Nokia C7-00 Model Cep telefonunu Kablosuz Olarak Tv Nasıl Bağlanır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7-00 Model Cep telefonunu Kablosuz Olarak Tv Nasıl Bağlanır ?
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi C7-00 model telefonumuzu kablosuz olarak PC ekranına nasıl bağlaya biliriz ? Forum da aradım bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim .

Quaresma53

Quaresma53

Üye
usta bitane program war wlan ile baglanyosun dneme firsatm olmadi ama play to diye bi uygulama war ona bi bak arastir telfonda yuklu ama link yollayamyorm usta ksra bkma =/

catdog136

catdog136

Üye
play to programı wlan üzerinden bağlanmanı sağlar gerçekten kullanışlıdır. Ben playstation3 ile telefonu birbirine bağlıyorum ve görüntüyü televizyona aktarabiliyorum. Açıkcası havalıda oluyor yani.. :D

emreipekci

emreipekci

Üye
yalnız arkadaşların dediği şekil de bağlanmak için tv de dlna teknolojisi olması lazım. ps3 de olduğu için arkadaş bağlamış. nette biraz araştır dlna özelliği olan televizyonları görürsün. bir de teli tv ye bağlayacam diye gidip son model tv alırsan tam laz işi olur herhalde :ehe:ehe:ehe

Quaresma53

Quaresma53

Üye
yaw bende yuklu ama kullanamyrum pcde wlan war ama dlna yokmu o yuzdn mi gormyo yani ?

catdog136

catdog136

Üye
anladığım kadarıyla size olayı yanlış anşatmışız. Öncelikle wlan dediğimizde internetiniz olsun olmasın kullanabilirsiniz. Dlna bir özelliktir ve bir tür ağ bağlantısı ile sağlanır. Bildiğimiz internet için olan wlan ile değil, özel olarak kurulan bir wlandır. Pc,ps3,bazı dvd-vcd oynatıcı,bazı televizyonlar üzerinden kurulan bu özel ağa telefonun wifi aracılığı ile bağlanmasıyla ses ve görüntü aktarımı sağlanabilir. Bu ağı nasıl kuracağınız forumda resimlerle anlatılmıştı.

esatgelmedi

Üye
bunu yapabilmen için wireless modem (internete gerek yok) DLNA özelliği olan bir tv ve telefon için nokia play to uygulaması gerekir. ben bu şekilde telefondaki müzik ve videoları bilgisayarda izleyip dinleyebilmiştim. televizyona da yapmak mümkün.

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim . Ama Nokia Play to kurduktan sonra ve bilgisayarınıza da XBMC adlı programı kurduktan sonra telefonunda ayarlar-baglantı- Media Server seçenegine girip Share Content'i ON konumuna getirip , Video Support'u da ALL VIDEOS yapınca 1 defa çalıştırdım . Fakat ikinci defa çalıştırmak istediğim zaman bağlantı sağlayamadım. Neden kaynaklana bilir bu sorun ?

----------Eklendi @ 18:23:13 ---------- Yazıldı @ 17:06:18 ----------

Arkadaşlar özür diliyorum. Konuyu yanlış açmışım zaten. Televizyon ekranına değil Bilgisayar Ekranına bağlamaya çalışıyorum . Tekrar özür dilerim

esatgelmedi

Üye
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim . Ama Nokia Play to kurduktan sonra ve bilgisayarınıza da XBMC adlı programı kurduktan sonra telefonunda ayarlar-baglantı- Media Server seçenegine girip Share Content'i ON konumuna getirip , Video Support'u da ALL VIDEOS yapınca 1 defa çalıştırdım . Fakat ikinci defa çalıştırmak istediğim zaman bağlantı sağlayamadım. Neden kaynaklana bilir bu sorun ?

----------Eklendi @ 18:23:13 ---------- Yazıldı @ 17:06:18 ----------

Arkadaşlar özür diliyorum. Konuyu yanlış açmışım zaten. Televizyon ekranına değil Bilgisayar Ekranına bağlamaya çalışıyorum . Tekrar özür dilerim

bilgisayara özel bir program yüklemene gerek yok ben win7 de media playera bir ayar yapmıştım hiçbir program yüklemeden play to ile görüntü ve videoları media playerda görmüştüm. internette biraz kurcala nasıl yapıldığını bulursun ben siteyi hatırlamıyorum maalesef.

• Beğen
Tepkiler: ErcanSenn
ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar son noktayı koymak istiyorum Nokia Play to programı için.
Programı Bilgisayar ekranını kullanmak isteyen arkadaşlar bağlantı sorunlarınıza çözümü araya araya sonunda buldum.
Öncelikle bilgisayarımıza XMBC adlı programı indirip kuruyoruz. İsteğe bağlı olarak Türkçe dilini kullanıla bilir. Bunun için ise System-Appereance-International kısmından Leangue kısmını yanlardaki ok tuşlarıyla Türkçe ye çevire bilirler.
Daha sonra Sistem-Ağ Bağlantıları bölümüne gelerek yandaki bütün seçenekleri işaretliyoruz.
Telefonumuza da nokia play to programını kurduktan sonra Ayarlar-Bağlantı-Media Share kısmından alttaki seçeneği All videos yapıyoruz . Programı çalıştırdığımız zaman yukarı kısımda bilgisayar adını bulacaktır . Oradan istediğiniz resim,müzik,videoları bilgisayarınızda rahatlıkla izleyebilir ve dinleye bilirsiniz. Herkese iyi paylaşımlar ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt