Kozgel sana katiliorum iphone 4 e 2 milyar parayi vererek resmen hibe etmiş oluor bir çok insan parasini. iphone tasarim olarak son derece bicimsiz bir cihaz. bluetoothunu kullanamiorsun ön kamerasi var ama onunlada görüntülü görüsme yapamiyorsun. sesi hic tatmin edici deil. onca para veriorsun kamerasi 5mp üstüne cikamior. bari bi 8mp koyabilselermis genede hersey megapixel deil tabiki. herneyse iphonenun uygulamari disinda elle tutulur bir tarafi yok. ekranina güzel demisler ancak iphone 4 ü benim wavein ekraniyla karsilastirdik arkadasimla. adam wavein ekranini görûnce dişi kilitlendi. iphone a sadece markasina 1000 tl veriorsunuz dikkatinizi çekerim.
herneyse nokia c7 ye gelicek olursak kullanici şikayetleri çok fazla alanin kafasi rahat deil. isletim sistemi symbian 3 ne kadar iyidir bilemiorum ancak ben videolarina baktigimda gördügüm suydu menü arasi geçisler gene yavaş bir efekt verilebilir yada en azindan görsellige bir sey katilabilirdi. fiyati hic deilse 950 deilde 750 tlye cekilebilirdiki bence hakettigi fiyat bu. bu donanima bence bu fiyat cok bile. kullanici sikayetleri her daim olucaktir ama şu son zamanlarda kullanici sikayetlerinin nokiada tavan yaptigini unutmayalim. alirken markaya göre bir takintı icerisine girerseniz paranizla daha çok rezil olursunuz.