Nokia N8 Üzerinde Meego Yazılım Görüntülendi...

Sponsorlu Bağlantılar

aslanbaris

aslanbaris

Üye
kardeş peki burada Yazılanı sen denedin mi

zonewars77

zonewars77

Üye
fakee

Castiel91

Üye
ya bi de şu var.. Symbian kullanan neden meegoyu kötüler arkadaş ben anlamadım gitti.. Symbian kadar kasıntı bi işletim sistemi varmıdır? Wp7 veya meego uyarlayabilirlerse s3 kullanan cihazlara telefonun çöp olcağını bilsem atlarım kurmak için.. Param olsa zaten direk telfnu babama verip lumia 900 alırım da bakmayın züürtüm

SilentOne

SilentOne

Üye
wp daha yeni gelişmeye başladı oda biraz kasıntı ama 2 yıla kadr zaten symbian kalmayacak kalsa bile orta segment için olucak

Castiel91

Üye
ya o değil de .. spb shellden wp7 skini yaptım bebek gibi oldu telefon lanet olsun umarım doğrudur şu kaynak kodu muhabbeti ve bootloader kilidinin kırılması da biri bi şekilde imkansızı başarıp wp7 kurar s3 cihazlara..

joe_cenk

joe_cenk

Üye
resim olup galeriden açılıp fotoğraf çekilmiş olma ihtimali %90

Kesinlikle katılmıyorum n8 ile n9 un çözünürlükleri aynı değil n9 ile çekilse fotoğraf biraz daha kayar sağa sola

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
"Resim olsa çözünürlükleri tutmazdı" diyen arkadaşlar N9 un ekranı 480*854 piksel 16:9 formatında, N8 in ekranı da 360*640 piksel 16:9 formatında olduğuna göre neden ekrana oturmasın ki? Siz 6 mp 1832*3264 piksellik 16:9 formatında bir fotoğraf çektiğinizde galeride bu fotoğraf 360*640 piksel ekrana tam oturmuyor mu?
Görüntünün fake olduğu kesin. Zaten açıklanmış fake olduğu da ama bir arkadaşın da dediği gibi gün ışığı olan bir odada çekilmiş bir resme benziyor ve saat 11:08 Pm diyor.

Portlama işine gelince çok fazla uğraşılması gerekir. Symbian ın bootloader ının kırılması aslında farklı işletim sistemleri kurulmasından ziyade basit amaca uygun arayüzlerden oluşan pc olmadan yeni yazılımlar kurulabilmesine olanak tanıyabilir veya performans/multifonksiyon/oyun gibi sistem seçeneklerimiz olmasını sağlayabilir.

frankendream

Üye
Ona bakılırsaaa... :D Dimi3 nin telefonu. :)

Türe

Türe

Üye
bu nerden cıktı bu tel ne ?

Nokia 603 Nokia Belle'yi kullanıyor fakat anladığım kadar yine bir fotoğraf açılmış . Yanılıyor da olabilirim yani bir tür launcher da olabilir

frankendream

Üye
yok ben çektim. dimitrinin telefonu o. :D aslında şey demek istedim. bu iş bu kadar basitken kanmaması gerek kimsenin.

SalihByk

SalihByk

Üye

Nokia 603 Nokia Belle'yi kullanıyor fakat anladığım kadar yine bir fotoğraf açılmış . Yanılıyor da olabilirim yani bir tür launcher da olabilir

603 zaten belle kullanmıo mu ?

KxTR79

KxTR79

Üye
bence yalan :=)

Dimi3

Dimi3

Üye
Aynen frankendream (arkadasim olur) hakli, 603ume meego menu resmi atip fotosunu cektik ve sonuc: "meegolu 603" :) resmi ben koyacaktim aslinda ama mobil oldugum icin usendim :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve frankendream
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
C6-01 versiyonunu mu yapsam acaba :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
Fake.

denaiz

Üye
aabi bootloader deyip duruyorsunuz.n8'in bootloaderi 4 ay önce kırıldı.inanmıyorsanız dailymobileforumdan bakınız

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eminmisin kırılmış olsa forumda duymayan kalmazdı!:)

Üst Alt