Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

flybyblue

flybyblue

Üye
en sonunda başardım sağol reis elin kolun dert görmesin

ciciero

Üye
private, Resouce, sys dosyalarını atmadı '' buna izniniz yok '' dedi neden acaba yardım...

KEMAL_ANK

Üye
reis benim tlfnum N8 ve ben garmin yükledim ama kurarken bi yerde hata yaptım sanırım.ilk başta bağlanırken 10-15 saniye internete bağlanarak buluyor.silip yeniden mi kursam yoksa daha kısa bir yolu varmı bilmiyorum.kısa yolunu bulabilisem yeniden kurmak için uğraşmaktan kurtulurum...ne yapmam gerekir bana bir yol gösterirmisin teşekürler...

aliucgul

Üye
ÖFFFFFFFF telefonu alalı 3 yıl oluyor şu olayı 30 kere silip doğru bir şekilde kurdum halen aynı şey .. daha iyi gps doğruluğu bekleniyor diyor 1 yada 2 tane sinyal geliyor olcak tmm derken onlarda geri gidiyor.bir gün camdan aşşağı sallıcam diye korkuyorum.

kupa kartalı

Üye
saol

vasva99

Üye
bugün belki 4 saat harcadım harfi harfiyen yaptım fakat olmadı.....5800 kullanıyorum rica edicem ımeı mi versem by eagle paket haline getirip yollayabilirmisin çıldırdım resmen hata olarak sadece garmin kendi gps kullanıyo bluetoth baglantı istiyo tümleşik baglantı die seçenek çıkmıyor el yardım............ist şirinewlerde oturuyom yapan varsa bizzat gidicem yanına:))

apexible

Üye
1 senedir garmin kullanıyorum. son 2-3 aydır bağlantı sorunu çekiyorum programda. sadece harita değişimi yaptım bu zaman zarfı içerisinde. telefon sabit durduğu halde 15dk da bağlantı sağlıyor. ilk kurduğumda o kadar çok beklemiyordu. geçenlerde ndrive kurdum. 2dk da bağlantı sağlıyor. garmin ise hala beklemede. acaba sebebi nedir ? (telefon n85)

mega007

Üye
Programı dediğiniz gibi kurdum fakat Program açılmıyor açılıyormuş gibi gösterip geri kapanıyor yardımcı olursanız sevinirim..(N8 kullanıyorum) Bir kaç defa kaldırıp kurdum olmadı

memetakif

Üye
eyw... :oke:

kurulumda 1 problem olursa lütfen belirtin ki bende ona göre düzeliyeyim ;)

öncenikle paylaşmış olduğun için çok teşekkür ederim bende Nokia N8 telefon var bu programı N8 e kurdum aynen dediklerini yaptım ve Türkçe dilini buluyorum Türkçeyi seçtiğim zaman telefon dokunmatik olduğu için sonraki yazan yer işlemiyor. yardımcı olursan sevinirim.

vasva99

Üye
ben 1 aydır cevap bekliyorum birazda siz bekleyin eagle nerde tatilemi çıkmış bilmiyorum....

obo28

Üye
tşk

sonar77

Üye
Teşekkür ederim elinize sağlık 6210 navigatore yükledim

mermurat

Üye
Teşekkürler, programı n8'e kurdum, iki gündür kullanıyorum. Gördüğüm kadarıyla orjinal navigasyondan daha başarılı. haritalar daha güncel. Program çalışıyor ama bazı sorunlar var. Bazen donup kalıyor (özellikle harita üzerinde gezinirken), ve programı uygulama listesinden kapatmam gerekiyor. Ama asıl problem bu değil.
Gerek harita yoluyla, gerek adres yoluyla, gerekse geçerli konum yoluyla bir nokta veya konum belirlediğimde rota hesaplamasını yapıyor, sorunsuz çalışıyor. FAkat ben bu belirlemiş olduğum konuma kendim bir ad verirsem problem başlıyor. nereye gideceğimi konumdan veya noktada seçtiğimde program kapanıyor. Fakat sadece ismini değiştirip kendim isimlendirdiğim konumlarda yapıyor bu problemi. Büyük küçük harf fark etmiyor.
bu problemin çözümü hakkında bilgisi olan varsa öğrenmek isterim.

memetakif

Üye
kardeş n8 nasıl kurdun yani türkçe dilini seçince dokunmatikde ileri dediğin zaman ileri gidiyormu ben n8 kurdum türkçeyi seçiyorum ama ileri işlemiyor

mns98

mns98

Üye
:tşk:

mermurat

Üye
kardeş n8 nasıl kurdun yani türkçe dilini seçince dokunmatikde ileri dediğin zaman ileri gidiyormu ben n8 kurdum türkçeyi seçiyorum ama ileri işlemiyor

Öyle bir problem yaşamadım. Ama bütün adımları tek tek anlatıldığı gibi yaptım. Belki bişeyleri yanlış yapıyor olabilirsin.

mynameiskara

Üye
cok gusel anlatım bunun için tskler oncelıklle. gayet gusel cAlısıyor ama programı kurduktan sonra telefonum kart takılı ıken acılmıyor artık.nokia yazısı geliyor pin kodunu girmeden tel kapanıor. kartı cıkartıp acmam gerekıyor?
nedir sebebi sence kardeş?
tesekkurler.

aymaviolsa

Üye
..... FAkat ben bu belirlemiş olduğum konuma kendim bir ad verirsem problem başlıyor. nereye gideceğimi konumdan veya noktada seçtiğimde program kapanıyor. Fakat sadece ismini değiştirip kendim isimlendirdiğim konumlarda yapıyor bu problemi. Büyük küçük harf fark etmiyor.
bu problemin çözümü hakkında bilgisi olan varsa öğrenmek isterim.

aynı problem bende de var. bu durum herkeste böylemi?.. bir çözü bulamadım:((

herkul565

Üye
Sağolun gerçekten çok güzelbir program nokia c5-03 çokgüzel çalışıyo emeğe saygı:alkis:good:

lion8888

Üye
programı kurdum sorunsuz açılıyor ama harita görünmüyor fakat nomap falan da yazmıyor overzoom yazıyor ama harita açılmıyor telefonom nıkıa n8 yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt