8 ay kullandığım c7yi dayanamayıp sattım.nokia'ya elveda.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
5 aydan daha kisa surede sunulan bi guncelleme den ne gibi bi gelisme bekliyorsunuz anlamadim.. Yalan yanlis tarihleryuznden boyle stresliyiz

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
gelen geçen bi tarih yumurtladı sonra böyle oldu işte.yarın için tarih verildi bakalım...

mesut1979

Üye
5 aydan daha kisa surede sunulan bi guncelleme den ne gibi bi gelisme bekliyorsunuz anlamadim.. Yalan yanlis tarihleryuznden boyle stresliyiz

slm,ne 5 ayi arkadas 8 aydir beklediyor insanlari normalinde bu güncelleme 2011 in ilk ceyreginin basinda cikacakti yani ocak -subat arasi,elop geldi isin icine iyice etti uzattikca uzatti.

suat1111

suat1111

Üye
bende ipohone5 alıcam

• Beğen
Tepkiler: Utku
PriZm

PriZm

Üye
Bence İphone extra paradan başka birşey değil. Galaxy 2 çok daha iyi ondanda alabiirsiniz.

iphone inceledim ben böyle eksikli rezil bir telefon görmedim.

ayarlar menüsü ayarlanıcak çok az şey var.
Bluetooth ile başka birisine birşey yollanmıyor/alınmıyor.
ve daha birsürü eksik özellik

kesinlikle o parayı haketmiyor(İphone 4 için konuşuyorum)

Utku

Utku

Üye
Bence İphone extra paradan başka birşey değil. Galaxy 2 çok daha iyi ondanda alabiirsiniz.

iphone inceledim ben böyle eksikli rezil bir telefon görmedim.

ayarlar menüsü ayarlanıcak çok az şey var.
Bluetooth ile başka birisine birşey yollanmıyor/alınmıyor.
ve daha birsürü eksik özellik

kesinlikle o parayı haketmiyor(İphone 4 için konuşuyorum)
Haklı olabilirsin ama iphone a çıkan oyunlar ne olacak

PriZm

PriZm

Üye
Haklı olabilirsin ama iphone a çıkan oyunlar ne olacak

Daha önce kızmıştın ama gene söylüyorum:ehe:d:

O fiyata oyun oynayacaksan adam gibi PC kurabilirsin.
Veya Laptopta alabilirsin
veya PS:ehe

nonamex

Üye
  • Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Bence iyi etmişsin satmakla :)

PriZm

PriZm

Üye
Foto cekmek icin n8 almayalim foto makinesi alalim o vakit ?

Eğer herşeyin ayrı olmasını isteyen varsa zaten öyle yapar:oke:

Telefon oyun cihazı değildir.Kamera olabilir ama oyun oynayacaksan Bir PSP alırsın bütüngün oynarsın

----------Eklendi @ 11:37:42 ---------- Yazıldı @ 11:36:31 ----------

bu arada konu gene yönünden saptı birazdan kilit gelir :locked:

nonamex

Üye
Eğer herşeyin ayrı olmasını isteyen varsa zaten öyle yapar:oke:

Telefon oyun cihazı değildir.Kamera olabilir ama oyun oynayacaksan Bir PSP alırsın bütüngün oynarsın

----------Eklendi @ 11:37:42 ---------- Yazıldı @ 11:36:31 ----------

bu arada konu gene yönünden saptı birazdan kilit gelir :locked:

Bencede telefonda kamera olmazişte , 1100 liraya profesyonel makine alınır |-)

PriZm

PriZm

Üye
:hmmm:dry::kotu:

_ardaa

_ardaa

Üye
Bencede telefonda kamera olmazişte , 1100 liraya profesyonel makine alınır |-)

oyun için telefon olmaz dediğimizde neden olmasın ama oyun için Symbian değil Android alınır diyenler şimdi kamera için telefon alınmaz diyor:hmmm

mcnpl4

mcnpl4

Üye
konusmak icin ev telefonu mesajlasmak icin faks makinesi alin o zaman.p iyi bi akilli telefon mobilken eglence ve is ihtiyaclarini karsilamali. Super kalite oyunlari da eve gidince ooynarsin artik:)

yakamozkurdu

Üye
Gidersin Samsung, Sony, HTC falan alırsın 1 ay sonra fiyatı ortalama %15 düşer 1 yıl sonra da fiyat neredeyse %40'lara düşer ve telefon tedavülden kalkar. Gidersin yukarıdaki telefonları alırsın, şarjı 1 gün zar zor gider.
Gidersin Nokia alırsın, telefonun uzun zaman değerini korur. Muadillerinden 2.eli daha yüksektir. Pahalı bir telefonu alırsın 2.eli yarı yarıya gider, Nokia alırsın %75 kendi maliyetini korur, %25 zarar eder (tabi kötü kullanılmamışsa).
Nokia alırsın şarjı 3 gün rahat gider, o kadar konuşma ve internete rağmen. Ötekiler seni günün ortasında yarı yolda bırakır.
Gider pahalı telefonlar alır kendine gerekli en fazla 100 uygulama yüklersin, 270.000 uygulama içinden. Nokia alırsın yine 100 uygulama yüklersin 45.000 uygulama içinden...
İyi ki satmışsınız C7'nizi, yeni alıcısının memnun kalacağından emin olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN ve uribaju
mcnpl4

mcnpl4

Üye
duracell reklami sandim:tebessüm:

bkurtulus

bkurtulus

Üye
İnşallah Anna gelince iyi olacak, ama asıl Belle çok iyi gözüküyor. Keşke az bekleseydin.

uribaju

uribaju

Üye
c7 belle ile süper olacak ama satmış arkadaş yapacak birşey yok..

nonamex

Üye
oyun için telefon olmaz dediğimizde neden olmasın ama oyun için Symbian değil Android alınır diyenler şimdi kamera için telefon alınmaz diyor:hmmm

Arkadaşa kendi mantığından cevap yazdım. Bir telefondan kamera ve oyun performansı beklemek mantıklıdır bence. Yoksa mobil sistemler için o kadar oyun boşa yazılmadı herhalde..

----------Eklendi @ 18:11:13 ---------- Yazıldı @ 18:06:35 ----------

Gidersin Samsung, Sony, HTC falan alırsın 1 ay sonra fiyatı ortalama %15 düşer 1 yıl sonra da fiyat neredeyse %40'lara düşer ve telefon tedavülden kalkar. Gidersin yukarıdaki telefonları alırsın, şarjı 1 gün zar zor gider.
Gidersin Nokia alırsın, telefonun uzun zaman değerini korur. Muadillerinden 2.eli daha yüksektir. Pahalı bir telefonu alırsın 2.eli yarı yarıya gider, Nokia alırsın %75 kendi maliyetini korur, %25 zarar eder (tabi kötü kullanılmamışsa).
Nokia alırsın şarjı 3 gün rahat gider, o kadar konuşma ve internete rağmen. Ötekiler seni günün ortasında yarı yolda bırakır.
Gider pahalı telefonlar alır kendine gerekli en fazla 100 uygulama yüklersin, 270.000 uygulama içinden. Nokia alırsın yine 100 uygulama yüklersin 45.000 uygulama içinden...
İyi ki satmışsınız C7'nizi, yeni alıcısının memnun kalacağından emin olabilirsiniz.

Telefonumu ticaret amaçlı almıyorum. İşime yaradığı sürece kullanırım. Zaten çoğu cihaz değer kaybetmiyor artık..

Telefon satılmıyor diye zaten market uygulaması kapanıyor, internete giremez hale geliyor , oyun oynatmıyor zaten.. N8'in şarjı 1.5 gün gidiyordu, 5800 kullanırkende, şimdiki yeni cihazımdada.. Dokunmatiklerin hepsi şarj konusunda sıkıntılı..

Gider en kaliteli Nokia'dan ucuz bir telefon alırım. 270 bin uygulama içerisinden 100 tane HD oyun + kaliteli program karışımı yüklerim Nokia'ya 45 bin tane yazılım içerisinden 10-15 kaliteli hd oyun ya çıkar ya çıkmaz geriye bir sürü kıytırık java oyun, özensiz yazılmış yavaş çalışan bir sürü program yüklerim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...