Telefon Tavsiyesi 1400 Tl'ye telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

krebila

Üye
    Konu Sahibi
1400 Tl'ye telefon tavsiyesi
arkadaşlar maksimum 1400 tl, 1450 hatta zorla 1500'e kadar smartphone arıyorum.Kamerası net çekmeli, içinde android bulunmalı ve akıcı olmalı.N9 süper ama yılbaşına kadar beklemem mümkün değil. Xperia Arc'ı beğendim, indirim bulursam SGS2 de alabilirim ne düşünüyorsunuz onun hakkında? Ama 1500'ü zar zor çıkartım siz bana yine 1400 maksimum önerin, öyle ahım şahım fark varsa 1500 civarı alabilirim.

OğuzcanAbi

Üye
HTC Incredible S 1.1 GB
HTC Desire S 1,1 GB
HTC desire hd
Samsung i9000 Galaxy S 8 GB :oke:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
'Patron

'Patron

Üye
Sony Ericsson alırsan Kameranın kalitesini yaşarsın diyorum başkada bişey demiyorum :oke:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Android Türkiye Ye Bi Bak Güzel Telefonlar Var Motorola Artix De Güzel Ona Da Bak

galaxyminipsp

galaxyminipsp

Üye
HTC Incredible S öneririm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
xperia arc, ya da biraz bekle xperia duo:ehe. (1.4 GHz çift çekirdek olacakmış)

krebila

Üye
    Konu Sahibi
evet, xperia duo şu sıralar yayıldı, resmi bilgiler ağustos, üretim başlaması eylül, amerikaya gelmesi ekim gibi, türkiye de artık ekimin ortalarında. o zamana kadar samsung galaxy s3 diye telefon çıkar 3 çekirdek yaptık diye:ehe ama hakikaten SE kameraları çok iyi oluyor. listem şöyle şuan,

Samsung galaxy S
SE xperia arc
Htc incredible S
MOTOROLA ATRİX. listemin baştacı. lapdock neydi be :O
Htc Desire S. iyi bir araştırma yapmak lazım:hmmm incelemeler, unboxing ve review'lar, gsmarena, ana konular. teknik özelliklerini biliyorum ama sorunlar falan bir araştırma yapmak lazım :naughty:

'Davut

'Davut

Üye
Sony Ericsson Xperia Play
Telefon bu olsa gerek...:)

krebila

Üye
    Konu Sahibi
xperia play doğubank'ta ne kadar bilen var mı ?

log1n

log1n

Üye
İOS almak istersen iphone 4 almanı tavsiye ederim.:oke:

enaa_881

enaa_881

Üye

kardeş al burda galaxy s2 1425 lira satıcı gayet güvenilir alanların yorumlarına bakabilirsin
ve doğal olarak s2 benim tavsiyem

Elektr0

Elektr0

Üye
LG optimus black 400 TL yede başka bişi al mesela.. eşine dostuna ailene hediye şaka şaka tabiki.. HTC inredible S, LG optimus black veya senin dedigin sony ericsson Xperia Arc ...en güzel tellerdir bunlar..:oke:

krebila

Üye
    Konu Sahibi
tamam samsung e250 alıyorum:ehe şaka bir yana androidtelefonları paralel ama ucuzmuş, kendi garantilerini veriyorlar. SGS2 hakkında düşünceleriniz neler?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
tamam samsung e250 alıyorum:ehe şaka bir yana androidtelefonları paralel ama ucuzmuş, kendi garantilerini veriyorlar. SGS2 hakkında düşünceleriniz neler?

Harika Özellikleri Var Yani Gayet Güzel Telefon :oke:

krebila

Üye
    Konu Sahibi
evet exynos cpu'su chipseti falan çok iyi de, kullanıcı memnuniyet, sorunları vs konuları merak ediyorum daha doğrusu.

Elektr0

Elektr0

Üye
evet exynos cpu'su chipseti falan çok iyi de, kullanıcı memnuniyet, sorunları vs konuları merak ediyorum daha doğrusu.

SGS2 nin tek sorunu galiba ısınması 2.2 den 2.3 güncelleme yapınca ısınma problemi ortadan kalkıyor diyenlerde var halen ısınıyor diyenlerde ama telefon süper SGS2 yi düşün bence...

enaa_881

enaa_881

Üye

SGS2 nin tek sorunu galiba ısınması 2.2 den 2.3 güncelleme yapınca ısınma problemi ortadan kalkıyor diyenlerde var halen ısınıyor diyenlerde ama telefon süper SGS2 yi düşün bence...

kardeş birincisi telefon zaten 2.3.3 ile geliyo telefon hakkında yorum isteyen için verdiğim linkte gayet güzel açıklamış arkadaş s2 kullanıcısı olarak
http://www.maxicep.com/android-gene...kkinda-yorumlariniz-3-517207.html#post3617840

http://www.maxicep.com/android-gene...kkinda-yorumlariniz-3-517207.html#post3618318

bu yorumları okuyun ondan sonra karar verin telefon hakkında

krebila

Üye
    Konu Sahibi
motorola atrix mi samsung galaxy s 2 mi ?

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
Samsung Galaxy S2 olabilir bütçene uyar:) Lg Optimus Black var o biraz daha uygun :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt