp047

alp047

Üye
arkadaşlar ben germany kurmak istiyorum ürün kodundan hariç bakacağım bir kod falan varmı bilgilendirirseniz sevinırim

oguzk582

Üye
    Konu Sahibi
resim bu arkadaşlar

_ardaa

_ardaa

Üye
twitter kullanmıyorum o yüzden yanlış biliyor olabilirim ama resimde sen 3 saat önce sormuşsun diğer taraf 6 saat önce yazmış:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt