PriZm
Üye
undertaker 5 ay beklenr mi hc ? Nokia cok bekletyor bi gùncelleme bu kadar bekletlmez bıktıryorlar insanı !
Yaw ya bütün forum çok sabırsız yada ben cok sabırlıyım

undertaker 5 ay beklenr mi hc ? Nokia cok bekletyor bi gùncelleme bu kadar bekletlmez bıktıryorlar insanı !

5 aydan daha kisa surede sunulan bi guncelleme den ne gibi bi gelisme bekliyorsunuz anlamadim.. Yalan yanlis tarihleryuznden boyle stresliyiz
Haklı olabilirsin ama iphone a çıkan oyunlar ne olacakBence İphone extra paradan başka birşey değil. Galaxy 2 çok daha iyi ondanda alabiirsiniz.
iphone inceledim ben böyle eksikli rezil bir telefon görmedim.
ayarlar menüsü ayarlanıcak çok az şey var.
Bluetooth ile başka birisine birşey yollanmıyor/alınmıyor.
ve daha birsürü eksik özellik
kesinlikle o parayı haketmiyor(İphone 4 için konuşuyorum)
Haklı olabilirsin ama iphone a çıkan oyunlar ne olacak

Daha önce kızmıştın ama gene söylüyorum
O fiyata oyun oynayacaksan adam gibi PC kurabilirsin.
Veya Laptopta alabilirsin
veya PS![]()
Foto cekmek icin n8 almayalim foto makinesi alalim o vakit ?

Eğer herşeyin ayrı olmasını isteyen varsa zaten öyle yapar
Telefon oyun cihazı değildir.Kamera olabilir ama oyun oynayacaksan Bir PSP alırsın bütüngün oynarsın
----------Eklendi @ 11:37:42 ---------- Yazıldı @ 11:36:31 ----------
bu arada konu gene yönünden saptı birazdan kilit gelir![]()

Bencede telefonda kamera olmazişte , 1100 liraya profesyonel makine alınır![]()

oyun için telefon olmaz dediğimizde neden olmasın ama oyun için Symbian değil Android alınır diyenler şimdi kamera için telefon alınmaz diyor![]()
Gidersin Samsung, Sony, HTC falan alırsın 1 ay sonra fiyatı ortalama %15 düşer 1 yıl sonra da fiyat neredeyse %40'lara düşer ve telefon tedavülden kalkar. Gidersin yukarıdaki telefonları alırsın, şarjı 1 gün zar zor gider.
Gidersin Nokia alırsın, telefonun uzun zaman değerini korur. Muadillerinden 2.eli daha yüksektir. Pahalı bir telefonu alırsın 2.eli yarı yarıya gider, Nokia alırsın %75 kendi maliyetini korur, %25 zarar eder (tabi kötü kullanılmamışsa).
Nokia alırsın şarjı 3 gün rahat gider, o kadar konuşma ve internete rağmen. Ötekiler seni günün ortasında yarı yolda bırakır.
Gider pahalı telefonlar alır kendine gerekli en fazla 100 uygulama yüklersin, 270.000 uygulama içinden. Nokia alırsın yine 100 uygulama yüklersin 45.000 uygulama içinden...
İyi ki satmışsınız C7'nizi, yeni alıcısının memnun kalacağından emin olabilirsiniz.