saruman_me
Üye
Keşke bekleseydin Annayı.ortalama 5 ay sonrada Belle çıkacaktı Android seviyesine gelecekti Symbian.
neyse olan olmuş.

Ultrayer banlanıyor sen girmeye başlıyorsun, ne büyük tesadüf. Birebir onun gibi yazıyor, onun takıldığı bölümlerde takılıyorsun. Ne büyük tesadüf!
Evet, modlar gayet adil davranıyor beğenmezsen girmezsin siteye. Gerekli görürse o konuyu da kitleyebilir bunu da. Bir problemin varsa konuşursun modlarla.
bercedeyılbaşında kullanmaya başladım,sistem olarak fena değildi.ufak tefek eksikliği her telefonda olduğu gibi mevcuttu. en büyük kötülüğü stabil değil. bir gün çalışan uygulama ertesi gün çalışacak garantisi vermiyordu. en büyük soğuma sebebi olarak bunu gördüm,neyse dedik anna çıkacak bekleyelim temmuz olsun gün doğmadn neler doğar. temmuz geldi geçti , agustos bekleyelim dedik,yarıladık ne gelen var ne giden yeter artık diyip kronik çatlaklı c7 imi 550 gibi bir rakama okuttum.
hayatımda 2-3 kısa maceralı modeller haricinde nokia harici tel kullanmayan biri olarak nokia artık almam , aldırmam. nokia malesef gün geçtikçe kan kaybediyor ve böylede devam edecektir eminim. bu bölümü çok takip ederdim,sizlere kolaylıklar ve sabırlar diliyorum.
iyi geceler,herşey gönlünüzce olsun.
birgun bu cumlelerin aynisini bende kurucam copy paste yaparim artik 
senin gibi 1-2 kişinin şüphesi üzerine yediğim süresiz ban üzerine modlarla görüştüm zaten. ultrayer6 olmadığımı onlar da biliyorlar, banımı açtılar. ve emin ol, senin düşünce tarzınla gitseydik ultrayer6 gibi birinin banlanmasının ardından gelen tüm üyelerin de şüphelenerek banlanması gerekirdi.
ha peki neden ben ultrayer6 ile karıştırılıyorum.
bir zamanlar samimiydik. sonra kavga çıktı görüşmedik vs. o samimilik dönemimizde birbirimize şifremizi dahi vermiştik. sonradan küstük şifreleri değiştirdik o ayrı mesele, ip testlerinde ip numaralarımızın aynı çıkması da ayrı mesele. ama şuanda benim ip numaram 88.236******** ama onun ip adresi 192 ile başlıyordu tam hatırlayamam nerden hatırlayım ama sonuçlar böyle çıkmıştı ben ultrayer6 değilim banım da açıldı. sahte üyelik denip kilitlenen süresiz banım.
sizi inandırmak için ne yapabilirim bilmiyorum. ama çok da önemli değil benim için.

iyiyim, bu aralar birileri bizi fan yapıyor ona kızıyorum sadece...Ultrayer6 neden banlandi ki, ben cok uzun zamandir takip edemedim forumu, zaten atmosferi bile degismis, insanlar daha gergin geldi bana.. ozellikle de pRimeIyisin degil mi pRime, hersey yolundadir insallah...
iyiyim, bu aralar birileri bizi fan yapıyor ona kızıyorum sadece...
hep iyi ol iyi, senden cok sey daha ogrenecek forum takipcileri...Kendi parami kazanmaya basladigimdan beri kendi tercihim olarak hep Nokia kullandim ve kendi paramla kendim bir telefon tercih edeceksem bundan sonra da Nokia tercih edecegim.
----------Eklendi @ 22:21:52 ---------- Yazıldı @ 22:19:14 ----------
"fan" olan kizmaz ki ya hem serinler hem serinletir, belli ki fan degilsin ki kiziyorsun istehep iyi ol iyi, senden cok sey daha ogrenecek forum takipcileri...
Cin'den saygilar, sevgiler..