Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

canavar149

canavar149

Üye
çok teşekkür ederim. anlatılanları bire bir yapınca hiç bir problem çıkmıyor.. ellerinize sağlık :)

gezgin1881

gezgin1881

Üye
privete syc veresorce tasınmıyor kopyalaya yetkiniz yok gibi bişey diyor degiştirmiyor

yakamoz55rst

Üye
harika bir anlatım çok güzel çalışıyo çooook teşekkür ederim

----------Eklendi @ 01:03:34 ---------- Yazıldı @ 00:55:22 ----------

çözebildinmi ... benn birkaç arkadaşın 5800 tlf kurdum sorunsuz çalıştı istersen [email protected] adresine ımail numaranı gönder sana hazır bir dosyada atarım ...kolay gelsin

saussure

Üye
Garminin bende 5.00.50s60.9 versiyonu var..Güncel haritayı nasıl yükleyebiliriz acaba?

muratci9

Üye
Teşekkürler yine güzel paylaşım

orkxn

orkxn

Üye
paylaşım süper. emeğine sağlık. N79'a yükledim sorunsuz çalışıyor.. Teşekkurler...

kemancım

kemancım

Üye
Mükemmel ötesi, çok teşekkürler. Anlatımın bir başkı harika, hakikaten tebrik ediyorum ve başkalarınada örnek olmasını diliyor umuyorum.

----------Eklendi @ 15:19:37 ---------- Yazıldı @ 15:19:02 ----------

N97 mini ile denedim, sorunsuz çalışıyor.

hemavaz

Üye
eyvallah

hayrat

Üye
Nokia n8 e yüklerken daha bilgisayardan karta kopyalamada sorun başlıyor. nedendir anlayamadım private dosyası kopyalanamıyor diye uyarıyor.. tek tek kopyalamaktada aynı sorun var... neden olmuyor anlayamadım birtürlü..
n8 e yükleyebilen varsa lütfen yardım

~uSeR~|TM|

~uSeR~|TM|

Üye
~Tesekkurler~ Saol|

AnKN80

Üye
Arkadaşlar dosyada zarar verecek yazılım var indirmeyin. Linkteki adrese bakarsanız fotoğrafı var

sroad

Üye
no maps olayı bbende de oluyor telefon 5800xm 3 tuşuna basın demişsiniz tam olarak napıcaz anlayamadım ??

okg53

okg53

Üye
Abdülhadi abi, Garmin Navcity Türkiye 2011.07 haritası çıktı. Anasayfaya ekle istersen.

n82 de denedim. Eski haritanın yerine direk kopyalayın çalışıyor. Pio ler yollar falan artmış. Güzel map olmuş. Saygılar ...

curtaincall

curtaincall

Üye
N8e yükledim ,harika bir program, eğer telefonun gps desteği varsa ne kontör gidiyor ne birşey ,paylaşıma teşekkürler

kemancım

kemancım

Üye
2011-07 çıktı eklenmeli

kocasahin

kocasahin

Üye
Teşekkürler resim N82 ye kurdum süper ellerin dert görmesin:tşk:

erdustunc

Üye
bu yeni haritayı hangi dosyanın içine atacaz biraz acıklamalı olursa iyi olur saygılar.hangi uzantılı dasya?

ahdibahadi

Üye
Değerli arkadaşım yaptığın çalışma işimi ne kadar görüyor bir bilsen.Allah ecrini artırsın.

ihsand

Üye
Arkadaşlar ben NDrive,Garmin,Sygic programlarını kurdum ama açtığımda ok işareti dona dona ileliyor ve çok az birşey geriden geliyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

memmed58

Üye
Eline sağlık Reis-i Eagles.
Arkadaşlar nokia da tercihiniz ovi mi garmin mi garmin yer tarifinde hata(uzun yoldan götürme) yapabiliyor değil mi ?

Birde bu garminin güncelleme yapması gerekiyor mu diğer navigasyonlarda güncelleme özelliği gibi yoksa haritayı yükleyince güncelleme yapması gerekmiyor mu.

Üst Alt