Nokia N8 görüntüsü bozuk mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 görüntüsü bozuk mu
Merhaba, N8 telefon alalı 2 gün oluyor. videosunu çizgi çizgi ve kalitesiz çekiyor. acaba izlerken düzelir mi diye pc ye attım ama pc de de kötü çıkıyor. ayrıca telefon üzerinden video izlediğimde özellikle siyah renkli, karanlık ve kırmızı renkli alanlarda götüntü çok kalitesiz pixel pixel görünüyor.

acaba n8'in kalitesi bu mu yoksa telefonu ayıplı mal diye geri götürmeli miyim?

teşekkürler

fireman87

fireman87

Üye
Sanmıyorum n8'de öyle bişey olucağını ama sana istisnalen olmus olabilir, bi servise götürmen yararlı olur.

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
başka fikri olan

_ardaa

_ardaa

Üye
öyle bir durum yok eğer kamera üzerinde ki koruyucu jelatini çıkardıysan ve ona rağmen bozuk çekiyorsa servise ver, çünkü 720p HD cam gibi video çekiyor n8.

technoshark

technoshark

Üye
ölü pixeller belki oluşmuştur, öncelikle yeni aldığın için ayarlamalarını kontrol et bakalım kamera çekim kalitesini felan ? olmadı fabrika ayarlarına dönersin.. baktın yine olmadı götür teknik servisine onlar uğraşsın.

SilentOne

SilentOne

Üye
kameradaki jelatini çıkart sonra kamera ayalarına bak sonra olmadımı servise ver

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
bakın, öncelikle arkadaki jelatini çıkardım.

ışıklı ortamda video çekerken sorun yok ama, hafif kapalı bir odada, loş ışıkta ve gece çekim yaparken, inanılmaz şekilde çizgiler oluşuyor. internetten n8 ile çekilmiş gece çekimlerine baktım, o videolar n8 se benimki vga gibi çekiyor. aşırı miktarda yatay çizgiler var.

diğer taraftan video playerdan video izlerken yine oldukça canlı izleniyor ancak karanlık ve loş sahnelerde, siyah rengin bol olduğu yerlerde, resmen pixelller bozuluyor - görüntü saçmalıyor.

Servise vermem saçma olur daha 3 günlük, sorunun çözümünü biliyor musunuz? olmadı ayıplı maldan yenisini isticem

nonamex

Üye
Telefonunuzda sorun var.

_ardaa

_ardaa

Üye
O pikselleri ve çizgileri screenshot alıp buraya koyabilirsen daha net anlaşılır, bazı videolar da ekranın siyah yani karanlık olan yerlerin de bazen bende de pixeller çıkıyor onu sebebi ekran değil videodur(codec, convert vb) ama dediğim gibi screenshot alabilirsen daha iyi olur.

Ocean258

Ocean258

Üye
kamerasında bı sıkıntı var servıse ver hıc ugrasma hocam..

61semih

61semih

Üye
:emoamca:

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
dfghzsdgfadfsdads

nonamex

Üye
2 videoda benim çektiğim videolara göre kalitesiz geldi :hmmm

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
başka n8 yorumcuları var mı arrkadaşlar sanırım ayıplı mal yolu gözüktü

_ardaa

_ardaa

Üye
Karanlık ortamda hiç çekim yapmadım net bir şey diyemem ama kalite pek iyi değil gibi, ama gündüz çekiminde kalite düşük gibi geldi bana daha canlı ve net olması lazımdı kamera sorunlu gibi, bu arada yazılım versiyonun kaç?

fireman87

fireman87

Üye
Bu cihazın kamerasında bi sorun olabilir.

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
kamerada sorun olduğu belli, servise gitmeden direk değiştirirler mi sizce?

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
ok tşk bir de şu var:

mesela telefona bir film attım seyrediyorum - karanlık sahnelerde götüntü çok kötü hale geliyor. ışıklı, aydınlık parlak sahnelerde sorun yok ama siyah renklerde karanlıkta falan görüntüde bariz bozulma oluyor.

sizde de var mı bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt