bu saatten sonra iphone 3gs alınırmı..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

snnoslm

Üye
    Konu Sahibi
bu saatten sonra iphone 3gs alınırmı..?
iyi geceler arkadaşlar eşimle 2 senedir içine ettiği samsung star telefonunun artık değiştirmenin zamanı geldiğinin kararını verdik ama bir türlü ne alacağımız konusunda sonuca varamadık ve sizlere danışalım dedik. şimdi öncelikle iphone 3gs ve samsung galaxy ace arasında kaldık ikiside hemen hemen aynı cihazlar hatta samsung abartmış nerdeyse iphone u aynen kopyalamış. Samsung galaxy ace yeni bir telefon olmasına rağmen 5 mp kamerasının kötü olması 3g görüntülü görüşme imkanı olmaması işlemcisinin yeteri kadar hızlı olmaması ve de flash desteğinin olmaması nedeniyle o paraları hak ettiğini düşünmüyoruz ki forumda böyle düşünüyor sanırım.
Iphone 3gs e gelincede zaten güzel ve her bayanın beğeneceği güzellikte bir telefon ama 8 gb olan modeli için sıfırına 900 tl fiyat aldık değermi yani 3gs güzel bir filmin sonu gibi yavaş yavaş bitecek gidecek illa iphone 4 almaya gerek varmı yoksa tek farkı biraz daha hızlı ve güçlü olmasımı ama sanırım 3gs olan modelde 3g görüntülü konuşma yok önde kamera yok flaşlı kamera yok ve kamera çözünürlük ve netliği iyi değil bu sorularla boğuşmaktayım her hanım dırdırı çeken arkadaş yardımcı olacaktır sanırım... :D
bu arada hanıma Lg Optimus diyorum ben Lg kullanmam diyor (daha önce kullanmamasına rağmen çekiniyor)
samsung galaxye baktık onada 1000tl dediler onunda şeklini beğenmedi
iphone 4 diyorum 3gs ondan çok daha güzel 4 kaba olmuş diyor
nokia ya tövbe yanaşmıyor
huawei dediğim zaman kıkır kıkır gülüyor inanmıyor öyle bir marka olduğuna espri yapıyorum sanıyor.
..... böylece gidiyor vallahi yardım lütfen......

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yazıdan fazla bi şeY ANLAMADIM ama bu saatten sonra 3gs alınmaz. :oke:
hatta ben iphone 4 de almam 5i beklerim.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yazıdan fazla bi şeY ANLAMADIM ama bu saatten sonra 3gs alınmaz. :oke:
hatta ben iphone 4 de almam 5i beklerim.

ben üçünüde alma derim ona verilen paraya yazık al bi tane lg optimus black bak keyfine 4 inç ekranı var daha ne olsun 1 ghz hız 5 mp kamera falan çok iyi alet

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben üçünüde alma derim ona verilen paraya yazık al bi tane lg optimus black bak keyfine 4 inç ekranı var daha ne olsun 1 ghz hız 5 mp kamera falan çok iyi alet

böyle devam ederse iphone almam ben. Özgürlükçü adamız :ehe kısıtlama bana ters. :D

adem-t

adem-t

Üye
lg optimus p990(sar değeri düşük) veya p970 veya 3d olsun dersen p920(sar değeri düşük) alabilirsiniz:)

anılbaran

anılbaran

Üye
saat cok gec deill aslında alınır :D

fireman87

fireman87

Üye
İphone 3G'S bende var ve geçen gün bi arızası ile karşı karşıya kaldım, servisine göndermek zorunda kaldım ve arızalı olan parçanın ellerinde olmadığını öğrendim...
Ne kadar saçma birşey değilmi şu an 3G'S'in parçaları tam olarak servislerde yok..
Parça desteği verememek böyle bişey olsa gerek ..
Almamalısın. Alıcaksan 4'ü al.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
iphone 5in haberleri çıkmışken ben 3gs almazdım

Kefelon

Üye
ya ama bi bayana alınıyo telefon bayanların arzusuda belli telefonum gösterişli olsun :ehe iphone 4 de bayanlara gitmiyo (eşinizin dediği gibi bayanlara göre kaba :) ) bence 3gs alabilirsin eşinize de iyiy gider şık bir telefondur ama eşiniz için telefonun özellikleri şeklinden önemliyseo zaman başka tabi :)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Galaxy ace den vazgeçin ideos x5 e bakın:oke:
Bu saatten sonra zaten o parayı veren bana göre 4 ünde parasını verir:hmmm
Alınır ancak ıphone 4 alırsan daha iyi olacaktır
Hatta androidli o fiyatlardaki muhteşem telefonlar var:naughty:
Htc vs.:oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
al gitsin boşver

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ya ama bi bayana alınıyo telefon bayanların arzusuda belli telefonum gösterişli olsun :ehe iphone 4 de bayanlara gitmiyo (eşinizin dediği gibi bayanlara göre kaba :) ) bence 3gs alabilirsin eşinize de iyiy gider şık bir telefondur ama eşiniz için telefonun özellikleri şeklinden önemliyseo zaman başka tabi :)

iphone 4 ile 3gs aynı boyuttda değilmi kardeşim :hmmm

Ocean258

Ocean258

Üye
Alınmaz bence.. gerek yok ona okadar para vermeye eşinizede on yargılı olmamasını tavsıye ederım ben 2 aydan falza suredır kullanıyorum optimus black'ı hıcbır sıkıntım yok.tasarımı harıka,ekran kalitesi ve parlaklıgı nova display ozellıgı sayesınde bence en iyisi.şarj süresi ve hızı süper.. 3g goruntu fazla kullanan bırıyse ön kamerası 2.0 mp. benım cok işime yarıyor. android 2.2 froyo yuklu oldugu ıcın uygulama ve oyundada bı cok secenek sunuyor bana... cok memnunum

nonamex

Üye
Alınmaz bence.. gerek yok ona okadar para vermeye eşinizede on yargılı olmamasını tavsıye ederım ben 2 aydan falza suredır kullanıyorum optimus black'ı hıcbır sıkıntım yok.tasarımı harıka,ekran kalitesi ve parlaklıgı nova display ozellıgı sayesınde bence en iyisi.şarj süresi ve hızı süper.. 3g goruntu fazla kullanan bırıyse ön kamerası 2.0 mp. benım cok işime yarıyor. android 2.2 froyo yuklu oldugu ıcın uygulama ve oyundada bı cok secenek sunuyor bana... cok memnunum

Bence bir bayan için Optimus Black çok iyi bir seçim, iPhone'dan daha ince ve şık :)

(Optimus Black'in beyaz versiyonu Optimus White'ta düşünülebilir )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...