Samsung gt-s3653w wi-fi telefonu için sorularınız varsa buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

berke365

Üye
kardeşim benim tel samsung gt-s3653w edge quad band lı ben netten araştırma yaptım internet ayarlarının aynısını yaptım internete maalesef girmiyor(talep zaman aşımı) diyor ne yapmalıyım teli yeni aldıgımda senin gibi karıştırdım :D o yüzden eskiden giryordu karıştırınca artık internete girmiyor(bu arada vodafoneyim) şimdiden teşekkürler..

----------Eklendi @ 20:12:41 ---------- Yazıldı @ 20:10:32 ----------

kardeşim benim tel samsung gt-s3653w edge quad band lı ben netten araştırma yaptım internet ayarlarının aynısını yaptım internete maalesef girmiyor(talep zaman aşımı) diyor ne yapmalıyım teli yeni aldıgımda senin gibi karıştırdım :D o yüzden eskiden giryordu karıştırınca artık internete girmiyor(bu arada vodafoneyim) şimdiden teşekkürler..

?? cevabını bekliyorum

GencFoby

GencFoby

Üye
Eğer çok iyisen
Samsung gt s3653w edge quad band telefon yani wifi de

kendi modemime bağlanamıyorum ap yanıt vermiyor diyor yani orada simgee kili var ilk aldıgımda giriyordu neden girmiyor ap nasl kaldırırım nasıl internete girebilirim ?? airties kablolu..

M3aR

Üye
Msn girmek istiyorum ama nasıl yaprız

BuRn41

Üye
oyunlarım silindi telefonu ilk aldığımdaki oyunları nasıl geri yüklerim ve oyun indirdim telefonuma nasıl atarım

BuRn41

Üye
:vur

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
oyunlarım silindi telefonu ilk aldığımdaki oyunları nasıl geri yüklerim ve oyun indirdim telefonuma nasıl atarım

Telefonun ilk oyunları gelmez.. ben format attım.. sildiğim google maps tek geldi..
indirdiğin JAR uzantılı oyunu hafıza kartına at, telde aç direk kurması gerek..

pashapostasi

Üye
arkadaşlar samsung corb gt 3653 müzik çalarken mesaj geldiğinde müzik duruyo ve başa alıyo bi yardım edin elimde kalcak telefon:vur:vur

oğuzefe

Üye
mrhb benim tel samsung 3653 benim telde video yüklerken 2şer yada 3er dk bölük bölük video çekebiliyorum bunu bütün çekemezmiyim
umarım ne demek istedigimi anlatabilmişimdir tşş....

hard78

Üye
S.a beyler benim tlde ewde kablosuz vr dune kdar bglanyrdum bgun bglanamyrm srun su hrsey i guzl pikatle bglndi diye yaziyr snra int ye griorm acmyr uyglma ayrlarndan modemi de sectm ama fyda etmyr cozum ?

BuRn41

Üye
saol ben oyun indirdim tel için nere atmam gerekyior

----------Eklendi @ 15:16:28 ---------- Yazıldı @ 15:15:21 ----------

peki burdan oyun indirdim nereye atmam gerekiyor oyunları

quarizmagfb

Üye
mesajlar 170 olunca hafıza dolu diyo hafıza kartna aktaramzmyz msjları

leviosaa

Üye
merhaba arkadasım benmde corby wifi var bende müzik çalarken sms geldiginde müzik kapanıyor sizdede aynı sorun var mı birçok kez servise yolladım sorun yok die bana geri yolladılar bide güncellemesi çıktı mı bu telefonun???

yilkennn

Üye
kardeşim kartı taktiktan sonra biraz bekle olur olmasa hafıza kartında sorun var

vivaboca

Üye
yaklaşık bir yıldır kullanıyorum telefonu, wifi de hiç sorun yoktu ancak son 1 aydır onay başarısız diyor sürekli wirelessi kullanamaz oldum. Nerede denediysem bağlanmadı, onay başarısız dedi. Önceden bağlanabildiğim yerlerde de aynı sorunu verdi, evde kantinde vs. Bu hatayı ilk verdiğinde format attım düzeldi ancak sonra yine aynı hatayı verdi bu kez formatta fayda etmedi. yok mudur servise göndermeden bir çözüm?

teacher071903

Üye
Slm gt s3653w kullanyorum ancak bi türlu destekldgi bi futbol oyunu bulamyorum bu telfnun dstkldgi bi ftbol oyunu yokmu tskler

bycsr59

Üye
Slm gt s3653w kullanyorum ancak bi türlu destekldgi bi futbol oyunu bulamyorum bu telfnun dstkldgi bi ftbol oyunu yokmu tskler
(limitsizwap.tr.nu).. arkadasim bu siteye mobilden gir istedigini indir real football 2012'de var ama 320x240 dosya boyutu buyuk oldugundan desteklemiyo baskasini dene ama isini gorur ben oynuyorum mesela.. Bu arada anasayfada java tv izle var onu tikladiginda yabanci kanallarida izleyebilirsin turk kanali yok ama onlarda yakinda siteye yuklenecek kanallara göz atmani tavsiye ederim ne demek istedigimi anlarsin kardesm ;) umarim yardimci olmusumdur

antipaty

Üye
Kardeşim Öncelikle Kolay Gelsin Benim Sorunum Telefonun Mesaj Hafızası Çok Az 250 mesajda hafıza dolu diyor mesajları silmek zorunda kalıyorum bu durum hakkında yapılabilecek bişey varmı acaba ?

bé evin65

Üye
slm ya s3653 e nasıl program yükleyebiliriz ya da çalışır mı... artı hangi siteden indirebiliriz... tşkl. şimdiden...

merveyqc55

Üye
Slm jar yada jad programı nasl yükleyeblrm admin yardmcı ol ltfn Gts 3653 wifi

M3aR

Üye
mp3 playeri çok dandik arama yapabileceğim bi player varmı bildiniz kullanışlı , aradığım parçayı bulabileceğim...

Üst Alt