8 ay kullandığım c7yi dayanamayıp sattım.nokia'ya elveda.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
    Konu Sahibi
8 ay kullandığım c7yi dayanamayıp sattım.nokia'ya elveda.
yılbaşında kullanmaya başladım,sistem olarak fena değildi.ufak tefek eksikliği her telefonda olduğu gibi mevcuttu. en büyük kötülüğü stabil değil. bir gün çalışan uygulama ertesi gün çalışacak garantisi vermiyordu. en büyük soğuma sebebi olarak bunu gördüm,neyse dedik anna çıkacak bekleyelim temmuz olsun gün doğmadn neler doğar. temmuz geldi geçti , agustos bekleyelim dedik,yarıladık ne gelen var ne giden yeter artık diyip kronik çatlaklı c7 imi 550 gibi bir rakama okuttum.

hayatımda 2-3 kısa maceralı modeller haricinde nokia harici tel kullanmayan biri olarak nokia artık almam , aldırmam. nokia malesef gün geçtikçe kan kaybediyor ve böylede devam edecektir eminim. bu bölümü çok takip ederdim,sizlere kolaylıklar ve sabırlar diliyorum.

iyi geceler,herşey gönlünüzce olsun.

PriZm

PriZm

Üye
Keşke bekleseydin Annayı.ortalama 5 ay sonrada Belle çıkacaktı Android seviyesine gelecekti Symbian.

neyse olan olmuş.

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen bekleseydin neyse canın saq olsun :D

nonamex

Üye
Nokia bile Symbian'ı artık başka firmaya(Accenture) devretmişken iyi yapmışsınız.

• Beğen
Tepkiler: aagkn ve mesut1979
PriZm

PriZm

Üye
:hmmmBelli olmaz.:hmmm

mcnpl4

mcnpl4

Üye
accenture un yapma amacli kendini gosterir belki ama buyuk gelismeler olmicak. Suanki planlara sadik kalincak buyuk olcude

futbol123

futbol123

Üye
şu anna güncellemeside bir cıkmadı gitti

Kedi Yavrusu

Üye
konu kilitlenir. çünkü bizim adil (!) modlarımız iyimser konuları üstte tutarken, kötümser konulardan hiç haz etmezler, derhal kilitlerler. asla eleştiriye açık değillerdir. ellerindeki telefonları da en iyisi zannederler. c6-01 'in bile en iyisi olduğunu düşünenler var. üstelik sırf birkaç kişi benim ultrayer6 olduğumdan şüphelendi diye de hemen banlarlar. çünkü fırsat kollarlar. eee sonuç olarak bu konunun sağlam kalacağından şüpheliyim.

• Beğen
Tepkiler: -omer-
SilentOne

SilentOne

Üye
bu konu kitlensin kitmlenmesi nolucakkki sanki

muratsert

muratsert

Üye
eline sağlık iyi etmişsin bende satacam tabi aıcı çıkarsa :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
uribaju

uribaju

Üye
c7 satilirmi ya ben satmaya kiyamam :ehe neyse h.o yinede sanirim senin beklentilerin asiri bir n9 isini gorur senin..

seyfipasa

seyfipasa

Üye
beyler idare edin daha neler neler cıkacak ama bir daha telefon alırsanız iphone alın şaşmayın..

KO9

KO9

Üye
kronik çatlak yüzünden satmadın umarım o çatlak için ücretsiz kasa değişimi yapıldığını yazmıştım daha önce... Valla diğer tellefonlar nasıl bilmem ama C7 gibi şık bi tellefonu bırakmak için erken davranmışsın bence :) Annayı göreydin bari :)

pRime.

pRime.

Üye
konu kilitlenir. çünkü bizim adil (!) modlarımız iyimser konuları üstte tutarken, kötümser konulardan hiç haz etmezler, derhal kilitlerler. asla eleştiriye açık değillerdir. ellerindeki telefonları da en iyisi zannederler. c6-01 'in bile en iyisi olduğunu düşünenler var. üstelik sırf birkaç kişi benim ultrayer6 olduğumdan şüphelendi diye de hemen banlarlar. çünkü fırsat kollarlar. eee sonuç olarak bu konunun sağlam kalacağından şüpheliyim.

Ultrayer banlanıyor sen girmeye başlıyorsun, ne büyük tesadüf. Birebir onun gibi yazıyor, onun takıldığı bölümlerde takılıyorsun. Ne büyük tesadüf!
Evet, modlar gayet adil davranıyor beğenmezsen girmezsin siteye. Gerekli görürse o konuyu da kitleyebilir bunu da. Bir problemin varsa konuşursun modlarla.

Utku

Utku

Üye
iyi yapmışsın bende iphone 5 çıkınca büyük ihtimalle satıp iphone 5 alırım

• Beğen
Tepkiler: suat1111
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Hayırlı Olsun ...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ii yapmssn kardes wala |-) :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...