Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

sagopa63

sagopa63

Üye
herşeyi hallettim ama haritada ekran siyah araba var ama baska bir şey yok her yer siyah nereyi yanlış yaptım acaba yardımlarınız için teşekkürler..

By_torque

By_torque

Üye
10 numara anlatım:aha:

mehmet.uzun

Üye
arkadaşlar nokia 5800 a kurdum.no map yazıyor yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

immortal737428

Üye
emeğine sağlık süper anlatım kurulumu yaptım uydu arıyorum inş sorunsuz çalışacak

büyük adamsın(h)

ferit81

Üye
emeğine sağlık 5800 ile çok işimi gördü eyw..teli değiştim blackberry 9800 için garmin kurma şansımız varmı?? kolay gele.

bayelektro

Üye
Nokia c7 ye yüklemeye çalıştığımda uygulama telefonla uyumlu değil diyor.devam et deyip yüklemeye çalıştığımda ise güncelleştirme hatası yazıp yüklemiyor.Nasıl yükleyebilirim

emre400642

Üye
Ellerine saglık ortagam valla süper bi şey hayran kaldım, KUSURSUZ!!!:heyo:

yns016

Üye
Eline ve Emeğine sağlık Teşekkürler.

STaT!C

STaT!C

Üye
Nokia c7 ye yüklemeye çalıştığımda uygulama telefonla uyumlu değil diyor.devam et deyip yüklemeye çalıştığımda ise güncelleştirme hatası yazıp yüklemiyor.Nasıl yükleyebilirim

Önceden yüklediğin versiyon varsa onu kaldır ve daha sonra garmin klasörünü sil sıfırdan kur. N8 de çalışıyor c7 de çalışması lazım bence.:oke:

mert993

Üye
saol reis mükemmel paylaşım, yeni haritaları bekliyoruz

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Arkadaşlar bn bu klasörleri depo hafızasına atyrm ancak private kopyalanamadı diyor ne yapmam gerk ?

barbaros80

Üye
arkadaşlar nokia e 55 kullaıyorum .garmin mobile xt yüklüydü. işimi görüyordu fakat tatile gideceğimden dolayı yeni harita yükleyim dedim. hafıza kartı içindeki garmin klasörünün içindeki gmapsupp.img bilgisayara kopyalayıp yeni haritayı ise buraya attım. fakat şimdide eski konumlarım dan birini seçtiğimde program kapanmaya başladı bana yardımcı olabilirmisiniz? acele....

----------Eklendi 30.06.2011 @ 01:31:20 ---------- Yazıldı 29.06.2011 @ 23:44:05 ----------

garmin mobile xt yi yeniden yükleyeyim dedim.konumlarımı gpx al ver diyerek yükledim fakat, yenikurulumde sesli yönlendirme dilleri bulunamadı çıktı. bunun sebebi nedir???

55ufuk55

Üye
s.a abi cok guzel paylaşımda bu birsey diyecem nokia n95 e8gb kullanıyorum adım adım hepsını yaptım yanlız sys ve private klasörlerini kopyalayamıyorum olmuyor 1 saatir deniyorum nasıl yapacam bi yardımcı olabılırmısıniz :vur:vur:vur:angry::angry::angry:

----------Eklendi @ 11:14:05 ---------- Yazıldı @ 09:58:56 ----------

yardımcı olabilecek yokmu :(

blind_of_07

Üye
Garmin Klasörü Dışında Hiçbir Şeyi Hafıza Kartına Atamıyorum :S Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim

uquraydın

uquraydın

Üye
slm ben garmeni kurdum yanlız uydu ya baglanamadım sım no map yazıyo ne yapmam gerekıyo ? yardım

kamilkamil1979

Üye
bende yaklaşık 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum ama acaba mesela 77 km geçince sesli uyar gibi bir ayar var mı malum e5 üzerinde her yere radar koydular ve hız sınırı 70 km yardımcı olursanız sevinirim

naku0632

Üye
elinize saglık selamlar, imei converter e 15 rakam yazılabiliyor . ancak telefonların imei numaraları 17 haneli , yani sıgmıyor .. bu sorunu nasıl hallettiniz ? bir de bu gps yapma programını windows mobile 6.1 yada 6.5 de kullanabiliyormuyuz - çalışırmı ? win 6.1--6.5 için buna benzer anlatımı nereden bulabilirim ?yardımlarınız için teşekkürler , saygılar ...

maktama

maktama

Üye
elinize saglık selamlar, imei converter e 15 rakam yazılabiliyor . ancak telefonların imei numaraları 17 haneli , yani sıgmıyor .. bu sorunu nasıl hallettiniz ? bir de bu gps yapma programını windows mobile 6.1 yada 6.5 de kullanabiliyormuyuz - çalışırmı ? win 6.1--6.5 için buna benzer anlatımı nereden bulabilirim ?yardımlarınız için teşekkürler , saygılar ...

imei noları 15 hanelidir, 17 değil...(yeni telefonların imei no ları 17 hane falan oldu da benim mi haberim yok?!!?)

tektonik1907

tektonik1907

Üye
Opda üyeliği olupta .cer ve .ky dosyalarını indiremeyen benimle iletişime geçsin kendi adlarına indirilir ve istedikleri siteye upload edilir

naku0632

Üye
hem samsung hemde htc pda larda baktım (*#06# ) işlemi sonunda ... 17 hane li bir sayı çıkmakta ??

Üst Alt