snnoslm
Üye
bu saatten sonra iphone 3gs alınırmı..?
iyi geceler arkadaşlar eşimle 2 senedir içine ettiği samsung star telefonunun artık değiştirmenin zamanı geldiğinin kararını verdik ama bir türlü ne alacağımız konusunda sonuca varamadık ve sizlere danışalım dedik. şimdi öncelikle iphone 3gs ve samsung galaxy ace arasında kaldık ikiside hemen hemen aynı cihazlar hatta samsung abartmış nerdeyse iphone u aynen kopyalamış. Samsung galaxy ace yeni bir telefon olmasına rağmen 5 mp kamerasının kötü olması 3g görüntülü görüşme imkanı olmaması işlemcisinin yeteri kadar hızlı olmaması ve de flash desteğinin olmaması nedeniyle o paraları hak ettiğini düşünmüyoruz ki forumda böyle düşünüyor sanırım.
Iphone 3gs e gelincede zaten güzel ve her bayanın beğeneceği güzellikte bir telefon ama 8 gb olan modeli için sıfırına 900 tl fiyat aldık değermi yani 3gs güzel bir filmin sonu gibi yavaş yavaş bitecek gidecek illa iphone 4 almaya gerek varmı yoksa tek farkı biraz daha hızlı ve güçlü olmasımı ama sanırım 3gs olan modelde 3g görüntülü konuşma yok önde kamera yok flaşlı kamera yok ve kamera çözünürlük ve netliği iyi değil bu sorularla boğuşmaktayım her hanım dırdırı çeken arkadaş yardımcı olacaktır sanırım...
bu arada hanıma Lg Optimus diyorum ben Lg kullanmam diyor (daha önce kullanmamasına rağmen çekiniyor)
samsung galaxye baktık onada 1000tl dediler onunda şeklini beğenmedi
iphone 4 diyorum 3gs ondan çok daha güzel 4 kaba olmuş diyor
nokia ya tövbe yanaşmıyor
huawei dediğim zaman kıkır kıkır gülüyor inanmıyor öyle bir marka olduğuna espri yapıyorum sanıyor.
..... böylece gidiyor vallahi yardım lütfen......
Iphone 3gs e gelincede zaten güzel ve her bayanın beğeneceği güzellikte bir telefon ama 8 gb olan modeli için sıfırına 900 tl fiyat aldık değermi yani 3gs güzel bir filmin sonu gibi yavaş yavaş bitecek gidecek illa iphone 4 almaya gerek varmı yoksa tek farkı biraz daha hızlı ve güçlü olmasımı ama sanırım 3gs olan modelde 3g görüntülü konuşma yok önde kamera yok flaşlı kamera yok ve kamera çözünürlük ve netliği iyi değil bu sorularla boğuşmaktayım her hanım dırdırı çeken arkadaş yardımcı olacaktır sanırım...

bu arada hanıma Lg Optimus diyorum ben Lg kullanmam diyor (daha önce kullanmamasına rağmen çekiniyor)
samsung galaxye baktık onada 1000tl dediler onunda şeklini beğenmedi
iphone 4 diyorum 3gs ondan çok daha güzel 4 kaba olmuş diyor
nokia ya tövbe yanaşmıyor
huawei dediğim zaman kıkır kıkır gülüyor inanmıyor öyle bir marka olduğuna espri yapıyorum sanıyor.
..... böylece gidiyor vallahi yardım lütfen......

kısıtlama bana ters.