Nokia N8 görüntüsü bozuk mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_ardaa

_ardaa

Üye
o sorun biraz oled ekranların birde filmlerin codec, çözünürlük veya çevrilmesiyle alakalı, izlediğin filmlerin çözünürlüğü fps değerine ve bitrate değerine bak.

nonamex

Üye

Şöyle bir şey mi yaşadığınız sorun ? (Purple tint issue diye geçiyor, bazı n8lerde çok yoğunmuş)

full force

full force

Üye
ok tşk bir de şu var:

mesela telefona bir film attım seyrediyorum - karanlık sahnelerde götüntü çok kötü hale geliyor. ışıklı, aydınlık parlak sahnelerde sorun yok ama siyah renklerde karanlıkta falan görüntüde bariz bozulma oluyor.

sizde de var mı bu

bende de öyle oluyor n8 in ekranı amoled yani arka aydınlatma diye bir şey yok piksellerin kendisi yanıyor siyah pikselleri ise yakmıyor mesela tft ekranı telefonu ve n8 i karanlık bir yere götür ikisindede sim siyah bir görüntü aç n8 de siyah gözükür ama tft de arka aydınlatmanın ışığı gözükür filmlerdeki siyah sahneleri amoled ekran biraz garip gösterir

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
n8 de en başta kendiliğinden yüklenmiş 4 tane video var. bir tane disney filminin reklamı galiba. ona dikkat eder misiniz, karanlık sahnelerde sizde de siyah kısımlar göze hoş gelmeyen şekilde - bozuk gibi çıkıyor mu?

purple tint tam olarka ne olduğunu bilmediğim için cevap veremeyecğeim. bende olan şu: ekrandaki video seyrederken siyah bölgeler dengesiz görünüyor. sanki o kısımlar ıslanmış da ortası daha ıslak siyah yanları daha kuru siyah gibi, anlatabildim mi bilmiyorum :)

Kefelon

Üye
yha galiba senin telefonundaad sorun yok n8 öyle galiba :bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt