Nokia C7-00 (kullanıcı yorumu)

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hayırlı olsun arkadasım.Kesinlikle pisman olmazsın ilk izlenimi zaten sende iyi olmus ve böyle devam edecek korkma.Arada kötüleyenlere rastlayabilirsin onlar telefon kullanmayı bilmeyen tiplerdir :oke:
Fiyat dedigin gibi yüksek olmus ama garanti veren firma çok önemli herhangi bir sorunda her firma genpa veya kvk gibi sorumluluk almıyor maalesef.Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullan :evet:

Starsley

Konu Sahibi
Sağol kardeşim. :) Gerçi 2.5 ay oldu alalı :D konu hortlamış.

61semih

61semih

Üye
otofokus sadece resmin odaklanması ile ilgili bişey otofokus olmayan bir cep telefonunda elini titretmeden çekersen zaten gene en üst kaliteyi yakalarsın. C7'de fixed focus var ama ne olduğu hakkında tam olarak bir fikrim yok.

hareketlı bır nesneyı cek bakalım ne oluyor o 8 megapıxellık makınadan 3 mp lık verım alamazsın .fotograf cook ayrı bır ozellık megapıksel resım kalıtesındekı yapı yuzde 10 dur

Remil_53

Üye
C7 Kullandınmı hiç :allalla:

marutt

Üye
Arkadaşlar;
Nokia C7'yi almak istiyorum. şu an kullandığım Telefon Nokia E65. Quick office excelli programını yoğun bir şekilde kullanıyorum. fakat C7'de excell sayfası sadece görüntülenebiliyor, değişiklik yapılamıyormuş. bununla ilgili bir çözüm vamı?

kozgel

kozgel

Üye
Kozgel sana katiliorum iphone 4 e 2 milyar parayi vererek resmen hibe etmiş oluor bir çok insan parasini. iphone tasarim olarak son derece bicimsiz bir cihaz. bluetoothunu kullanamiorsun ön kamerasi var ama onunlada görüntülü görüsme yapamiyorsun. sesi hic tatmin edici deil. onca para veriorsun kamerasi 5mp üstüne cikamior. bari bi 8mp koyabilselermis genede hersey megapixel deil tabiki. herneyse iphonenun uygulamari disinda elle tutulur bir tarafi yok. ekranina güzel demisler ancak iphone 4 ü benim wavein ekraniyla karsilastirdik arkadasimla. adam wavein ekranini görûnce dişi kilitlendi. iphone a sadece markasina 1000 tl veriorsunuz dikkatinizi çekerim.
herneyse nokia c7 ye gelicek olursak kullanici şikayetleri çok fazla alanin kafasi rahat deil. isletim sistemi symbian 3 ne kadar iyidir bilemiorum ancak ben videolarina baktigimda gördügüm suydu menü arasi geçisler gene yavaş bir efekt verilebilir yada en azindan görsellige bir sey katilabilirdi. fiyati hic deilse 950 deilde 750 tlye cekilebilirdiki bence hakettigi fiyat bu. bu donanima bence bu fiyat cok bile. kullanici sikayetleri her daim olucaktir ama şu son zamanlarda kullanici sikayetlerinin nokiada tavan yaptigini unutmayalim. alirken markaya göre bir takintı icerisine girerseniz paranizla daha çok rezil olursunuz. ;)

kardeş valla ben c7 de ne bir kasma ne bir donma vb. görmedim kaç gündür kullanıyorum menü geçişleri çok hızlı oyun da yükledim rahatça oynuyorum syimbian 3 bildiğimiz syimbiandan çok daha gelişmiş bende n86 da var c7 ile kıyaslıyorumda gerçekten de c7 fark atıyo en basitinden 25 mb oyun yükledim sadece 10 saniyede yükledi aynısını n86ya yüklemeye kalksam en az 5-6 dakikada yüklerdi fark açıkça ortada ben n86 ya göre yorumlarımı yapıyorum c7 gerçekten de harika yazılım güncelledikten sonra sorun kalmıyo am yine de bir numara SAMSUNG GALAKSİ S PLUS :-)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Quick Office'in lisansını satın alman gerekiyor. Yani bazı telefonlara kısıtlamalı versiyonunu koyuyorlar. Sadece belgeleri görüntülüyor. Değişiklik yapılamıyor. Bunu gidermek için daha sonradan 50-60 tl verip lisansını alman gerekiyor. Bende c5-00 var. Benim telefonda da Quick Office sadece görüntüleme yapabiliyor. Ama ben Nokianın geçmiş yıllarda ofis dosyaları için ürettiği Office Suite 4.50 programını bulup kurdum telefona. Quick Office'i kullanmıyorum. diğeri işimi görüyor diye. Ama sen Quick Office'in lisansını alıp tam sürümünü kullanabilirsin istersen. Çözüm bu.

Arkadaşlar;
Nokia C7'yi almak istiyorum. şu an kullandığım Telefon Nokia E65. Quick office excelli programını yoğun bir şekilde kullanıyorum. fakat C7'de excell sayfası sadece görüntülenebiliyor, değişiklik yapılamıyormuş. bununla ilgili bir çözüm vamı?

44genc44

Üye
c7 modelini bulup bana söylermisiniz şu S60 şeklinde ama...

bilalkom

Üye
c7 alacam 550 tl ye sıfır nası iyimi alayımmı yoksa başka bişeymi alayım

Ocean258

Ocean258

Üye
ozellıklerıne gore fiyatı pahalı.. heleki symbian a o para ... çöpe at daha iyi ..

emreilhans

emreilhans

Üye
ocean258 arkdaşıma sonuna kadar katılıyorum . nokia alma .

05ender05

05ender05

Üye
ben 14 yaşındayım sizce bu telefonu almalımıyım? Hayır sa hangi telefonu önerirsiniz ( fiyat aralığı bu civarlarda olursa sevinirim. ) Teşekkürler.

pRime.

pRime.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 05ender05
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
ben 14 yaşındayım sizce bu telefonu almalımıyım? Hayır sa hangi telefonu önerirsiniz ( fiyat aralığı bu civarlarda olursa sevinirim. ) Teşekkürler.
Bu telefon tavsiye edilir edilmesine de, birara alanların elinde patlıyordu(yanlış anlama gerçek patlama değil) yani kilitlenme, donma ve durmadan reset atma gibi donanımsal sorunları vardı aylar önce; ama şuan durumu nedir bilemem.

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bu telefon tavsiye edilir edilmesine de, birara alanların elinde patlıyordu(yanlış anlama gerçek patlama değil) yani kilitlenme, donma ve durmadan reset atma gibi donanımsal sorunları vardı aylar önce; ama şuan durumu nedir bilemem.

artık öyle sorunlar yok. Benim arkadaşımda da vardı. Artık olmuyor. Anna ile beraber daha iyi olur :oke:

• Beğen
05ender05

05ender05

Üye
saolun :oke:

05ender05

05ender05

Üye
peki bu telefonun sesi nasıl? müzik dinlerken felan...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
peki bu telefonun sesi nasıl? müzik dinlerken felan...

Ses'ten sese fark var diyerek girivereyim konuya :ehe
Simdi telefonun sesi orta düzey ben kullanıyorum bu elemanı ve bana pek iyi gelmiyor açıkçası kalite olarak.Ama çogu telefondan da iyi klasik nokia'nın hoparlöre bakıs açısı gibi.Ama 5800,X6 gibi kaliteli degil bunlarında sesi çok yüksek degil ama kapalı bir ortamda ses harika yayılıyor ve özellikle X6'da müzik açtıgımda 1+1 hoparlörden müzik dinlermis gibi kaliteli veriyor sesi hi-fi çipi sayesinde bass veriyor telefon çünkü.
Yani gözlerini kapattıgında bilgisayardan dinlemis gibi oluyorsun.Ama C7'de telefon oldugu belli.Anla diye biraz derin anlattım :aha:
Ama telefon genel anlamda harika tavsiye ederim :alkis

fatih7178

Üye
(h)

----------Eklendi @ 19:43:03 ---------- Yazıldı @ 19:41:58 ----------

Nokia c7 nokia n8 ende daha iyi çünkü nokia c7 romu 1 gb n8 romu 512 mb rom hız kazandırır

----------Eklendi @ 19:44:33 ---------- Yazıldı @ 19:43:03 ----------

Bence nokianın fiyatına göre en iyi telefonu
30 ağustos ramazan bayramına ben bu telefonla giricem goldda 775 lira teknosada 999 gold en avantajlı market

Takipçi Satın Al

Üst Alt