elektronikmüh
Üye
8 ay kullandığım c7yi dayanamayıp sattım.nokia'ya elveda.
yılbaşında kullanmaya başladım,sistem olarak fena değildi.ufak tefek eksikliği her telefonda olduğu gibi mevcuttu. en büyük kötülüğü stabil değil. bir gün çalışan uygulama ertesi gün çalışacak garantisi vermiyordu. en büyük soğuma sebebi olarak bunu gördüm,neyse dedik anna çıkacak bekleyelim temmuz olsun gün doğmadn neler doğar. temmuz geldi geçti , agustos bekleyelim dedik,yarıladık ne gelen var ne giden yeter artık diyip kronik çatlaklı c7 imi 550 gibi bir rakama okuttum.
hayatımda 2-3 kısa maceralı modeller haricinde nokia harici tel kullanmayan biri olarak nokia artık almam , aldırmam. nokia malesef gün geçtikçe kan kaybediyor ve böylede devam edecektir eminim. bu bölümü çok takip ederdim,sizlere kolaylıklar ve sabırlar diliyorum.
iyi geceler,herşey gönlünüzce olsun.
hayatımda 2-3 kısa maceralı modeller haricinde nokia harici tel kullanmayan biri olarak nokia artık almam , aldırmam. nokia malesef gün geçtikçe kan kaybediyor ve böylede devam edecektir eminim. bu bölümü çok takip ederdim,sizlere kolaylıklar ve sabırlar diliyorum.
iyi geceler,herşey gönlünüzce olsun.

Belli olmaz.
neyse h.o yinede sanirim senin beklentilerin asiri bir n9 isini gorur senin..