8 ay kullandığım c7yi dayanamayıp sattım.nokia'ya elveda.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-omer-

-omer-

Üye
yok be o kadar olmaz bu sefer :D

Türe

Türe

Üye
valla inşallah en kısa sürede gelir :oke: özellikle belle yi çok merak ediyorum tabi o da gelirse :d:

mesut1979

Üye
slm,asli varsa internette okudugum haberlere göre belle yi hemen annanin arkasina cikaracaklarmis bu durumun asli olabilir cünkü son 2 haftadir heryerde belle videolari yayinlanmaya basladilar.

Kedi Yavrusu

Üye

Ultrayer banlanıyor sen girmeye başlıyorsun, ne büyük tesadüf. Birebir onun gibi yazıyor, onun takıldığı bölümlerde takılıyorsun. Ne büyük tesadüf!
Evet, modlar gayet adil davranıyor beğenmezsen girmezsin siteye. Gerekli görürse o konuyu da kitleyebilir bunu da. Bir problemin varsa konuşursun modlarla.

senin gibi 1-2 kişinin şüphesi üzerine yediğim süresiz ban üzerine modlarla görüştüm zaten. ultrayer6 olmadığımı onlar da biliyorlar, banımı açtılar. ve emin ol, senin düşünce tarzınla gitseydik ultrayer6 gibi birinin banlanmasının ardından gelen tüm üyelerin de şüphelenerek banlanması gerekirdi.

ha peki neden ben ultrayer6 ile karıştırılıyorum.

bir zamanlar samimiydik. sonra kavga çıktı görüşmedik vs. o samimilik dönemimizde birbirimize şifremizi dahi vermiştik. sonradan küstük şifreleri değiştirdik o ayrı mesele, ip testlerinde ip numaralarımızın aynı çıkması da ayrı mesele. ama şuanda benim ip numaram 88.236******** ama onun ip adresi 192 ile başlıyordu tam hatırlayamam nerden hatırlayım ama sonuçlar böyle çıkmıştı ben ultrayer6 değilim banım da açıldı. sahte üyelik denip kilitlenen süresiz banım.

sizi inandırmak için ne yapabilirim bilmiyorum. ama çok da önemli değil benim için.

one2one2

one2one2

Üye
yılbaşında kullanmaya başladım,sistem olarak fena değildi.ufak tefek eksikliği her telefonda olduğu gibi mevcuttu. en büyük kötülüğü stabil değil. bir gün çalışan uygulama ertesi gün çalışacak garantisi vermiyordu. en büyük soğuma sebebi olarak bunu gördüm,neyse dedik anna çıkacak bekleyelim temmuz olsun gün doğmadn neler doğar. temmuz geldi geçti , agustos bekleyelim dedik,yarıladık ne gelen var ne giden yeter artık diyip kronik çatlaklı c7 imi 550 gibi bir rakama okuttum.

hayatımda 2-3 kısa maceralı modeller haricinde nokia harici tel kullanmayan biri olarak nokia artık almam , aldırmam. nokia malesef gün geçtikçe kan kaybediyor ve böylede devam edecektir eminim. bu bölümü çok takip ederdim,sizlere kolaylıklar ve sabırlar diliyorum.

iyi geceler,herşey gönlünüzce olsun.
bercede :yurubirgun bu cumlelerin aynisini bende kurucam copy paste yaparim artik :)

ozgunb

ozgunb

Üye
Symbian mı? Tövbe ettim. Artık androidle yola devam.

• Beğen
Tepkiler: nonamex
PriZm

PriZm

Üye
Androidin Tek artısı uygulama zenginliği. yakında Belle ile Uygulamalar çoğalacak diye umuyorum.(QT tabanlı olduğu için):hmmm

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye
senin gibi 1-2 kişinin şüphesi üzerine yediğim süresiz ban üzerine modlarla görüştüm zaten. ultrayer6 olmadığımı onlar da biliyorlar, banımı açtılar. ve emin ol, senin düşünce tarzınla gitseydik ultrayer6 gibi birinin banlanmasının ardından gelen tüm üyelerin de şüphelenerek banlanması gerekirdi.

ha peki neden ben ultrayer6 ile karıştırılıyorum.

bir zamanlar samimiydik. sonra kavga çıktı görüşmedik vs. o samimilik dönemimizde birbirimize şifremizi dahi vermiştik. sonradan küstük şifreleri değiştirdik o ayrı mesele, ip testlerinde ip numaralarımızın aynı çıkması da ayrı mesele. ama şuanda benim ip numaram 88.236******** ama onun ip adresi 192 ile başlıyordu tam hatırlayamam nerden hatırlayım ama sonuçlar böyle çıkmıştı ben ultrayer6 değilim banım da açıldı. sahte üyelik denip kilitlenen süresiz banım.

sizi inandırmak için ne yapabilirim bilmiyorum. ama çok da önemli değil benim için.

tamam inandım uzatmaya gerek yok. :oke:

ozggurr

ozggurr

Üye
Ultrayer6 neden banlandi ki, ben cok uzun zamandir takip edemedim forumu, zaten atmosferi bile degismis, insanlar daha gergin geldi bana.. ozellikle de pRime ;) Iyisin degil mi pRime, hersey yolundadir insallah...

PriZm

PriZm

Üye
Adam belliki Android vs Symbian olaylarından sıkılmış gerginleşmiş:hmmm

u_cosar

u_cosar

Üye
sağlık olsun

pRime.

pRime.

Üye
Ultrayer6 neden banlandi ki, ben cok uzun zamandir takip edemedim forumu, zaten atmosferi bile degismis, insanlar daha gergin geldi bana.. ozellikle de pRime ;) Iyisin degil mi pRime, hersey yolundadir insallah...
iyiyim, bu aralar birileri bizi fan yapıyor ona kızıyorum sadece...

uribaju

uribaju

Üye
her inisin bir cikisi vardir.

ozggurr

ozggurr

Üye
Kendi parami kazanmaya basladigimdan beri kendi tercihim olarak hep Nokia kullandim ve kendi paramla kendim bir telefon tercih edeceksem bundan sonra da Nokia tercih edecegim.

----------Eklendi @ 22:21:52 ---------- Yazıldı @ 22:19:14 ----------

iyiyim, bu aralar birileri bizi fan yapıyor ona kızıyorum sadece...

"fan" olan kizmaz ki ya hem serinler hem serinletir, belli ki fan degilsin ki kiziyorsun iste :) hep iyi ol iyi, senden cok sey daha ogrenecek forum takipcileri...

Cin'den saygilar, sevgiler..

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve ~N.A.W.Y~

Kedi Yavrusu

Üye
Kendi parami kazanmaya basladigimdan beri kendi tercihim olarak hep Nokia kullandim ve kendi paramla kendim bir telefon tercih edeceksem bundan sonra da Nokia tercih edecegim.

----------Eklendi @ 22:21:52 ---------- Yazıldı @ 22:19:14 ----------

"fan" olan kizmaz ki ya hem serinler hem serinletir, belli ki fan degilsin ki kiziyorsun iste :) hep iyi ol iyi, senden cok sey daha ogrenecek forum takipcileri...

Cin'den saygilar, sevgiler..

abi nokia n9'a ne diyorsun peki?

nfc
usb otg
fm transmitter
1 gb ram
16-64 gb bellek
1 ghz işlemci
meego işletim sistemi
emülatörsüz android uygulamalarını açma
en güçlü multitasking
pc google chrome'dan sonra en iyi web tarayıcı (mobil alanda birinci)
200 uygulama açıkken dahi teklemeyen stabilite
vs.

slant1111

slant1111

Üye
undertaker 5 ay beklenr mi hc ? Nokia cok bekletyor bi gùncelleme bu kadar bekletlmez bıktıryorlar insanı !

cabal21

cabal21

Üye
gidene dur diyemem giden gitmiştir zaten.

senin burda bu konu açmandaki amaç tamamen nokia ' yi kötülemek başka hiç birşey değil. neymiş nokia ya veda.

bırakın nokia'ı karalamayı kullandığın iphone daha mı iyi olduğunu zannediyorsun

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Quaresma53

Quaresma53

Üye
ya hey allahm knunun sacmalgna bak bende ayni telfnu kullanyorum hcbi sknti yok bu knu gercekten nokiayi karalamaktan baska bsey degil nokia km ne derse desin hep en iyidir hepte oyle kalcak yok samsung yok apple daha dun ciktilar onlarn saglgndan kmin hberi var ki

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...