caf nedir?bu arada caf ve 30fps varmış
Evet bugünden itibaren diyor yani boşuna Alman sürümüyle uğraşmayın Ovi'de bugün yada yarın görünür artık.
Diğer ülkeler için önümüzde ki 3 hafta içinde diyor bu diğer ülkeler içinde biz de varız.
Continuous Auto Focus, 30fps olmuş mu video çekimi bugünde TR yüklenmezse yüklerim bende Germany variantını.caf nedir?
ya bu 3 hafta muhabbeti nerden cıktı şimdi :S arkadaşlar navifirm'den yüklesek sorn olmaz demi yani baglantı kesilip falan telefon ortada ölü şekilde kalmaaz demi beyler ? eğer sakıncası ve tehlikesi yoksa germany versiyonunu yükleyeceğim artık
ya simdi navifirmi falan pek bilmiyorum yapıp riskede girmek istemiyorum cünki laptopdayım wi-fi'den giriyorum sürekli bi kesilirse bağlantım ondan korkuyorum,neyse bu kadar sabrettk 10 15 gün daha sabrederm gelmezsede zaten c7mi satmayı düşünüyorum artık..anna gelirse eylüle kadar tamamdr,yoksa eylülün ilk 2 3 günnde satışını yapıp yeni bir telefon arayacağım sanırım :/hımm desenize en kötü ihtimalle bayram hediyesi olur ancak bu bizeya simdi navifirmi falan pek bilmiyorum yapıp riskede girmek istemiyorum cünki laptopdayım wi-fi'den giriyorum sürekli bi kesilirse bağlantım ondan korkuyorum,neyse bu kadar sabrettk 10 15 gün daha sabrederm gelmezsede zaten c7mi satmayı düşünüyorum artık..anna gelirse eylüle kadar tamamdr,yoksa eylülün ilk 2 3 günnde satışını yapıp yeni bir telefon arayacağım sanırım :/

ya simdi navifirmi falan pek bilmiyorum yapıp riskede girmek istemiyorum cünki laptopdayım wi-fi'den giriyorum sürekli bi kesilirse bağlantım ondan korkuyorum,neyse bu kadar sabrettk 10 15 gün daha sabrederm gelmezsede zaten c7mi satmayı düşünüyorum artık..anna gelirse eylüle kadar tamamdr,yoksa eylülün ilk 2 3 günnde satışını yapıp yeni bir telefon arayacağım sanırım :/