galaxy gio aldım birkaç sorum var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bladerock27

Bladerock27

Üye
    Konu Sahibi
galaxy gio aldım birkaç sorum var.
Ilk sorum qwerty klavyede ı yok. İkinci sorum telefon angry birds felan oynarken kasiyor ram kullanımı az olmasına ragmen cpu kullanımı %75 felan geliyor bu sorunları nasıl çözerim ve bu telefonun wap ayarlarını nasıl yapacam birde bu durduk yere internete baglaniyor bunu nasil cozecem son olarak bu telefona önerecegıniz tarayıcı var mi bu sorularımı cevaplarsanız cok mutlu olurum

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Galaxy Gio'nun Ram belleği malesef düşük; bu nedenle oyun direkt ana smartphone CPU'sunu kullanıyor olabilir. Tarayıcı olarak Android 2.2 Froyo uyumlu Opera Mobile var ücretsiz indirebilirsin Google Market üzerinden. Wap ayarlarını da settings kısmında wap bağlantısını inaktif ederek düzenleyebilirsin gibime geliyor. :oke:

Bladerock27

Bladerock27

Üye
    Konu Sahibi
başka bilen yok mu?

lcax31

Üye
dolphin güzel ben dolphin kullanıyorum memnunum ve bende angry birds falan kasmıyo kardeşim =S

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben de dolphin öneririm.:oke:

log1n

log1n

Üye
dolphin :disko:

Bladerock27

Bladerock27

Üye
    Konu Sahibi
bende niye kasıyor olabilir angry birds? telefonu teknosadan aldım bir sorunu yok gibi duruyor. görev yöneticisinden baktığımda cpuyu %80 görüyor. birde bu qwerty klavyede ı harfi ve Türkçe karakterler yok bunu nasıl halledecem son olarak markette yepyeni uygulamalara girdiğimde market 'beklenmedik bir hava oldu' diyip kapatıyor. bu problemleri nasıl çözeceğimi söylerseniz çok mutlu olurum

halila_orak

Üye
su kapanma olayı bende de oldu internete giriom miniclip mesela giriom telefon bi kaç defa titrio sonra kapanio tarayıcı :off:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bende niye kasıyor olabilir angry birds? telefonu teknosadan aldım bir sorunu yok gibi duruyor. görev yöneticisinden baktığımda cpuyu %80 görüyor. birde bu qwerty klavyede ı harfi ve Türkçe karakterler yok bunu nasıl halledecem son olarak markette yepyeni uygulamalara girdiğimde market 'beklenmedik bir hava oldu' diyip kapatıyor. bu problemleri nasıl çözeceğimi söylerseniz çok mutlu olurum

market için root ya da rom. Tam hatırlayamıyorum.

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeşim kendi kendine internete bağlanıyor demişsin eğer eposta alimin açıksa o yüzden internete bağlanıyor olabilir oyun oynarken de eğer arka planda büyük bi program açıksa kasma olabilir bak forumlarda semih61 diye bir kullanıcı var gio yu ona sor o sana daha açıklayıcı cevaplar verebilir

• Beğen
Tepkiler: cCc Maxcı cCc
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
kardeşim kendi kendine internete bağlanıyor demişsin eğer eposta alimin açıksa o yüzden internete bağlanıyor olabilir oyun oynarken de eğer arka planda büyük bi program açıksa kasma olabilir bak forumlarda semih61 diye bir kullanıcı var gio yu ona sor o sana daha açıklayıcı cevaplar verebilir
+1 :oke:

__xXx__

__xXx__

Üye
pardon kullanıcının adı 61semih miş

nonamex

Üye
i'ye basılı tutun ı çıkar, s'ye basılı tutun ş çıkar vs vs klavye için..

61semih

61semih

Üye
i'ye basılı tutun ı çıkar, s'ye basılı tutun ş çıkar vs vs klavye için..

ek olarak anrgy birds in reklamlı oyunları kasıyor haklısın.reklamsızını bulabılırsen onu tercıh et oyun oynarken ınternet uzerınden baglanıyor kasıyor ınternet kapalıysa baglanmaya calısıyor kasıyor sınır bozucu.tarayıcı olarak en hızlısı opera 10 fakat ben flash destegınden dolayı skyfire kullanıyorum puffin tam flash destegı sunuyor ama vıdeolarda kasıyor o yuzden cok kullanıslı bulmadım.ınternete zırt bırt baglanmasın dıye yapacagın ıslemler soyle
ayarlar>kablosuz ve ağ aylarları>mobil ağlar>dan paket verı kullanımını ve veri dolasımı nı pasıf hale getir + olarak sadece 2g ağlarını kullanıda pasıfe getır.bende boyle wifi haricinde istesende ınternete baglanamıyor.bu ayarları degıstırmedıgın surece.faturalı hatlarda bunu tercıh edın sınırsız paketınız yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt